CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CatLady

~ PENDAFTARAN UTK AHLI KELAB FNR DAN BIODATA ~

[Copy link]
Post time 19-8-2005 08:59 AM | Show all posts
Kepada semuer...........



Selamat Berkenalan
:cak:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2005 03:21 PM | Show all posts
Originally posted by niceghost2005 at 19-8-2005 08:59 AM
Kepada semuer...........



Selamat Berkenalan
:cak:

Tang janggut tu yg mahai tu..ghostie goatie...jangan marah naa ghostie...saja melawak.

[ Last edited by Index at 19-8-2005 03:42 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2005 03:23 PM | Show all posts

Kelab FNR

nickname: tieyramisu
Bathday: 23/02/80
Lokasi sekarang: Kelantan
Orang mana: Kelantan
Pekerjaan: Kerja sendirik
Hobi: Reading

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2005 03:50 AM | Show all posts
Originally posted by niceghost2005 at 19-8-2005 08:59 AM
Kepada semuer...........



[/URL[/img]][/img]Selamat Berkenalan
:cak:


Kalau betul cam tu...sure minah tu dah cabut lari....ke memang betul cam tu
:hmm:


[ Last edited by inai at 23-8-2005 02:47 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2005 10:20 AM | Show all posts
Originally posted by inai at 21-8-2005 03:50 AM


Kalau betul cam tu...sure minah tu dah cabut lari....ke memang betul cam tu
:hmm:


Tang janggut tu........memang ler betul.
Tang tak dak kaki...........idak ler. he he he

Nie pun.....teman chatting yg lukiskan.(in colour actually)
:cak:

p/s belum ada minah yg lari lagi  inai :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2005 10:25 AM | Show all posts
Originally posted by Index at 19-8-2005 03:21 PM

Tang janggut tu yg mahai tu..ghostie goatie...jangan marah naa ghostie...saja melawak.


he he he tau....Index.
Tu yg tak nak cukur or potong pendek.

Bior segenggam.(ikut SUNNAH) :lebai:

p/s me no mare, Index :cak:
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-8-2005 01:19 PM | Show all posts
eena pon nak join this club bolehhhh......

nickname : eena05
Birthday : 19 August 197....
Lokasi opis : Jalan Sultan Ismail
Lokasi umah : Nusa Subang, Shah Alam
Orang mana: Bota, Perak
Pekerjaan : IT Acc.
Hobi : Membaca buku...novel..magazine.., memasak, gardening, surfing on the net,....
Contact: pm or YM jer pon bolehhh...
makanan kesukaan : banyakkk.....
makanan paling tak suka : tak dokkk kottt....
Terer masak apa : ahahahaaa .....still belajar lagi....mane yg susah2 tu still kena refer buku or sifu2 yg terror masak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2005 05:53 PM | Show all posts
err nak join...nak join....dah lambat ker...?

myasha
usj, subang
160877
email: mya_sha2000@yahoo.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2005 02:20 PM | Show all posts

nak join sekaki...hehehe

akuu...kuantan
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2005 02:11 PM | Show all posts
aku tak pandai masak...tapi tak kira ..nak join gak..

nickname: swift
b/day: 1 December
Lokasi skarang: Umah kat BB Sg Buloh, opis kat USJ.  Boring jek bawak keta gi keja jauh-jauh..
Org mana: Lahir kat Pahang, kecik-kecik kat Klang, high school kat JB (any Srikandi here?), dan skang tinggai kat bbsb
Pekerjaan: hee..maleh nak criter, dah boring keje, company offer vss tapi haku tak dpt. Taun depan maid aku berenti, aku pun nak berenti gak la..nak jadi Minister of Domestic Affair
Hobi: Dah tua-tua ni, hobi pun macam dah tak de..:cry:
Contact: swift7006@yahoo.com
Makanan kegemaran: banyak sgt, tak mampu nak ku coretkan..;)
Makanan paling tak suka: rasa-rasanya ada, tapi tak ingat la pulak..heheh..
Terer masak apa: tak terer langsung merangkap tak pandai masak..semenjak ada maid sejak 7 tahun dulu, mmg keja-keja memasak ni dah 'outsource' kat maid...mampus aku bila dia balik indon for good taun depan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2005 02:31 PM | Show all posts
Originally posted by Swift at 28-9-2005 02:11 PM
aku tak pandai masak...tapi tak kira ..nak join gak..

