CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mommymonster82

Perlu Ke Suami Masuk Baby Room?

[Copy link]
 Author| Post time 10-1-2018 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
harira replied at 1-11-2017 11:49 AM
Benda ni tak kira bangsa tapi kalau dah tak reti bahasa memang dia heret suami dia skali masuk dlm n ...

Mmg nyampah..nak tolong bini salin pampers..anak tu incredible hulk ke sampai bini xleh buat sendiri..?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-1-2018 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 24-11-2017 09:43 AM
I kene baru2 ni..pasangan muda anak sorang umur 2 tahun kot..siboklah bapak tu kat situ acah2 prepar ...

Nak tunjuk romantik salah tempat..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2018 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cempakaa replied at 10-1-2018 10:40 AM
tak perlu tapi macam baby room dekat surau e-curve tu berdekatan tempat main game so bising. haritu  ...

Walau nursing room ada pintu still boleh buat ibu2 tekejut tgk ada lelaki dalam tu...
Kalu gtu toilet pompuan pon boleh jelah suami ikut masuk..apa nak segan..ada pintu... suami org tu kat luar awak kat dalam tu tutup jelah pintu..
Pada akak gtu je konsepnya dik..
Kena ada timbang rasa..
Nursing room dan sewaktu dengannya bukan untuk bapak2 masuk..

Depan nursing room the curve tu ada sofa.. maybe hb boleh duduk situ utk tdokan anak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2018 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nananaje replied at 31-10-2017 01:18 AM
Ofkos la nk show to the world young parents gitu .. mmg nyampah sbb kena tgu lama gila nk blah

Kalau akk da minta hb sound kan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2018 02:24 PM | Show all posts
Edited by cempakaa at 10-1-2018 02:25 PM
mommymonster82 replied at 10-1-2018 02:20 PM
Walau nursing room ada pintu still boleh buat ibu2 tekejut tgk ada lelaki dalam tu...
Kalu gtu to ...

ye kak, maksud sy kat sofa tu la dia duduk
mana tau kot sofa tu pun orang tak selesa. sebab dekat situ jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cempakaa replied at 10-1-2018 02:24 PM
ye kak, maksud sy kat sofa tu la dia duduk
mana tau kot sofa tu pun orang tak selesa. se ...

Owh..spfa luar depan security tu ke? Yg tu kira luar le kn..igtkn kt dlm..dlm pon ada sofa jugak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-1-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nursing room or changing room mmg lelaki xbole masok...langsung ok... sensitive sgt tempat tu... kat situ ibarat mcm kat dlm rumah...harap2x xde lelaki yg acah2x caring sgtt and ibu2 yg manja xbole handle sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:24 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 10-1-2018 02:16 PM
Mmg nyampah..nak tolong bini salin pampers..anak tu incredible hulk ke sampai bini xleh buat sendi ...

Tak habis lagi kes hang nee Kah Mommy oiii???

Hang  kalaupun nak salinkan pampers Anak hang..takkan sampai hang pun perlu nak telanjang bulat...sampai takut suami orang lain masuk nampak hang telanjang???

Agak agak ler???

Whether hang nak kasi breastfeed kah salin pampers kah......especially kalau hang breast feed in an open space...tentunya hang tahu cara nak be discreet kaber anak hang dan puting precious hang tuh dgn kain and what not Kan???

Apa bezanya??? dgn jika hang lakukan in the baby room????You mean kalau hang bagi breastfeed Anak kat dalam baby room hang akan jelirkan full breast hang sampai jatuh Ke lantai kah???

Hang ingat kalau ada suami Yang perlu masuk ke dalam baby room menemani isterinya...solely sebab nak tengok puting hang Yang Dah kembang semangkuk tuh kah????agak agak ler.....

Because you are in the baby room tidak bermaksud hang boleh lambakkan buah dada hang bila breastfeed baby hang...untuk kaum sejenis hang tonton jugak kan???

So??? Apa masalahnya ???




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-1-2018 12:32 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 10-1-2018 02:20 PM
Kalau akk da minta hb sound kan..

Kalau berani laki hang tegur manak...ini manak jawab

"Dey tambi...lu punya bini punya puting kalau jambu sharp pointing boleh jugak lu mau jealous..org mau take aim.....ini dah kembang semangkuk  ..bobbies cecah lantai..ada hati mau sound gua kah??? "

boleh Mommy????


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:42 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 10-1-2018 02:20 PM
Walau nursing room ada pintu still boleh buat ibu2 tekejut tgk ada lelaki dalam tu...
Kalu gtu to ...

Toilet lain ler Mommy...toilet hang dah tentu tentu nak bukak panty sebab nak halakan pepez dan burit hang ke dalam potty.......walau hang Tak perlu bukak bra 34DD hang.......Kan????

