CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: loveyabang

bila nak start ambil neurogain?

[Copy link]
Post time 4-12-2010 05:46 PM | Show all posts
nak tanye..kalau dh ambik obimin pluz, boleh lagi kan ambik neurogain ni? sy jumpe online pharmacy, neurogain rm45 only..penghantaran rm5..ade sape2 penah beli online x?

http://farmasigamma.com/advanced ... ain&x=0&y=0
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2010 08:53 AM | Show all posts
nak tanye..kalau dh ambik obimin pluz, boleh lagi kan ambik neurogain ni? sy jumpe online pharmacy,  ...
toxicated Post at 4-12-2010 17:46



    biasa org amik salah satu je.klu tak obimin..neurogain...

beli online?kawan ada pernah beli tpi ingat web mana.tpi murah cam gitulah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 09:59 AM | Show all posts
saya beli nerogain tu dengan harga rm 38 1 botol.murah kan?beli dekat Bangi.
saya start makan hari ni 18 weeks  mybe smp habis 1 botol kot...nak sambung balik kena minta nasihat doktor..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 05:13 PM | Show all posts
rasa nya neurogain ni continue jek if tak de prob sampai nak deliver
cam ku amik obimin pluz tu dr 12 week sampai la deliver
kadang2 jela miss makan pasal terlupa
makan pun malam2 jek
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2010 11:11 AM | Show all posts
Reply 184# rienafaiz

murahnya RM38..apa nama farmasi yg u beli tu dan bangi kat ner? tq
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 09:33 AM | Show all posts
Reply  rienafaiz

murahnya RM38..apa nama farmasi yg u beli tu dan bangi kat ner? tq
rajoli Post at 7-12-2010 11:11


apa nama farmasi? kawan saya beli kan sbb dia dok kat bangi kajang nun..nama farmasi pon saya x tau ehehehe
nti klu dia dh online saya tanya k....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-1-2011 02:31 PM | Show all posts
tlg kwn2 semua.. sy confuse la.. skrg ni sy pregnant 13weeks.. now sy consume obimin yg klinik bagi, mega 3 yg HPA, and fish oil blackmores 1000mg (dosage 3 times per day).. juga minum susu anmum skali sehari.. ok ke bnda2 yg sy mkn tuh? ke agak berlebihan dan boleh memudaratkan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2011 12:50 PM | Show all posts
6 weeks.dah start amek neurogain semalam..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2011 04:45 PM | Show all posts
Post Last Edit by a'isha at 10-2-2011 16:57

Teruja dgn topik ni. Me terus beli kat vycon farmasi. Mmg murah kat sini dpt lam rega 49.90.
hari ni dah 18 weeks baru nk start mkn.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2011 10:02 PM | Show all posts
Post Last Edit by toxicated at 12-2-2011 22:05

aritu sy tanya gynae supplement ape lagi elok ambik..
saya ambik obimin pluz sejak 3 bulan.
sebelum tu folic acid dgn calactate je.
pastu my gynae ckp utk brain development, neurogain ok gak ambik.
tapi semua kandungan yg ada dlm neurogain ni dh ada dlm obimin pluz..

saya baru je ambik neurogain tp mkn selang sehari je..sbb dh ambik obimin pluz skali.
sy beli kat farmasi rm55..kwn sy ckp die beli kat guardian kot, rm69
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 12:41 PM | Show all posts
salam....... berminat ngan topik ni

mira dah 8weeks...... makan sekarang sampai bersalin ker?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2011 10:19 AM | Show all posts
wah.. aku baru tau benda alah nie.. la ni dah 31 weeks. sempat lagi ker aku makan? dia mmg capsul yg lembik2 tu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 10:36 AM | Show all posts
mmg bagus makan neurogain ni.. masa anak 1st dulu, lin makan obimin, calcium dan neurogain sampai bersalin..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2012 12:44 PM | Show all posts
sy bru thu sebb sebelum ni abg sy dh gtau dh tp xamik prot sgt skang dh nk masuk 7 bulan sempat lg x eyh?skang sy mkn ubat yang klinik bg n susu anmum jerk..obimim ade tp xleh nk telan.asyik kuar je balik...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2012 04:35 PM | Show all posts
sy baru peknen 2 bln... pegi klinik ibu nurse suh mkn obimin je.. asid folic dh xyah sbb dh ade dlm obimin... igt bln dpn nk mkn neurogain plak.. bleh ke mkn dua2?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2012 12:19 PM | Show all posts
sy dah beli neurogain dh mkn dlm seminggu camtu tp sy xtahu la aturan makan nye mcam mane n time mane..hehhee..sy main mkn jerk degn air masak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2012 03:24 PM | Show all posts
klu kita dh berslin tgh menyusu blh amek x?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 08:21 AM | Show all posts
mcm pernah dengar la kalo amik neurogain ni, nanti kepala baby besar..
ye ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2012 08:11 AM | Show all posts
kalu makan byk jenis pil ni x effect buah pinggang ke ye? cth neurogain + obimin. anyone can clarify?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:04 PM | Show all posts
sya amek neurogain ni gynae bagi, 1st time makan sempat dua hari, pastu nosebleed mlm ke-2 tu, so stop jap dlm seminggu, ni smalam baru start balik, hari ni sebijik sempat mkn, n mlm ni nosebleed gak.. jd sya decide nk hold dulu.. gynae ada bgtau yg dlm neurogain ni ada vitamin E yg buley cairkan darah gak.. ada sape2 yg ada side effect yg same ke ye??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-6-2024 07:47 PM GMT+8 , Processed in 0.071616 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list