CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6293|Reply: 20

[ENGLISH SERIES] BROOKLYN 99

  [Copy link]
Post time 28-10-2020 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Setelah i khatam Friends, BBT, HIMYM, i try cari series yg seakan2. Google yg suggest this series. Rating tinggi tp i x pernah dgr series ni.

Lepas tgk episode pertama, terus sangkut. Kalau i boleh tgk full pilot episode and terus tekan next, confirm boleh layan.

Cerita pasal district polis 99, lebih kepada funny police story. Bukan mcm csi atau criminal minds. Season 1 agak flat (still worth watching) masuk season 2, mmg best. Peak is season 3-5 memang best.

Selamat menonton. To the 99!!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2020 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
I xtgok dr 1st season..last tgok s6..lpas tu kat astro xtyg..time tu jake dah kawen ngn amy..
Kena p cari kat lain plak..
Antara scene yg klakar..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2020 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 28-10-2020 07:42 AM
I xtgok dr 1st season..last tgok s6..lpas tu kat astro xtyg..time tu jake dah kawen ngn amy..
Kena  ...

Wajib tgk dari s6 uols. Dekat netflix ada atau download illegal
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 06:45 PM | Show all posts
You can easily use the Wawa ‘s online gas facility. In short, Wawa is a good mixture of these facilities. At list one time go there and take part in Wawa’s Customer Feedback Survey and win fabulous rewards.

https://surveyinfoz.com/mywawa-survey-mywawavisit-com/
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 04:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Best wey! Nine nineeee!!!

Cerita ni pernah stop kejap sebab views dia rendah. Tapi tak sampai sehari, orang sign petition semua baru dia orang decide utk sambung. I tak Sabar tunggu latest season sebab Ada police brutality

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2020 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
makbedah replied at 29-10-2020 04:24 AM
Best wey! Nine nineeee!!!

Cerita ni pernah stop kejap sebab views dia rendah. Tapi tak sampai seh ...

Wah sampai sign petition? Lepas season 1 ke? I mcm pernah terbaca. Syg series ni x sefamous TBBT atau HIMYM. Its really a good series
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-10-2020 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu jadi memes.. Kelakar citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-10-2020 05:16 AM
Wah sampai sign petition? Lepas season 1 ke? I mcm pernah terbaca. Syg series ni x sefamous TBBT a ...

Season 4 tak silap. Yeap. Fans dia orang syg gila sebab lawak dia best (from the writer ke creator of the office and good place) and dia orang Kan suka sebab cerita ni pasal black Ada Latino, me too movements etc.

Dah habis Tu, tgk Pula arrested development (s1-3) best gila. Lepas Tu tgk it's always sunny in Philadelphia (dark comedy) pun best juga.


Hahahaha.saja suggest in case mmg suka tgk genre ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cite ni mmg best terukk. tp 5th dgn 6th mcm kureng sikit, esp 6th. lepas dah pindah abc ke nbc tah lupa. tp cite ni mmg boleh buat sangkut lamaa nnt dah habis tgk sume rasa kekosongan kejap dlm hidup haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2020 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
SR4tahun replied at 29-10-2020 10:43 PM
cite ni mmg best terukk. tp 5th dgn 6th mcm kureng sikit, esp 6th. lepas dah pindah abc ke nbc tah l ...

Eh i ingatkan i je rasa mcm tu. 5 n 6 esp 6 mcm kureng kick. Tukar writer ke apa? Dialog xmcm dlu. N not the same tanpa Gina. I baca kokesen x suka watak sheol. Tp i suka sbb pelik gitu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
makbedah replied at 29-10-2020 07:55 AM
Season 4 tak silap. Yeap. Fans dia orang syg gila sebab lawak dia best (from the writer ke creator ...

Thanks uols. Harus lah i tgk next the good place. The office tgk halfway lepas tu lupa dah tgk smpai mana. Kena tgk balik
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-10-2020 10:45 PM
Eh i ingatkan i je rasa mcm tu. 5 n 6 esp 6 mcm kureng kick. Tukar writer ke apa? Dialog xmcm dlu. ...

6th dah boleh cursing rasanya so mcm dah xbest sgt, plus jalan cite pun kureng kot. ep heist pun xsebest awal2. tp iols layan je sbb boyle dgn jake tu still bongok mcm season lama hahaha. tu laaa iols rasa gina tu ok jeee. netizen american ni pun sama mcm mesia ni kot, ce kalau watak gina tu salena gomez yg bwk ofkos sembah ratoo bahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-10-2020 10:46 PM
Thanks uols. Harus lah i tgk next the good place. The office tgk halfway lepas tu lupa dah tgk smp ...

good place besttt sbb kreatipp ya amat tp tu la tgk cite tu kena istigfar byk hahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
SR4tahun replied at 29-10-2020 10:48 PM
6th dah boleh cursing rasanya so mcm dah xbest sgt, plus jalan cite pun kureng kot. ep heist pun x ...

Alah mcm ada kemungkinan x sambung je. So sad. Kena tulis betul2 mcm s3 & s4. S5 ok lg boleh layan tp boleh rasa heavy case x sama feel mcm s3 & s4. I baca jumpa dkt reddit ramai2 bash Gina sbb Gina kurang ajar dgn Amy. Pelik betul. Xkn nk buat semua watak mendatar jah. S5 n s6 pelik sikit sbb hitchcock n scully jd bijak tp i still suka . Terpaksa sbb nk cover Gina xde
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
SR4tahun replied at 29-10-2020 10:50 PM
good place besttt sbb kreatipp ya amat tp tu la tgk cite tu kena istigfar byk hahahah

Oh ok i teringat i tertarik tgk preview dkt netflix. Masa tgk preview tu dah tertarik. Ni korang pulak cadangkan. Mmg kjp lg i terus tgk
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka jugak ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-11-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka jugak series ni, Gina tu boleh tahan lawak perangai dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin sedih bila dah season finale.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-2-2022 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
makbedah replied at 11-2-2022 07:25 AM
Makin sedih bila dah season finale.

I xtgk lg season finale. Tp ada yg ckp byk sgt masukkan WOKE dlm final season. Betul ke? (No spoiler please. Hehe)
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-2-2022 04:01 AM
I xtgk lg season finale. Tp ada yg ckp byk sgt masukkan WOKE dlm final season. Betul ke? (No spoil ...

I tak sempat lagi. Sebab I mmg suka sitcom mcm ni. So tak nak tgk lagi. Tapi so far review dia mmg not bad.

Now I menghabiskan always sunny, byk season so tak sedih sgt. Hahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 12:10 AM GMT+8 , Processed in 0.066179 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list