CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 15-11-2022 09:11 AM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 15-11-2022 08:59 AM
OMG jodoh di SPRM?
Hahahahaha.
Tp msa tu arwah ade lg. MAyb knl gitu je laa.

meols speku je kenal kt sprm tu sbb forumer ada kata kes cuci2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 09:34 AM | Show all posts
mizruncing replied at 15-11-2022 09:11 AM
meols speku je kenal kt sprm tu  sbb forumer ada kata kes cuci2

Kiki ahaa chuols speku je laa setakat ni.Tp still lah i cannot brain watie ni jd mak segera.
Mungkin laa baik kot tp ttp I nmpk vibe kawen soeb krna duit ajee.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 10:39 AM | Show all posts
peachescream replied at 14-11-2022 09:24 AM
Try hard je bangmat..kesian tengok budak2 kelas belakang mcm ni, tak tau apa yg nak di prove kan d ...

eh serius la dibah menjual kerang kerangan. kerang rebus ke kerang bakar tiberr
dia dgn laki dia tu apa cite.. dah bercerai ke dlm proses berpisah.. i pelik jgk haritu mcm membontot tinyah, skrg takde dah. gaduh ke apa diorang tu. nampak skrg tinyah dok berkepit dgn dozah berdosa je banyak. kesian betul.. dibah, banyak keje elok dan keje halal dalam dunia ni. berpegangla pada agama nescaya takkan silap membuat keputusan dan pilihan. gitu mode setazah i meresap ke dalam komen utk dibah hari ni




Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 10:41 AM | Show all posts
Sydasyda replied at 14-11-2022 04:37 PM
Rasanya umur dia dh 35++ kot lebih kurang anjuling atau muda 1 tahun, kertu dah u tapi telompat2 m ...

betul ke umo dozah udah 35 lebih.. mak ai.. anak dara tua la dia ye kiranya (anak dara ke?) gitu spekuan. dozah ni tak pernah kawin kan. berat jodoh rupanya. abis tu perangai pon tak jaga. menggeliat mcm ulat beluncas, nampak macam tak tau apa tujuan hidup, target hidup. mulut dah macam apa je melaser orang
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 10:44 AM | Show all posts
sebut pasal watieteks, takkanla soeb tak nampak or tak perati perempuan seksi dan belanja free2 je badan masa dengan sarah dulu. opkos dia tengok. mungkin itula taste sebenar dia. dgn sarah dulu maybe kawin sbb itu je pilihan yg ada, org lain sape nak kat dia, dengan mesekin dan tak hensem. skrg dah jadi duda terpaling malaya, harusla heols pukul canang dan pilih ikut taste heols. lpstu salahkan anak2 perlukan kasih sayang

yelah kawinla soeb. aku nak tengok tahan selama mana. tapi kalau watieteks tu dpt hidayah ke satu hari, jadi macam lisasurikayu yg solehah benau skrg ni, sape jangka kan. doakan baik2 utk pasangan terpaling ni ye
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:21 AM | Show all posts
black_handbag replied at 15-11-2022 10:39 AM
eh serius la dibah menjual kerang kerangan. kerang rebus ke kerang bakar tiberr
dia dgn l ...

Rsa sbb dosah duk attack dibah kt socmed kot so dia kuragnkan xtvt dgn tinyah.
N skang ni pn dosah jee menempel dgn tinyah, mcm xnk bg btul tinyah begaul dgn org lain.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-11-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 15-11-2022 10:44 AM
sebut pasal watieteks, takkanla soeb tak nampak or tak perati perempuan seksi dan belanja free2 je b ...

"Anak2 perlukan kasih sayang" ke... atau
"Beberd soeb yg perlukan kasih syg..."
Huntong la dpt nenen berskala luar biasa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 15-11-2022 11:21 AM
Rsa sbb dosah duk attack dibah kt socmed kot so dia kuragnkan xtvt dgn tinyah.
N skang ni pn dosah ...

Dozah kan nak kawal sorang je tinyah dia.. semua ni mcm dejavu... dulu issue yg sama gak...

Dibah rapatbdgn tinyah... dozah cemburu..

Tinyah tu milik dozah sorang je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 11:25 AM | Show all posts
mizruncing replied at 14-11-2022 03:53 PM
besar btol kopek si watie tu. ptt laa ib tak sabor nak kawen. mesti dah lama usha tu. no wonder laa  ...

la ib tu nak kawen dengan iamwatie tu kee. iols tak tengok la pulak thread dok sebut watie watie tu. rupanya iamwatie tu. iols tekejut sheols dah pakai tudung. memang atas bawah beso betul dari dulu memang dah alter agaknya. adik beradik dia pun sama gitu. dulu bukan ke bertunang dengan dato kaya. semedang pegi party je tayang kereta mewah barang branded tapi tak pernah tunjuk siapa bf/tunang sheols. tak sangka taste ib begitu. agaknya dh kaya beduit sekarang haruslah diambil pempuan gitu. dulu mana ada pempuan gitu nak ke dia.
obvious sangat dia yang menghauskan kasih sayang dan kerang. bukan anak dia yang haus kasih sayang
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 14-11-2022 04:37 PM
Rasanya umur dia dh 35++ kot lebih kurang anjuling atau muda 1 tahun, kertu dah u tapi telompat2 m ...