nickname: swift
b/day: 1 December
Lokasi skarang: Umah kat BB Sg Buloh, opis kat USJ.  Boring jek bawak keta gi keja jauh-jauh..
Org mana ...


Bahayer nie....
Nanti cik Abang kahwin dgn maid... :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2005 03:32 PM | Show all posts
Originally posted by niceghost2005 at 28-9-2005 02:31 PM


Bahayer nie....
Nanti cik Abang kahwin dgn maid... :cak:


Insyallah tak kot..:pray:  lagi pon maid tu dah tua dah. dekat 50 taun umur dia (tipu tulis umur baru 44 kat dlm passport). Skang ni pon dah ada pak we. org cina masuk islam.sebaya ngan dia.  kunun-kunun nye nak kawin ngan org cina ni lepas abih keja ngan swift nanti...bior le dia..tak kuasa den cakap apa-apa..

cuma masalah problem nye, lepas dia chow nanti.  Cemana la  daku nak kasik makan kat asben ngan bebudak kat umah tu.  Sib baik ada FnR board.  Boleh jugak belajor masak ngan depa yg terer-terer masak kat sini...Memasing baik hati belaka..tak lokek kongsi ilmu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2005 08:10 AM | Show all posts
catz nak join -  bangi
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2005 12:44 PM | Show all posts
~ UPDATE ~

JANUARI
juanalisa81 - 23/1/1981
hanom - 1/1
tillingtan - 17/1
honeydew_78 - 21/1/78
long - 1/1



FEBRUARI
yanalissa - 20/2
pentium_catz - 15/2
cantique - 1/2/82
tieyramisu - 23/2/80
nhuda - 26/2
eonis_balqis - 9/2/81



MARCH
tunteja78 - 4/3
Paulinevoon - 14/3
AngsaMerah - 18/3
gadis_aries - 23/3
tunteja73 - 19/3
sue - 24/3
MAKLANG - 27/3
nsutra - 3/3
maisya - 23/3
lindt - 28/3



APRIL
elaiza - 2/4
mrsjack - 10/4/80
zaizaa - 30/4/78
ummiauni - 7/4/76



MEI
Calimero - 19/5
hanna1905 - 19/5
blackrose - 12/5
ninoZ - 14/5
ipah - 19/5
Akak_Siti - 10/5/1964
cikdak - 28/5
xette - 12/5
1mas2ra - 30/5/67
puteri81 - 14/5



JUN
azs~leen - 15/6
maizana - 17/6
flowerjun - 22/6
inai - 25/6
jagung_manis - 30/6
shidaaziz - 8/6/78



JULAI
Cat_Lady - 22/7
Hanieliza - 26/7/1958
mie07 - 17/7
Along05 - 1/7
sagun36 - 1/7



OGOS
NoorMasri - 21/8
cranko21 - 26/8
gorgonz - 28/8
nu_Oija_Board - 8/8
eena05 - 19/8
mysha - 16/8/77
sabreena - 18/8/77
wanieyra05 - 23/8



SEPTEMBER
Mentollica - 21/9
budaks_comel - 7/9
naz - 28/9
N.O - 25/9/1973



OKTOBER
sweetmama - 1/10
^^dieya^^ - 15/10
yipun78 - 6/10
EMMA78 - 10/10/78
Green_tea - 26/10



NOVEMBER
Paja - 30/11
Kacip_Fatimah - 13/11
kaypo - 17/11
azaleena - 15/11
blossom - 10/11
kay - 20/11
niceghost2005 - 28/11
Zul_Khaleeda - 25/11
zarqis - 19/11



