CardiGans85 Publish time 1-8-2021 11:08 PM

Dia ada few produk termasuk cekedis apa nth tp tak jalan juga.

Aku pernah pergi kursus awal dia. Ms tu aku mmg tak keje pun sbb baru resign. So p la kat SACC nun. Aku bertahan sampai petang dan aku memang tak berminat dgn apa dan cara dia cakap.Baik la korg belajar ekonomi asas kat sekolah tu.

Belum lg part suh menari2 yg aku rasa tak selesa langsung (sbb aku dah berubah) serupa dlm night club je. Beriya2 berjoget pkerja2 dia ms tu {:redo

dudaberhias Publish time 2-8-2021 02:09 AM

azirahs007 replied at 31-7-2021 04:18 PM
Panjang berjela title dia..
Bersihkan kolam hati..

dia ni claim beli saham jangan harap iols nak cayer macam kes sape tah sifu2 ailio basi jugak la claim beli saham syarikat cina yang besar untung juta2... ujung2 tifuuu je rupanya... wartawan pun bodo pergi masukkan dalam berita tanpa kesahihan :funk:

sheloaf Publish time 2-8-2021 02:52 AM

Penah terbeli buku dia.. 8 taun lepas kot.. Sampai skang tak abes2 baca

lurve82 Publish time 2-8-2021 07:55 AM

Tgk muka pun aku xlalu..klu aku pegi kursus dia sure aku sengsara…xpenah aku join kursus2 mcm ni atau MLM…Alhamdullillah Allah masih lindungi aku dan duit aku masih selamat…kwn2 aku dulu ada la pegi…masih sedih je hidup dorg sama mcm dulu…

najib888 Publish time 2-8-2021 01:41 PM

CardiGans85 replied at 1-8-2021 11:08 PM
Dia ada few produk termasuk cekedis apa nth tp tak jalan juga.

Aku pernah pergi kursus awal dia....

Jajan jijan.. keropok sira pedas..

Kitty_catz Publish time 3-8-2021 01:14 PM

ada promener tag meols dtg bebenang ni, sowi lah baru mencemar duli , meols smlm pi amek 2nd dose, ari ni demam le pulek.. ;P

halah2 audit repot pun tak submit, koser nyah ngan si peniaga ailio ni. even auditor sendri pun letak disclaimer kata takde supporting documents

kalo nak jadi karats bisnisman ginih, silakan... bior le set2 b.o.d.o.h ni pupus, aman sket bumi mesia ;P


miliyunair mana nak share resepi jadi milyunair? ini semua gila ;P

yg dah berguru ngan si ailio bashi ni, smua masih miliyunair lagi ke? atau semua menadah i-citra i-lestari i-cirit? :lol:

cucuq Publish time 4-8-2021 11:53 PM

Kwan aku pentaksub die

totokreturn. Publish time 6-8-2021 07:17 AM

so mcm mana, ada lagi ke yg join program titan jijan seman ni, dengar cciter bukan lagi 90k tapi 120k seorg
Pages: 1 2 3 4 [5]
View full version: Sapa pentaksub jijan seman?


ADVERTISEMENT