Mudah setahun dari juling... tapi dia penah panggil juling dulu janda tua.... hahahahah tak sedor diri..

Juling kata tua2 aku..janda2 aku... aku ni dh ada anak..

Ko tu yg setahun je muda dari aku.. jgn nk perasan muda... anak takde ... laki lagi lah takde..

Haaaa gitu aku taip balik skrip anju...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 15-11-2022 10:41 AM
betul ke umo dozah udah 35 lebih.. mak ai.. anak dara tua la dia ye kiranya (anak dara ke?) gitu s ...

Meols yang perempuan ni pun ngeri aihh tengok dozah tu.
Tapi dalam tahun lepas tak silap dozah ada tunjuk dia punya bf. Dah putus kot atau family lelaki tu tak berkenan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-11-2022 11:28 AM
Mudah setahun dari juling... tapi dia penah panggil juling dulu janda tua.... hahahahah tak sedor  ...

Walaupun anju tu sewel tapi betul la apa dia cakap.
Lagi 1 anju mak dia ada bisnes sekurangnya takdela merempat kan. Rumah pun beso.

Dozah? Tak kan umuo dah 45 masih menempel. Silap2 tokkana dan tak bagi tinyah kawan ngan dozah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:49 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 15-11-2022 11:46 AM
Meols yang perempuan ni pun ngeri aihh tengok dozah tu.
Tapi dalam tahun lepas tak silap dozah ada ...

manala mak mertua berkenan perempuan mcm dozah tu. pakej mulut hanat sekali. dahla tak lawa, cucuk je lebih. mcm perempuan lorong. cuba lagi ye dozah. buktikan pada anjuling yg dah selim skrg sejak buat rawatan belon tu ko boleh mendapatkan seorang suami
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:51 AM | Show all posts
dozah tu mmg low class se low2 nya.
x sangka wujud dalam dunia relaiti ni. dia tunjuk kebodohan dia mmg xde tapis2 dah.
beeebah pun bebal, x cerdik gak tp xleh lawan dozah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 12:16 PM | Show all posts
nanasno replied at 15-11-2022 11:25 AM
la ib tu nak kawen dengan iamwatie tu kee. iols tak tengok la pulak thread dok sebut watie watie t ...

hahahha itu laa yg hangat diperkatakan kini. if dia pilih org mcm arwah dulu semua merestui suh cepat2 kawen. tp tgk laa taste pmpn camni yg dipilih. malas nak ckp. kesian kat anak2 je. mak kandung punya laa bidadari syurga. klu menjadi hat ni ntah laa. sedangkan yg skrg ni takde pon nampak dia take care si ayyash tu. semedang nenek nya yg jaga. takde plak nampak watie dok kendong hat kecik tu sedangkan si kecik tu yg memerlukan kasih syg
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 12:16 PM | Show all posts
matjerk replied at 15-11-2022 11:23 AM
Dozah kan nak kawal sorang je tinyah dia.. semua ni mcm dejavu... dulu issue yg sama gak...

Dibah ...

Itu laaa. Tp dosah klo tinyah dgn lain2 tu dia kalah skit.
Bila tinyah dgn bibah jee dia panas bontot lain mcm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 04:23 PM | Show all posts
hotmak replied at 14-11-2022 02:40 PM
arviena tu kerjanya holiday je kan, buat kerja review lps tu holiday

arviena nie yg rapat dengan zack tu ke...???
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:26 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 15-11-2022 11:21 AM
Rsa sbb dosah duk attack dibah kt socmed kot so dia kuragnkan xtvt dgn tinyah.
N skang ni pn dosah ...

acah2 dosah tu...dan2 time dibah rapat dgn tinya...die pon start nempel pastu xsudah2 bfffffff
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:30 PM | Show all posts
cikkuntum replied at 15-11-2022 04:23 PM
arviena nie yg rapat dengan zack tu ke...???

iye benerrrr.. slalo berlepit dgn z grmok tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:34 PM | Show all posts
cikkuntum replied at 15-11-2022 04:26 PM
acah2 dosah tu...dan2 time dibah rapat dgn tinya...die pon start nempel pastu xsudah2 bfffffff

Dia mn thn tgk dibah dpt menempel sedangkan dia yg knl tinyah dlu.
Hihihhihihi mesti panas jee jiwa bila tgk dibah berjalan sna sni dgn tinyah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 10:31 PM GMT+8 , Processed in 0.205176 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list