FanTasyCreaTioN Publish time 8-7-2021 06:36 AM

cintakita79 replied at 7-7-2021 11:31 PM
Hurmmm trans tu..lelako yg dah tuka jantina kan... (Pondan)

dulu2 sblom berporum ni ...

iols cuma tau pondan jer yang patah riuk semua2 tu ...
memang turn off ler kan ...

pastu ada satu topik kat C.I nun ... sentuh pasal gay ...
iols kan suka membaca ...
baca senyap2 jah ...
oooo~ gay tu lelaki yang maintain pakaian semua2 nyer lelaki tapi minat lelaki jugak



FanTasyCreaTioN Publish time 8-7-2021 06:37 AM

citer Goblin tu ...

kalo takde heroin nya

haha kompom jadi citer BL

sebab ... dua2 tu ngam serumah


gummiebear Publish time 8-7-2021 06:44 PM

Update harini the untamed dah ep28.. sedih la pulak ep27 tu. Iols ni dah la hati tisu :'(

gummiebear Publish time 8-7-2021 06:46 PM

FanTasyCreaTioN replied at 8-7-2021 06:37 AM
citer Goblin tu ...

kalo takde heroin nya


Hahaha bromance uols

No no BL uri ahjussi

cintakita79 Publish time 9-7-2021 07:29 AM

FanTasyCreaTioN replied at 7-7-2021 05:27 PM
tu yang iols kelip2 mata jer selalu nya nak mikir code untuk dier rang kat porum ni

dulu i ...

Well actually kan sis.. Nak citer sikit camana i bleh terjebak nganBL series ni..Chuols pon tau pelik kan Lelaki dengan lelaki.   Tp actually i suka tgk bonding dorg tau.Kalau uols tgk BTs dorg... Real life i mean.. Dorg sgt taking care abt each other ( phi nong bonding)... Fact that most of them are straight.. Iols ni suka tgk bts bts ni.. Nak tgk real life dorg.   Huhu..

cintakita79 Publish time 9-7-2021 07:31 AM

FanTasyCreaTioN replied at 8-7-2021 06:32 AM
beza bapok dengan pondan ...?

atau sama jah ...


By the way sis.. Dlm bnyk2 BL series i tgk.. Semua ada adengan kissing sis.. Hahah yg olg kurang sgt pon.. 2gether the series tu.. My fev Brightwin... Ada la sket adengan kissing masa nak last.. Kalau dh cite cinta sis.. Love love.. Mana ade xde kissing2 huhu

cintakita79 Publish time 9-7-2021 07:33 AM

FanTasyCreaTioN replied at 8-7-2021 06:36 AM
dulu2 sblom berporum ni ...

iols cuma tau pondan jer yang patah riuk semua2 tu ...


Yep betul..They stiill maintain guy... tough like guy..but the same time love guy.. Macam Maxtul tu..hahah ( i don know if real life dorg couple.. I hope so .. Waaaaaaaaaaaa )

cintakita79 Publish time 9-7-2021 07:34 AM

gummiebear replied at 8-7-2021 06:46 PM
Hahaha bromance uols

No no BL uri ahjussi

Hahahahahha kannn

dani-rox Publish time 10-7-2021 12:43 AM

ai terjebak dgn BL lepas bergelumang dgn fan fics - abis celebs jantan di ship sesama jantan :lol: kemudian, ai start baca yaoi - kadang2 rasa tergelak jugak sbb hari2 wataknya horny :lol: anyhoo... sejak umur makin meningkat nih, ai dah slow down dgn minat BL.

Jepun ada nama panggilan utk pompuan yg minat BL nih = fujoshi.
ai dpt tahu pun drpd anime Kiss Him, Not Me

foYIUUd9Ojg

gummiebear Publish time 10-7-2021 04:54 PM

Pheww habis jugak the untamed ni. Ini kalau ada 100 ep pun iols sanggup tengok

gummiebear Publish time 10-7-2021 05:05 PM

dani-rox replied at 10-7-2021 12:43 AM
ai terjebak dgn BL lepas bergelumang dgn fan fics - abis celebs jantan di ship sesama jantank ...

Hahahah iols kadang2 terpikir, deme ni xde benda lain ke hari2 horny jah. Kesian uke ehh :lol:

So sekarang chuols x layan BL dah ke? Bila lah iols nak insap nih.. BL series, manhwa ni kira macam guilty pleasure lah haha ;P

iols jarang dah tengok cite straight ni kalau thai series lah.. Kadang2 risau bila member2 tanya recommendations thai series hahaha mampuss tak kan nak jawab BL series. Iols tak nak ajak orang buat dosa :$

dani-rox Publish time 11-7-2021 04:57 PM

gummiebear replied at 10-7-2021 05:05 PM
Hahahah iols kadang2 terpikir, deme ni xde benda lain ke hari2 horny jah. Kesian uke ehh

...

