gummiebear Publish time 13-7-2021 01:29 PM

dani-rox replied at 11-7-2021 04:57 PM
Layan2 gitu jah, tp skang ai prefer fluff jah... lovey dovey dan bermain emosi gituhhkategor ...

Hahahaah takuttt.. ini semua salah mco buat iols terjebak dengan benda2 lagho ni :lol:

Netflix tu kadang2 scroll2 nak tengok cite, end up tak tengok sebab pening banyak sangat choices last2 malas haha

dani-rox Publish time 13-7-2021 04:12 PM

Edited by dani-rox at 13-7-2021 04:13 PM

FanTasyCreaTioN replied at 13-7-2021 11:12 AM
hahaha iols tau pasal ni pun sebab fan fics tu la ... kemain ship sesama jantan ...
rasa ...
" ...
Fanfics ada byk kategori sebenarnya - male celeb x male celeb, male celeb x female celeb, male celeb x reader (kita lettew), female celeb x reader... belum lg bab menge-ship watak2 tv, anime etc :lol:

dani-rox Publish time 13-7-2021 04:14 PM

FanTasyCreaTioN replied at 13-7-2021 11:16 AM
banyak tol terum uols guna buat iols kelip2 mata ...

smut tu pa...?

18sx

kalau baca sama ada ter-turn on, cringey, atau gelak mengekek2 :lol:

dani-rox Publish time 13-7-2021 04:29 PM

gummiebear replied at 13-7-2021 01:29 PM
Hahahaah takuttt.. ini semua salah mco buat iols terjebak dengan benda2 lagho ni

Netflix ...

ala... dah minat, watuduuu... hiburan semata2 bukan kacau org kan ;P

quit being embarrassed about your interests. we’re all just spinning through time and space on a floating green rock at a thousand miles an hour. it’s all just dust

kata2 mutiara kat tumblr :lol:

FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 06:45 PM

gummiebear replied at 13-7-2021 01:08 PM
Hahaa masa tengok tu macam tak sedar eh eh dah habis sebab syok sangat layan

Wei Wuxian ja ...

hahaha citer tu jer buat iols hampir nak demam ...
marathon 2 malam 3 hari berturut tak tido :sweat3:

sebab tu la iols malas nak nengok apa2 citer ...

Untamed tu terjebak sebab nengok2 peminat dier rang berdua tu ship kulu kilir ...:sweat3:

FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 06:47 PM

gummiebear replied at 13-7-2021 01:19 PM
Bagi iols bromance tu no romantic feelings involved.. BL tu sedia maklum lah kan.. iols google unt ...

ah ...
lebihkurang adik beradik seibu sebapa jugak la :lol:

FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 06:55 PM

dani-rox replied at 13-7-2021 04:12 PM
Fanfics ada byk kategori sebenarnya - male celeb x male celeb, male celeb x female celeb, male cel ...

:lol:

dunia baru ...pelajaran baru :lol:

tapi lepas ni takat baca2 jer la kat sini...
sebab iols lebih suka membaca dari nak nengok2 citer


baca pun citer2 antu :$



FanTasyCreaTioN Publish time 13-7-2021 06:56 PM

dani-rox replied at 13-7-2021 04:14 PM
18sx

kalau baca sama ada ter-turn on, cringey, atau gelak mengekek2

rasa nya ...
iols akan lebih banyak mengomen :curse: :lol:

cintakita79 Publish time 14-7-2021 01:10 AM

dani-rox replied at 10-7-2021 12:43 AM
ai terjebak dgn BL lepas bergelumang dgn fan fics - abis celebs jantan di ship sesama jantank ...

So uols dh x layan BL dah ke skrg??? Iols br jr stat 3/4 bln lepas ni huhu.. Layan thai BL.. actor ensem2 tu.. Plg fev.. MewGulf laaa...huhu

cintakita79 Publish time 14-7-2021 01:11 AM

gummiebear replied at 10-7-2021 05:05 PM
Hahahah iols kadang2 terpikir, deme ni xde benda lain ke hari2 horny jah. Kesian uke ehh

...

