Tinot7 Publish time 1-8-2021 10:36 AM

Normabaru replied at 1-8-2021 10:34 AM
sotong lembik kwn bff dia pon dpt.. xrasa beli sbb rmi je vip yg taksub dgn dia ni..

Iols speku beli.. jaman now susah nak tau kalau pangkat dato ka apa ka nih sbb mmg betui2 buat kebaikan.

StokinKuning21 Publish time 1-8-2021 11:15 AM

X caya lansung.. iols tergelincir masuk team yg nak ajar pasal marketing kt fb (bkn jijan la) bayo rm50 pun iols dah hangin je sbb lepas tu klu nak tau pasal copywriting kena bayo pulak rm50..
aiii.. ko tak boleh ke ajor semua sekaligus :huffy
Klu kumpul2 duit tu baik buat modal jual brg
Done kedekut tp nk bisnes kikikikiki

LadyCarefree Publish time 1-8-2021 11:27 AM

Madison00 replied at 1-8-2021 12:23 AM
Apa dah kantoi X ada PhD pun guna lagi gelaran dr. Malu la

Hasmiza pun sama. Masih guna doktor. Yg bangangnya reporter2 pun bila tulis artikel, tetap guna title tipu.

nazzse Publish time 1-8-2021 11:28 AM

cikja replied at 31-7-2021 06:29 PM
Aku pernah join program dia, time tu dkt SACC. Dah nk abis program, ada la part nangis. Majority dal ...

Dia ingat perserta tu budak sekolah nak ambik exam ke?

LadyCarefree Publish time 1-8-2021 11:31 AM

Asyraf supreme tu kuat sokong dia. Katanya pernah join yg RM25k tu. Pastu bila kahwin ajak bini sekali. Siti pun rasanya join. Serap dan Tya memang. Cheta pun.

sribayu Publish time 1-8-2021 12:37 PM

Kat Malaysia ni real successful businessman X pernah lagi dengar buat course business skills. I think sesiapa Yang pergi kena find out betul betul apa tangible and physical business Aziz ni Ada.Kalau confirm tak da, X payah lah buang duit, buang masa.
Kalau betul nak belajar business, pergi sign up local kolej atau komuniti Yang Ada short term entrepreneur course. And of course much cheaper, but X glamour kot.

anakmak Publish time 1-8-2021 02:29 PM

Aku dr dulu mmg x boleh blah dengar ceramah motivasi
Aku x tau kenapa
Lepas spm semua org diwajibkan pergi kem bina diri aku sorang x pergi
Nasib xder plkn masa tu
Kalau x mesti aku naik court sbb x hadir agaknya

Masa minggu orentasi kat itm
Dgn faci2 acah2 bagus buat motivational speech sampai nangis2 peluk kawan2 tertunduktunduk merabairabai menangis
Aku bantai gelak2 dalam tunduk
X boleh blah betul

Tapi kalau org cerita pengalaman hidup
Aku suka dengar

cha-cha Publish time 1-8-2021 02:35 PM

Yang muka botox tu sama team heols ke? Muka aneh.
Si jijam ni, yebby islamic pun pernah dok puji2 heols. Siap gi class laki bini exlaki semua, dapat sponsor kot

msdummy.2018 Publish time 1-8-2021 03:23 PM

acikbrown replied at 31-7-2021 04:38 PM
Eh dia dah kurus ek?
Dulu kemain gah dia, byk shop lot dia ambik buat office kat Shah Alam nun... ...

Cobid survivor uols

meah_kelabu Publish time 1-8-2021 04:58 PM

kita kaya kita berjaya
heh sngt
seb baek aku miskin hina xde duit nk g class ko bodoe2

mxsssgi81 Publish time 1-8-2021 05:12 PM

Ade member follow jijang seman ni..sblm pkp gigih lah g kelas jijang..pkp till jannah ni join online pulak.. kawan tu pun tetibe lah aktif memvideo IG TikTok..ajaran jijan la neh..pastu tag jijan le nunjuk die tgh memfollow kelas online ..jijan pun repost..kwn tu pun repost..jijan repost lg .repost merepost smpai abg Jamil mampus..eh no..24jam jah..IG story takat 24 jam sajah .. lega kengkawan yg tgk IG story tuh..