DISEMBER
Secreto - 28/12
bebop - 27/12/66
swift - 1/12






p/s:Kepada sesiapa yg belum meletakkan tarikh lahirnya..silalah berbuat demikian.Kepada yg telah mendaftar tetapi tidak disenaraikan,sila kemaskini biodata anda kerana maklumat yg diberi tidak lengkap.Periksa juga tarikh lahir anda yg disenaraikan,kalau salah,tolong PM saya.
Harap Maklum!


[ Last edited by Kacip_Fatimah at 30-11-2005 02:03 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2005 05:28 PM | Show all posts
semoga khaleeda tak terlambat.

Nama: Ly2Su
Nick  : Zul_khaleeda
T/lahir: 25 November
Tinggal: Klang
Kerja   : Subang
Hobi    : ternet
Lahir    : Kg Pandan/KL-sekolah kl pastu masuk UM..tawin...now dah tercampak kat Klang..

[ Last edited by zul_khaleeda at 18-10-2005 10:09 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2005 10:10 AM | Show all posts
kita pun nak joint jugak le


nickname : shidaaziz
Birthday : 8 june 1978
Lokasi opis : sri hartamas
Lokasi umah : sentul
Orang mana: lahir kat kl, besar & sekolah kat kuala kangsar & parit buntar
Pekerjaan : EA
Hobi : baca novel, majalah, tengok tv (segala jenis drama korea, jepun, hong kong, taiwan & movie. citer melayu layan yang ada nasha aziz je)
Contact: PM atau shidazz@tm.net.my
makanan kesukaan : macam2 ada
makanan paling tak suka : yang berbau busyuk macam jering & geduak
Terer masak apa : macam2 le boleh masak. tapi masih belum expert

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2005 03:32 PM | Show all posts
baru nak join...setelah sekian lama copy resepi kat sini...:malu:

nickname:  Lindt
birthday: 28/3 (muda sehari je dari maklang....)
lokasi:  dlm fridge...letak kat luar takut cair...maklum le 'coklat Lindt...'
lokasi yg serius nih:  skrg kat afrika, kalau balik m'sia duduk kat selangor
org mana:  malaysia...di selatan tanahair
pekerjaan:  dah 4 tahun jd fulltime housewife...tetap & berpencen....
hobi:  gardening, cross stitch, membaca, travel, salin resepi (salin je, masak kureng...)...shopping.....semua ikut mood la
contact:  pm me for my ym
makanan kesukaan:  apa2 yg sedap
makanan paling tak suka:  apa2 yg tak sedap....petai, jering, rebung, tempoyak...
terrer masak apa:  tiap2 hari masak air, masak nasi....guna periuk biasa je tau, sbb kat sini tak de rice cooker.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2005 07:34 AM | Show all posts
[img] [/img]
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2005 11:40 PM | Show all posts
Assalamualikum wbt..

First of all saya nak ucapkan selamat berpuasa to kengkawan semuer...

Ni serba sedikit info tentang myself

Nick: Green_tea
Asal:Kuala Lumpur
Tempat tinggal: Kuala Lumpur
Sekolah di : Kuala Lumpur
Lahir di: Petaling Jaya
Berat: 48 kg
Tinggi: 170 cm
Tarikh lahir: 26 October 19**
Hobi: bertenet, reading, window shopping... suka berjalan .. :cak:




[ Last edited by Green_tea at 6-10-2005 11:41 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2005 10:57 AM | Show all posts


Emma pun nak join gak...

nickname:EMMA78
B/day:10 /10/78
Lokasi sekarang: Setiawangsa
Orang mana: Perak
Pekerjaan: Admin coordinator
Hobi: tgk tv, dgr radio, tido
Contact: emma78@gmail.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 12:49 AM GMT+8 , Processed in 0.092032 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list