zasrfikri Publish time 18-11-2023 08:35 PM

PEMENANG ANUGERAH JUARA LAGU 38 TAHUN 2023

Edited by zasrfikri at 18-11-2023 08:37 PM

GALAKSI VIRAL - Anugerah Juara Lagu 38 kini kembali dengan pelbagai lagu yang hebat dan pastinya lagu pemenang AJL 38 akan diingati sebagai salah satu lagu malar segar dalam sejarah muzik Malaysia. Jika tahun lepas Aina Abdul memenangi AJL dengan lagu Terus Hidup, siapakah pula tahun ini yang akan mengulangi sejarah yang bermakna ini. Jom kita lihat siapakah bakal pemenang AJL 38.
JUARA LAGU 38WAKTUARTIS : HASIF & ZIANA ZAINKOMPOSER/PENULIS LIRIK : IQIE HUGH, JOHN JEEVES, & FIRDAUS RAHMATCATATAN : Originaliti lagu, lirik lagu puitis dan kekuatan vokal Diva Pop Ziana Zain & Hasif sudah cukup membuktikan lagu ini layak menjadi Juara Lagu 38.Lagu berirama muzik Pop Balada disulami dengan sedikit irama Rock moden menjadikan ia bakal menjadi lagu malar segar.
TEMPAT KEDUAJANGAN MATI RASA ITUARTIS : AINA ABDULKOMPOSER/LIRIK : AINA ABDULCATATAN : Lagu Power Ballad ini boleh dikatakan antara lagu Balada terbaik pernah dihasilkan oleh Aina Abdul. Kelebihan lagu ini terletak pada melodi yang kuat dan liriknya yang mudah difahami. Lagu ini juga boleh dikatakan antara lagu Balada Aina yang mudah di "sing along" bersama peminat beliau kerana susunan lirik yang memorable dan melodi yang menarik.
TEMPAT KETIGABINTANG ARTIS : HAEL HUSAINIKOMPOSER/LIRIK : HAEL HUSAINICATATAN : Lagu ini mengembalikan semula kegemilangan Hael sebagai komposer terhebat negara dengan konsep Pop Balada Moden yang unik dan ada identiti tersendiri. Lagu ini sememangnya mempunyai signature style song Hael yang pastinya mudah dikenali oleh peminat setia beliau.
LAIN-LAIN LAGU
YANG MUNGKIN DALAM TOP 12 AJL 38 ??
jom layari laman web ini >>> PEMENANG ANUGERAH JUARA LAGU 38 TAHUN 2023

P/S : terima kasih yang sudi baca. semoga anda sentiasa murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan.

Pages: [1]
View full version: PEMENANG ANUGERAH JUARA LAGU 38 TAHUN 2023


ADVERTISEMENT