tu arr memasing x bley blah.. klu me mmg teka sama ngan detective tuh.. sbb dlm ramai2 dia je nmpk x mcm pki binocular tuh me x sangka tul dr fish tuh yg pki fake punye lawak gile time dorg men lompat pagar.. x nahan me gelak time tuh
di sbbkan arini ada sgb me saja nak nek kan umah nih hehe
Guest list for this week's episode:
Taemin, Jonghyun, Minho, Onew & Key (SHINee), Ga In & Narcia (Brown Eyed Girls), Shinji (Koyote),
Enjel, Kim Chung, Lee Soo Geun, Jang Soo Won (J-Walk), Goo Joon Yeob, Sung Dae Hyun (R.ef),
Ryu Shi Hyun, A-cia, Kim Tae Hyun, Yoo Chae Young, Song Joon Geun & Hong Seo Bum
tak sabo nk balik tgk pastu tgk ulangan dari awal ari ahad kekeke .... my chagiya adoooo................ ni kalo ade vids leh sedut mu tepek kat umah sebelah ekk
okes hehe tp klu me tepek link sedut pung yg mp4 punye la.. mung bley play gak kan.. klu nk tgg shinee sub mmg lmbt sket pehtu dorg amik part shinee je... trase syg plak
hehe baguih2.. onew pung ok gak.. onew condition
nnt dorg ada nari dlm nih.. nosebleed lagi
dah le minho nnt wat aksi2 kiyo adoiii... mlayang lagi me ptg nih
fuhh smlm walopon miss 20 min pertama tp pueh ati... bnyk giler amik shot dak shinee esp taeminho ... kekeke prof jun tu ngan rambut betul dia mmg not bad looking gaks kekekeek.......... dasat tul shinji wat tekaan mmg betul aje sume
hoho page x mo kuar tp me nk cite gak hehe...
smalam mmg best gile me dpt tgk minho *happy dance*..
ensem gle dia smalam walopon da tgk byk kali tp me still rasa dia ensem gle hoho... masa dorg nari run it ngan noona tuh.. sengih memanjang me dpn tb smpi kna tego hoho.. tu seb bek me x gi joget skali hoho
part game detective tuh me mmg x thn nk gelak.. lagi2 part prof jun ngan lsg tuh.. mmg x bley nk kaber gelak dah time tuh.. lsg tuh sume rambut dia amik.. tataw mana dia sorok rambut tuh.. ngan rambut prof jun tuh skali dia amik
ajuhmma yg jd mak dlm cite chun hyang tu smua layak jd mak dak2 shinee ekee... taemin sorg jek ckp die cam cikgu wahahaa....
adess sakit perut aku gelak tgk sugeun nk wat aksi tendangan tu.. pnyer le lama.. plak tu die ckp die x penah wat aksi camtu wakaak .. cuak jap muka prof.jun..
pastu masa main relay.... smua pakat main ikut sker ati... laju jek jonghyun sebut.... tp suh sebut org lain pnyer ayat xlps gak ekke
tu aa...ensem gak prof jun dgn rambut asli die tu...wakakkaka...byk tul wig partner die pakai...lawok sungguh
encemler onew smlm...pakai wig tu xmenahan tul *tetibe teringat abemin apekah*
siap grab each others butt lg tu wakakkaka...si jedong pn amik kesempatan...pehtu die ckp sume fangirls shinee msti jeles die dok pegang2 taemin n onew ...minho pn comel la smlm...hoho...tp my anak sedara ckp key plg ensem