Layan2 gitu jah, tp skang ai prefer fluff jah... lovey dovey dan bermain emosi gituhh :$;P kategori smut tu utk buat gelak boleh la :lol:

Normal la sis, kadang2 hobi pelik tu kalau tak surut, mungkin bertambah hardcore mengikut usia hahaha


https://64.media.tumblr.com/c38622f75db8127ba09216c74ef70655/tumblr_p59337Wiuo1urq4x7o1_640.png


Ha'ah kan... Kat netflix byk gak LGBT themed series, kalau ai BBNU zaman sekarang mungkin ai dah pulun tengok semua :lol:

FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 11:03 AM

gummiebear replied at 8-7-2021 06:46 PM
Hahaha bromance uols

No no BL uri ahjussi

apa beza bromance dengan BL ...?

FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 11:08 AM

cintakita79 replied at 9-7-2021 07:29 AM
Well actually kan sis.. Nak citer sikit camana i bleh terjebak nganBL series ni..Chuols pon ta ...

actually sebab iols ada 2 abang dan 3 adik lelaki ...
tengok camne dier rang care pasal kawan2 lelaki dier rang ...
memang best tau ...
tapi memasing ada gelpren memasing ... dah kawin ... dah ada anak ...
but still bila masa jumpa2 memang happening abis la

mungkin sebab tu iols tak janggal nengok lelaki care dengan lelaki...

sebab iols ingat lagi pernah kata kat my bros ...
kalo la orang tak paham dari kecik uols semua ni memang rapat ...
memang dah kena tuduh gay dah :lol:

FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 11:09 AM

cintakita79 replied at 9-7-2021 07:31 AM
By the way sis.. Dlm bnyk2 BL series i tgk.. Semua ada adengan kissing sis.. Hahah yg olg kurang s ...

kalo ada kiss kiss tu ...
iols kurang selesa :sweat3:

FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 11:12 AM

dani-rox replied at 10-7-2021 12:43 AM
ai terjebak dgn BL lepas bergelumang dgn fan fics - abis celebs jantan di ship sesama jantank ...

hahaha iols tau pasal ni pun sebab fan fics tu la ... kemain ship sesama jantan ...
rasa ... :o
" eh.. ramai juga dapat terima BL ni ..." gtu la lepas baca komen2 fan fics ni


FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 11:15 AM

gummiebear replied at 10-7-2021 04:54 PM
Pheww habis jugak the untamed ni. Ini kalau ada 100 ep pun iols sanggup tengok

hahahaha kan kan ...

cepat jugak uols marathon :lol:

tu bgtau uols awal2 ... Wangji tu memang d cipta khas untuk Wuxian ... serasi bersama :lol:

banyak part buat iols tergelak...
...bila Wuxian takut ngan anjing :lol:

FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 11:16 AM

Edited by FanTasyCreaTioN at 13-7-2021 06:44 PM

dani-rox replied at 11-7-2021 04:57 PM
Layan2 gitu jah, tp skang ai prefer fluff jah... lovey dovey dan bermain emosi gituhhkategor ...

banyak tol term uols guna buat iols kelip2 mata ...

smut tu pa...? :$

gummiebear Publish time 13-7-2021 01:08 PM

Edited by gummiebear at 13-7-2021 01:12 PM

FanTasyCreaTioN replied at 13-7-2021 11:15 AM
hahahaha kan kan ...

cepat jugak uols marathon


Hahaa masa tengok tu macam tak sedar eh eh dah habis sebab syok sangat layan ;P

Wei Wuxian jah yang paham Lan Wangji yang stone cold tu haha.. rasa macam tak cukup 50 ep i want moreeee :P

Kemain heroo kann.. lepas reincarnate pun tetapp takut dekat anjing hahaha.. cukup lengkap lah pendek kata happy, sedih, lawak semua ada

gummiebear Publish time 13-7-2021 01:19 PM

FanTasyCreaTioN replied at 13-7-2021 11:03 AM
apa beza bromance dengan BL ...?

Bagi iols bromance tu no romantic feelings involved.. BL tu sedia maklum lah kan.. iols google untuk pencerahan lebih lanjut ;P



Pages: 1 2 3 [4] 5 6
View full version: AnyOne Nak Borak Ngan Aku Pasal BL ??? ( Boy LOVe)


ADVERTISEMENT