sAKuRa_204 Publish time 15-1-2010 08:31 AM

tULiSan sMs

saje nk bkk thread mcm ni...
sbb byk sgt aku bce komen2 yg dorg xphm tlsn setengah2 org tulis......
kadang aku sms ngan adk angkt aku pn 1 patah pn aku xphm..so aku nk korg vote yg mne plg korg xphm

reenz013 Publish time 15-1-2010 08:33 AM

lau ringkas sgt aku pun tak faham..hehehe

sAKuRa_204 Publish time 15-1-2010 08:34 AM

2# reenz013


aku nk ko vote yg mne xphm la...:lol:

reenz013 Publish time 15-1-2010 08:36 AM

3# sAKuRa_204

hehehe...yeker...silap tafsir...lau camtu yg firstler

mas999 Publish time 15-1-2010 08:52 AM

aku paham la pulak nak vote camana?

harumawar Publish time 15-1-2010 08:52 AM

tulisan sms yg mengada2.. :@:@

hyphrigian Publish time 15-1-2010 09:08 AM

semua di atas amatlah bangang....

agak² nak shortform pun...

pastu je jadi jew..bodoh...

nawtylulu Publish time 15-1-2010 09:28 AM

hahahaha aku tgk sumer org vote yg pling dfahami.. kuang kuang....

me_on_u Publish time 15-1-2010 09:31 AM

contoh sorry jadi cowi...ape la cowi2 tuh...:L

reenz013 Publish time 15-1-2010 09:41 AM

aku paham la pulak nak vote camana?
mas999 Post at 15-1-2010 08:52 http://eforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

tick yg mana..then sumbit

sAKuRa_204 Publish time 15-1-2010 09:46 AM

8# nawtylulu


pape jelah..
jnji nk tgk reaksi dorg cmner psl sms ni

sAKuRa_204 Publish time 15-1-2010 09:48 AM

9# me_on_u


byk lg
example : yeke jd ea kew
            :yelah jd ye r
            :aku jd aq

fariepari Publish time 15-1-2010 09:50 AM

bleh x aku nk kata, tulisan sms budak2 skang nih mcm tulisan budak terencat akal?;P

me_on_u Publish time 15-1-2010 09:52 AM

Post Last Edit by me_on_u at 15-1-2010 09:53

12# sAKuRa_204

btul tu...lagi....

"pttla...dh2 mnd pat...t lmbt"...

wah klu bleh nak singkatkan lagi tuh...baik anta msj kosong je...;P...lagi senang...ape pun tak yah tules..hehe

rienafaiz Publish time 15-1-2010 09:55 AM

aku paling suka klu budak2 ygtabiat dia suka sms ...
nanti - t
aku - aq
cukup/cakap - ckp (yg ni aku confius betul)
the - t'

ni biasa budak2 student..
cth adik ipar aku..susah betul aku nk pahan apa dia tulis

sAKuRa_204 Publish time 15-1-2010 10:03 AM

14# me_on_u


tau xpe
kalau mls nk taip msg pjg2 tipon jelah kn kn kn

me_on_u Publish time 15-1-2010 10:05 AM

16# sAKuRa_204

btul tu...hehe sib bek hobi aku ber'SMS' so aku dah tau sedikit sebanyak shortfom yg derang gune...;P

yenil95 Publish time 15-1-2010 10:27 AM

2# reenz013


aku nk ko vote yg mne xphm la...:lol:
sAKuRa_204 Post at 15-1-2010 08:34 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

ha ha ha..lepas aku vote baru baca stetmen ni..
sowi, salah vote la TT..:$

reenz013 Publish time 15-1-2010 10:30 AM



ha ha ha..lepas aku vote baru baca stetmen ni..
sowi, salah vote la TT..:$
yenil95 Post at 15-1-2010 10:27 http://eforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

kita serupa..hehehe

nawtylulu Publish time 15-1-2010 10:31 AM

aku paling suka klu budak2 ygtabiat dia suka sms ...
nanti - t
aku - aq
cukup/cakap - ckp (yg ni aku confius betul)
the - t'

ni biasa budak2 student..
cth adik ipar aku..susah betul aku nk p ...
rienafaiz Post at 15-1-2010 09:55 AM http://mforum5.cari.com.my/images/common/back.gif

slalu nye makin muda makin payah nak paham.. adik angkat aku umo baru abis sekolah, punyela hazab nak bace sms die.. hampeh x paham...
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8
View full version: tULiSan sMs


ADVERTISEMENT