CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 19755|Reply: 18

tukang urut di kajang/bangi

[Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-5-2010 05:11 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

salam,

i x sure nih tempat yg sesuwai or x utk topic nih....i tgh cari tukang urut tradisional utk sakit belakang (bhg bwh leher)...sejak kebelakangan asik sakit je.. galas handbag skejap dah sakit...sesapa yg tau tukang urut tradisional area kajang/bangi harap dpt rekemen...
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-5-2010 05:14 PM |All posts
Di Bangi ada, khas utk urut pompuan, tapi saya tak ingat No rumah nya. Tapi rumah dia di Jalan 4/6 Bandar Baru bangi, depan rumah dia ada tergantung notis, dia ada servis urut utk wanita.
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 18-5-2010 08:05 AM |All posts
Reply 1# ma_atiff

dah jumpa alamat dia
No 31 Jalan 4/6 bandar Baru Bangi
I tak ambil no phone dia.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 18-5-2010 09:32 AM |All posts
Reply 3# SANKURIANG


    tima kasih sgt2 sankuriang dear...cuti nih nak gi cari..harap jumpa la...
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 18-5-2010 12:52 PM |All posts
ok ke dia urut?
tkut stakat gosok2 je..heheehh..
brapa dia chrge?
Mencari bahagia...
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 21-5-2010 03:53 PM |All posts
salam,

i x sure nih tempat yg sesuwai or x utk topic nih....i tgh cari tukang urut tradisional ut ...
ma_atiff Post at 17-5-2010 17:11


me n the gang selalu g 2 tempat... satu kt zouq SPA , sek 9 ..disebelah kedai Anakku tu.. yg urut minah indon.. 2 jam rm80.. ni no dia 0389222220, buat temujanji dia...cuba book indon yg nama ema..

yg kedua.. kt alamanda.. Rebourn.. tu bila nak service kaki..reflexologi...mmg lega..pastu rasalah urutan cara cina.. mmg best... hari biasa ade offer sket...tapi sabtu n ahad dia naik sket rege..n org pun punya lah ramai...
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 22-5-2010 06:40 PM |All posts
ket bangi near warta ada gak.... premis nama HAWAMI... ada mandi wap jugak
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 22-4-2011 04:24 PM |All posts
Baru je lepas berurut dgn sorang akak Melayu ni yang dok kat No 31, Jalan 4/6, Bandar Baru Bangi.  Memang murah kalau bandingkan ngan tempat2x lain.  Urut satu badan siap bertungku (satu badan) sama harga dengan satu jam urut tradisional kat spa. No phone : 019-6967844 (Mak Su).

Wanita sahaja ye.  Call dulu sebab kadang2x dia dok rumah anak dia kat Bagan Lalang.
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 22-4-2011 09:26 PM |All posts
Reply 8# shereen_ma


    Dah selorong dgn rumah saya dah ni..mcm mana dia urut? OK tak? Kalau OK, saya pun nak kesana...ada masalh ngan kaki dan belakang saya ni....
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 22-4-2011 11:52 PM |All posts
Reply  shereen_ma


    Dah selorong dgn rumah saya dah ni..mcm mana dia urut? OK tak? Kalau OK, ...
SANKURIANG Post at 22-4-2011 21:26


