MissVixen Publish time 31-7-2021 05:31 PM

Aku mampu geleng kepala je. Sanggup kawan aku turun ke selangor, pakai tudung labuh gelek2 di majlis si zizang seman ni. Bayar mahal2 semata2 nak gelek dan dengar tipuan.

Rdizz Publish time 31-7-2021 05:45 PM

Cara marketing yg dia ajar org kata jenis memalukan diri sendiri, buat content pelik2 content bodoh, menjatuh maruah, buat2 gaduh, buka aib dan mcm2 yg murahan, ok bagi depa asal dpt lariskan brg, apa punya mentaliti.

bihunsiam Publish time 31-7-2021 05:55 PM

erm ntah apa bisnes dia yg berjaya sgt sampai nak bg talk kat orang. bisnes air liur

bihunsiam Publish time 31-7-2021 06:12 PM

kalau el kata boleh kutip 700k satu seminar. jijang ni berapa lah agaknya. yg business owner kemain ajak anak buah join seminar jijang ni. el kurang2 laki bini kesepian je.

Acikgomen Publish time 31-7-2021 06:28 PM

sarah82 replied at 31-7-2021 02:50 PM
Aku kursus kat sekolah menangis2 pun aku tak menangis.. Sebab aku tak nampak kenapa aku kena menangi ...

Euwwwww hinanye chuols pegi kusus jijang semang:lol:

nakkomenjugak Publish time 31-7-2021 06:49 PM

serius, bisnes dia apa yang menjadik?
kalau bill gates ke jep bezos ke bagi talk, tu at least nampak laa jugak berjaya

sarah82 Publish time 31-7-2021 06:49 PM

Acikgomen replied at 31-7-2021 06:28 PM
Euwwwww hinanye chuols pegi kusus jijang semang

Ni semua kawan la punya pasal.. Sy melangkah masuk dgn keadaan bahu jatuh.. Muka menyampah.. Bukan sekali.. Tapi 3 kali..

otai_g Publish time 31-7-2021 07:06 PM

Ada ke org kaya buat kursus utk jd kan org lain supaya kaya jgk mcm dia.

Ko png tgk robert kuok buat kursus? :lol:

X apa la bani tamim ni mmg bangsa yg mudah keliru. Tgk logo salib pun blh terpesong akidah.

kalkulatorpink Publish time 31-7-2021 07:09 PM

sarah82 replied at 31-7-2021 02:50 PM
Aku kursus kat sekolah menangis2 pun aku tak menangis.. Sebab aku tak nampak kenapa aku kena menangi ...

Seriusla dia p hina kutuk org yg cari rezeki cara jujur mcm tu?

kalkulatorpink Publish time 31-7-2021 07:10 PM

azirahs007 replied at 31-7-2021 03:45 PM
Idup...
Ramai pengikut. Mak lopah pun anak murid dia.
Fee Platinum kelas dia puluhan ribu. Sekar ...

Padahal bljr MBA dkt Ivy League lg berbaloi..

Ops lupa yg ni kna ada degree..

Acikgomen Publish time 31-7-2021 08:16 PM

sarah82 replied at 31-7-2021 06:49 PM
Ni semua kawan la punya pasal.. Sy melangkah masuk dgn keadaan bahu jatuh.. Muka menyampah.. Bukan ...

Sudah laaaaa mengaku saja la hang taksuber jijang semang euwwwwww

kaedahnya Publish time 31-7-2021 08:33 PM

poster beli saham buh gambar pakai tuxedo dinner party pasaipa hahahjajhaa

Oroi8887 Publish time 31-7-2021 08:41 PM

epal21 replied at 31-7-2021 02:47 PM
Kawan iols yg certified accountant grad uk pun kemain mendefend jijan seman masa kontroversi phd pal ...

Serius laa. Buat malu je educated tap support penipu

otai_g Publish time 31-7-2021 09:18 PM

azirahs007 replied at 31-7-2021 04:18 PM
Panjang berjela title dia..
Bersihkan kolam hati..

Eh dah kurus. Apa rahsianya?

sarah82 Publish time 31-7-2021 09:51 PM

Acikgomen replied at 31-7-2021 08:16 PM
Sudah laaaaa mengaku saja la hang taksuber jijang semang euwwwwww

Oh tolong la.. Masa dlm seminar tu.. Mostly sy tido..

sarah82 Publish time 31-7-2021 09:54 PM

kalkulatorpink replied at 31-7-2021 07:09 PM
Seriusla dia p hina kutuk org yg cari rezeki cara jujur mcm tu?

Yap.. Dia ckp di makan aiskrim mahal.. Iols mcm erm.. Setakat rm10..aku pun boleh beli.. Muahahahhahaa

Acikgomen Publish time 31-7-2021 09:55 PM

sarah82 replied at 31-7-2021 09:51 PM
Oh tolong la.. Masa dlm seminar tu.. Mostly sy tido..

Hensem dak heshe f2f:lol:
Hang berasa getaran didada dak bila dengaq sora dia:$

matbad Publish time 31-7-2021 10:15 PM

org keluar modal ribu riban. dia modal air liur ja. hamjad

totokreturn. Publish time 31-7-2021 10:23 PM

matbad replied at 31-7-2021 10:15 PM
org keluar modal ribu riban. dia modal air liur ja. hamjad

ko kena ingat, dia nak kena bayar keta mewah dia dan juga banglo

epal21 Publish time 31-7-2021 10:27 PM

Oroi8887 replied at 31-7-2021 12:41 PM
Serius laa. Buat malu je educated tap support penipu

Kawan iols yg doktor pun ada, uols. Demi nak mengembangkan biz, downgrade belajar dgn scammer.Iols drp dulu lagi ban jijan seman ni, dia dulu mula2 keluar dgn tilik tarikh lahir.
Pages: 1 [2] 3 4 5
View full version: Sapa pentaksub jijan seman?


ADVERTISEMENT