Hahahaha uolss sama la cam iols... Dh jrg layan straight movie.. Dok layan BL je huhu ..

cintakita79 Publish time 14-7-2021 01:15 AM

dani-rox replied at 11-7-2021 04:57 PM
Layan2 gitu jah, tp skang ai prefer fluff jah... lovey dovey dan bermain emosi gituhhkategor ...

Kan.. Iols pon terpikir... Pelik lak hobby iols lately.. Hahahahhaha tp i puji 1 je ..golongan ni setia dia lain mcm..Kalah straight couple weh.. Romantic sokmo hahahahh uols pnh tgk x reallife Gay Couple.. PorchArm... So sweet siot... Iols suka tgk youtube channel dia.. arm tu comel gile... Dah laensemmmn.. Huhu.. Porch tu macho gitewww huhu

cintakita79 Publish time 14-7-2021 01:16 AM

FanTasyCreaTioN replied at 13-7-2021 11:08 AM
actually sebab iols ada 2 abang dan 3 adik lelaki ...
tengok camne dier rang care pasal kawan2 lel ...

Kan sis...

cintakita79 Publish time 14-7-2021 01:17 AM

FanTasyCreaTioN replied at 13-7-2021 11:16 AM
banyak tol term uols guna buat iols kelip2 mata ...

smut tu pa...?

Hahahaha iols pon blur2 sis

cintakita79 Publish time 14-7-2021 01:19 AM

gummiebear replied at 13-7-2021 01:29 PM
Hahahaah takuttt.. ini semua salah mco buat iols terjebak dengan benda2 lagho ni

Netflix ...

Tau xpe... Mco c19 nye pasal la niiii

cintakita79 Publish time 14-7-2021 01:20 AM

dani-rox replied at 13-7-2021 04:12 PM
Fanfics ada byk kategori sebenarnya - male celeb x male celeb, male celeb x female celeb, male cel ...

Wow... Uols mesti bnyk pengalaman bab BL eh... Huhu.. Banyak term yg weols xtau niiii

cintakita79 Publish time 14-7-2021 01:21 AM

FanTasyCreaTioN replied at 13-7-2021 06:55 PM
dunia baru ...pelajaran baru

tapi lepas ni takat baca2 jer la kat sini...


Huhuuuu ala boring laaa membacaaaaaa... Tgk series lg best sis... Feel dia lain sket hahahah

dani-rox Publish time 14-7-2021 06:57 PM

FanTasyCreaTioN replied at 13-7-2021 06:55 PM
dunia baru ...pelajaran baru

tapi lepas ni takat baca2 jer la kat sini...


fanfics paling sesuwai dibaca selepas citer antu utk mengelakkan mimpi ngeri :lol:

dani-rox Publish time 14-7-2021 07:02 PM

cintakita79 replied at 14-7-2021 01:10 AM
So uols dh x layan BL dah ke skrg??? Iols br jr stat 3/4 bln lepas ni huhu.. Layan thai BL.. actor ...

Gitulah nampaknya... dulu ada ramai member kaki fanfics di tumblr, pastuh masing2 menghilang tanpa berita. ai pun selow la jugak. tingat salah sorg mutual follower dulu, sorg minah dari Poland sampai berangan2 nak jd pengarah erotic bromance movies... dia ajak ai sekali co-directing. Gilosss :lol:

selamat menempuhi dunia BL, uols hahaha :lol:

dani-rox Publish time 14-7-2021 07:03 PM

cintakita79 replied at 14-7-2021 01:20 AM
Wow... Uols mesti bnyk pengalaman bab BL eh... Huhu.. Banyak term yg weols xtau niiii
Faham sikit2 ;P

dani-rox Publish time 14-7-2021 07:05 PM

cintakita79 replied at 14-7-2021 01:21 AM
Huhuuuu ala boring laaa membacaaaaaa... Tgk series lg best sis... Feel dia lain sket hahahah

berbanding series atau movies, ai prefer membaca... mungkin lebih enjoy dgn daya imaginasi sendiri kohkohkohh :lol:
Pages: 1 2 3 4 [5] 6
View full version: AnyOne Nak Borak Ngan Aku Pasal BL ??? ( Boy LOVe)


ADVERTISEMENT