Sank
arituh aku ngan kawan aku gi masage kat sebelah Reko in tu
best gak. Urut kaki 45 sejam. Dihenyak2 ngan lengan orang thailand ni sedap gak. POMPUAN erk
bila aku citer ngan kwn opis aku, mak aih rasa nak terlondeh tudung ku
Tempat yang aku pergi tu rupanya ada sendikit. Rumah Tumpangan TUTTTTTTTTTTTTTTTTT
nasib baik..................
KEJUJURAN TIDAK PERLU DIUNGKAP......
Biarlah kita menjadi diri sendiri yang punyai realiti setiap perjalanan jiwa yang hakiki
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 7-6-2011 05:53 PM |All posts
Sekarang terdapat sebuah pusat urut di Kajang. Lokasi kat belakang Pejabat Pos Kajang klu x salah. Tukang urutnya orang Melayu tempatan.  Setakat ni ramai bagi feedback baik sbb tukang urut pandai cari urat n buang angin. pakej pas bersalin pun ade. member inform no kedai 0172907879 ( Kak Siti). Klu kaki tangan terseliuh dia leh urut. leh cuba..mana tauu
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-7-2011 11:40 PM |All posts
buat le kat SPA&SALON PENJARA KAJANG. best sangat dan murah
dont date a girl who travels
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 4-7-2011 12:10 AM |All posts
Post Last Edit by dilaOHdila at 4-7-2011 00:12

Baru baru ni saya berurut di As Syifa seksyen 15. Dekat ngan petronas tu...
Sangat bagus...urut kaki bagai sungguh syahdu SAKITNYA{:1_137:}
Sakit sebab terlampau banyak jalan so urat pun menari. Cubalah....
KEJUJURAN TIDAK PERLU DIUNGKAP......
Biarlah kita menjadi diri sendiri yang punyai realiti setiap perjalanan jiwa yang hakiki
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 2-11-2011 09:05 PM |All posts
Kalau nk urut bersalin, urut biasa cara tradisional, penjagaan dalam pantang, refleksologi atau kursus/kelas urutan boleh hubungi kak sue tukang urut (016-9291330)...tinggal di bandar baru bangi tapi boleh pergi tempat area selangor, KL & negeri sembilan,insyallah...
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 19-11-2011 11:02 PM |All posts
Salam
Saya ada khidmat urutan tradisional khusus untuk wanita lepas bersalin, urutan biasa, mslh sakit/sengal/lenguh-lenguh badan .masa urutan bergantung kepada permintaan pelanggan...sebarang pertanyaan sila hantar melalui e-mail di kakmah58@gmail.com atau telephone 012-3865570
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 26-1-2012 08:19 AM |All posts
Urut Tradisional utk wanita & lelaki
Di Idaman SPA (Prima Saujana Kajang)
Temujanji dan maklumat lanjut, Call :
naz 017 259 5991, yatie 016 396 7693
Alamat :
BIOTEAM (Idaman Spa & Beauty)
Jln 2E Taman Prima Saujana KAJANG
Lokasi - berhampiran Giant & Petronas
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 25-10-2012 02:45 PM |All posts
jaritimore posted on 7-6-2011 05:53 PM
Sekarang terdapat sebuah pusat urut di Kajang. Lokasi kat belakang Pejabat Pos Kajang klu x salah. T ...

Salam. saya dah pernah pergi bawak isteri mengurut dengan kak siti. Insyaallah terseliuh kaki isteri saya makin ok selepas urut. kak siti memang ada servis2 urut bersalin dan kecantikan dan lainlain lagi. boleh call dia nak tau lanjut.

Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 15-4-2013 04:31 PM |All posts
Di Bangi ada, khas utk urut pompuan, tapi saya tak ingat No rumah nya. Tapi rumah dia di Jalan 4/6 Bandar Baru bangi, depan rumah dia ada tergantung notis, dia ada servis urut utk wanita.
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 14-10-2013 02:31 AM |All posts
Massage Terbaik Oleh Pakar Terapi

Urut terbaik oleh pakar terapi terlatih dan bertauliah di kawasan KL dan Lembah Kelang,OUTCALL Rm100 2- jam,Incall C Rm70 -2 jam.Untuk area Kajang dan Bangi,chargenya rm120-2jam.Pernah urut orang kenamaan dsb. -2jamLaman web:
www.uruttradisional.com.my
www.urut.net
www.kl-massage.com
www.massage-and-spa.com   
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 25-4-2014 04:14 PM , Processed in 0.263574 second(s), 31 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top