terrapibumi Publish time 31-1-2024 03:54 PM

dōTERRA Minyak Esensial - dōTERRA Malaysia

Edited by terrapibumi at 31-1-2024 04:34 PM

https://carigold.com/forum/attachments/picture1-png.654520/https://carigold.com/forum/attachments/doterra-logo-png.654521/
✨ Terokai Keindahan Minyak Esensial dōTERRA! ✨
dōTERRA, syarikat minyak esensial (minyak pati/essential oil) terbesar di dunia, melayani lebih daripada 9 juta pengguna di 25 negara! Kini, di Malaysia, kami ingin mengajak lebih ramai merasai keajaiban minyak pati dōTERRA.
Adakah anda mencari peluang perniagaan, pendapatan tambahan, atau kerja separuh masa? Jom sertai kami! Pasaran minyak esensial berkembang pesat!
dōTERRA, diasaskan pada 2008 di Amerika Syarikat, memastikan setiap botol minyaknya disertai dengan keaslian CPTG. Ujian terperinci dijalankan untuk ketulenan, kredibiliti dijamin dengan ujian pihak ketiga, laporan makmal membuktikan ketulenan boleh didapati semua secara dalam talian.
dōTERRA Malaysia telah beroperasi sejak 2018, telah mencecah jumlah jualan RM100 juta, dan mempunyai lebih daripada 40,000 pengguna berdaftar dengan kami.
Kami sedang mencari individu yang bersemangat dan berani untuk terokai peluang keemasan ini! Dengan pelan ganjaran yang hebat dan stabil, kami yakin bahawa usaha anda pasti akan membuahkan hasil yang memuaskan.
Bersedia untuk mencipta pendapatan berterusan? Sertai dan daftarlah minat dengan kami sekarang! Kami akan menguruskan pertemua secara bersemuka dan tertutup dengan anda di pejabat kami!
Keistimewaan:
[*]Keuntungan Runcit
[*]Bonus Fast Start (Dibayar Mingguan)
[*]Bonus Power of 3 (Dibayar Bulanan)
[*]Bonus Unilevel Organization (Dibayar Bulanan)
[*]Leadership Pools (Dibayar Bulanan)

Untuk maklumat lanjut, sila layari pautan ke laman web rasmi kami di bawah, atau anda boleh hubungi kami memalui pautan Whatsapp atau alamat emel di bawah:-
dōTERRA Malaysia
E-mel Kami
Whatsapp: https://api.whatsapp.com/send/?p ... number&app_absent=0
Pages: [1]
View full version: dōTERRA Minyak Esensial - dōTERRA Malaysia


ADVERTISEMENT