cmf_premierleag Publish time 1-8-2021 05:21 PM

aku kalo tgk any seminar ada suruh joget2, nyanyi lagu Gemuruhby faizal tahir, agu standing in the eyes of the world yellarasserr, ciken dance bagai tu sume, aku keluar dewan terus ;P;P;P
ni la aku buat dulu lps kwn aku ajak pi join seminar lamberger bodoh
ingatkan seminar apa.rupanya lamberger MLM bagai.

cmf_premierleag Publish time 1-8-2021 05:26 PM

cikja replied at 1-8-2021 02:29 AM
Aku pernah join program dia, time tu dkt SACC. Dah nk abis program, ada la part nangis. Majority dal ...

program nangis2 ni aku penah la kene hadap gak ms kursus orientasi freshie ms buat diploma jap dulu
akak2 fasi tudung labuh kemain suruh nangis2 bagai...aku mcm????
baru 2 hari orientasi,aku quit and terus decide buat A-Level kt private college then fly obersi and the rest is history :lol:
pokoknya, perlu ke nak kene nangis2 bagai ni sume :lol:

cmf_premierleag Publish time 1-8-2021 05:31 PM

meah_kelabu replied at 1-8-2021 04:58 PM
kita kaya kita berjaya
heh sngt
seb baek aku miskin hina xde duit nk g class ko bodoe2

tu la mentaliti yg depa tanam kat bbnu skang....kalao KAYA baru la jd berjaya
hek eleh..aku belasah je pakar motivasi yg cakap mcm ni
kalo belum diuji lagi dgn ujian hidup yg lain, toksah la rasa dh berjaya
dlm hidup ni takde istilah berjaya.
lps berjaya pun bleh gak jatuh terduduk
pastu bangun balik
pastu jatuh balik
pastu bangun balik and life goes on
for me KAYA ialah, takde hutang dgn bank and sblm mati and pencen, tutup semua hutang dgn segera.

becir Publish time 1-8-2021 05:33 PM

cmf_premierleag replied at 1-8-2021 05:26 PM
program nangis2 ni aku penah la kene hadap gak ms kursus orientasi freshie ms buat diploma jap dul ...

Lebai lebainita la Yang paling suka bagi ceramah menusuk kalbu dlm gelap, suruh bayangkan dosa2 Yang Ada, muka mak ayah la..tak penah I terpedaya..harapnya senior time sekolah dulu Yang suka buat tazkirah macamni hidup penuh skandal sekarang..lol

little_sis Publish time 1-8-2021 05:51 PM

Aku dari zaman aidid muaddib blogger tu, aku baca blog dia.. masa tu mmg dia tulis psl org ni, time tu pasal tarikh lahir kot, awal2 dulu.. ;P so lepas tu x pernah berkenan dgn dia ni

misc Publish time 1-8-2021 06:21 PM

Aku bukan pentaksub. Pernah attend 2 kali seminar free dia. Ambik ilmu yg baik2 dan relevan utk kita. Aku suka part motivasi tu. Takda paksaan pun kalau nak masuk kelas berbayar dia. So wai boder.

Revolver Publish time 1-8-2021 08:57 PM

Aku x pernah nk tengok video dia wlpn bnyk lalu lalang depan mata. Tah la... Mmg x berapa suka dgn motivasi2 ni. So mmg x amek pot sapa dia.

vanilla_vell Publish time 1-8-2021 10:08 PM

otai_g replied at 31-7-2021 07:06 PM
Ada ke org kaya buat kursus utk jd kan org lain supaya kaya jgk mcm dia.

Ko png tgk robert kuok b ...

Nak kena kursus dengan tun m..baru kaya

budi_jentayu Publish time 1-8-2021 10:35 PM

rasa macam tak lengkap benang ni tanpa kehadiran @dudaberhias dan @Kitty_catz ;P

sapa setuju say aiiiii :lol: :lol: :lol:
Pages: 1 2 3 [4] 5
View full version: Sapa pentaksub jijan seman?


ADVERTISEMENT