CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: watie79

INTERMITTENT FASTING (DIET IF)

  [Copy link]
Post time 30-7-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 14-4-2021 11:26 AM
dulu pernah buat IF 16;8....2 thn berat i turun 30kg...start masa berat 96kg turun sampai 66kg...
p ...

Sama lah kita..
Dulu buat if. Dari 90kg dpt normal bmi 55kg.
En somi suruh pregnant lg.
Sekarang ni dah bersalin gigih nak turun kan semua. Dari 90kg. Sekarang 75kg. Nak buang lagi 20kg..

Regim
If
Omad
Lazy keto
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
watie79 replied at 3-9-2019 03:41 PM
takyah seteress seteresss...rileks jer..kami2 buat dari start pkl 6 petang sampai pkl 12.30 atai 1 ...

I wonder air kopi campur stevia tu ok tak kalau waktu dlm fasting period?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2022 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
marigold90 replied at 11-2-2022 08:48 PM
I wonder air kopi campur stevia tu ok tak kalau waktu dlm fasting period?

Kopi kosong + pemanis zero sugar bole. Tk silap org guna lakanto cmtu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
alang alang puasa terus je la sampai bulan ramadan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2024 09:15 AM | Show all posts
bump thread ni

i know sekarang bulan puasa

ade lagi ke forumers yang amalkan IF sebelum puasa ni?
atau ade plan nak buat IF selepas puasa ni

macam mana result korang, boleh kurus ke
motivate each other
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 12:30 PM | Show all posts
i mulai IF sbelum puasa tu.
seminggu lebih praktis tiba tiba warded hospital sbb denggi la pula. darah sangat acid masa warded. so IF tu stop masa warded.
lepas warded tu start balik IF sehingga kini. rasa lapar tu mmg da hilang. weight loss dari 77-68kg skrg ni. tujuan sy IF bukan nak weight loss sebenarnya tp nak kawal diabetes. mmg works la utk sy.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-5-2024 12:31 PM | Show all posts
Atkins, IFLK, semua dah buat. I perhatikan badan I ni, bila buat tak buat buat tak buat, satu masa dia tepu yang lama. Ni i dah kembali ke lautan dalam lepas raya dah almost 2 weeks ya Allah tolonglah semoga i kembali ke pangkal jalan esok (isnin).
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 07:57 AM | Show all posts
AraBellaJuan87 replied at 5-5-2024 12:31 PM
Atkins, IFLK, semua dah buat. I perhatikan badan I ni, bila buat tak buat buat tak buat, satu masa d ...

jom jom
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2024 10:24 AM | Show all posts

Dah kembali dah sis. I takut kalau gems sangat kang menyusahkan diri sendiri dan orang lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 11:52 PM GMT+8 , Processed in 0.068690 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list