Ini setakat baby room .....at most kalau hang perlu kasi breastfeed...takkan ler tetek selambak hang..hang nak tebar seluas Luasnya utk tontonan walaupun Semua disitu kaum sejenis hang...

Kan????

Apa ler hang nee..benda tetek bengek macam Nee pun kecoh...

Give the guys the benefits of doubt bila perlu masuk samada to accompany bini  atau besendirian dgn baby derang....if they are alone with their babies...Wife Tak ikut sama....and they need to change their babies diapers....apa salahnya????


Hidup jgn hanya penting Kan puting hang Yang Tak semenggah tuh aja..macam ler orang lain hard up sangat nak sekodeng....

Bak kata Anak bjiran ah manak....kalau jambu takpa jugak.



Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:50 AM | Show all posts
Nham22 replied at 10-1-2018 09:56 PM
Nursing room or changing room mmg lelaki xbole masok...langsung ok... sensitive sgt tempat tu... kat ...

Say example a father needs to change his baby diaper..when the Wife is not with him during that outing.....nak tukar kat mana???  Kakak hang punya laki punya rumah Kah???

Naper tak  boleh lakukan kat baby's room yg telah disediakan????

Are you being gender biase?????


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:01 AM | Show all posts
cempakaa replied at 10-1-2018 02:24 PM
ye kak, maksud sy kat sofa tu la dia duduk
mana tau kot sofa tu pun orang tak selesa. se ...

Kalau mau selesa kasi nyonyot puting pada baby..buat kat rumah ler......ini tempat awam....even babys room...Bukan mau kasi breastfeed baby dgn taking your damn bloody time.......Kan????





Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:03 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 10-1-2018 02:17 PM
Nak tunjuk romantik salah tempat..

Otak yg sempit  jerk pikir orang lain nak tunjuk romantik.....

Nama jerk pendidik.....patutpun serbis kena terminate...otak dungu


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:11 AM | Show all posts
Mamaperdana replied at 5-1-2018 10:45 PM
Ni pesen mak2 lembik yg sume pun xleh nak buat sndri.. konon x mampu handle anak sorg2, padahal ngad ...

Kalau dia ngada ngada pun dgn Suami sendiri..Bukan Dia suruh laki hang Yang bukak cangkuk coli Dia utk Bagi susu badan Anaknya kan???

Nak manak sambung lagik???


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:17 AM | Show all posts
cempakaa replied at 10-1-2018 10:40 AM
tak perlu tapi macam baby room dekat surau e-curve tu berdekatan tempat main game so bising. haritu  ...

Hang Tak takut laki hang sekodeng puting kembang semangkuk TT kah????


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 10:37 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 4-9-2017 02:29 PM
Bagi aku x salah pon hubby masuk baby room asalkan jgn masuk nursing room. Nak malu ape bukan korang ...

Oiiittt mana boleh??...TT kalau nak susu Kan anak...Dia mesti nak telanjang bulat...selesa katanya..bukan Anak Yang kena selesa tau..tapi dirinya....



Dasar shilaker......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-1-2018 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
maannaakautahu replied at 14-1-2018 01:17 AM
Hang Tak takut laki hang sekodeng puting kembang semangkuk TT kah????

hahahhaha tak takut pasal changing room open gila orang kat luar lalu lalang pun boleh nampak. Nursing room depa berpintu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
maannaakautahu replied at 14-1-2018 12:50 AM
Say example a father needs to change his baby diaper..when the Wife is not with him during that ou ...

Kekdahnya peram pampers anak sampai balik rumah la. Sape suruh bawak keluar if maknye takde lol! Duk je rumah diam2 and malls should letak no men allowed baru orang faham
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
maannaakautahu replied at 14-1-2018 01:01 AM
Kalau mau selesa kasi nyonyot puting pada baby..buat kat rumah ler......ini tempat awam....even ba ...

DepA takmau bawak nursing cover tambah beban ja sbb tu marah laki masuk changing room
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:41 AM | Show all posts
cempakaa replied at 14-1-2018 11:05 AM
DepA takmau bawak nursing cover tambah beban ja sbb tu marah laki masuk changing room

Hang jangan Salah paham...Tak mustahil TT nee jenis spesis kalau nak tetekkan Anak mesti dirinya kena telanjang bulat...baru selesa katanya...atau tak pun jenis tetek melabuh tirai menyapu lantai.......jadik takut kaum lelaki masuk tertendang teteknya Yang melayut tuh...tetek size maca tuh nursing cover size Super king ada jual kah????


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 11:12 PM GMT+8 , Processed in 0.090046 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list