CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 16-11-2022 11:12 AM | Show all posts
Ya ampunnn geli nak muntah nya tengok igs watieteks tu..dok promote2 kuah laksa dia but ada orang dekat tepi dia dok tala sudu untuk rasa kuah tu lepas dah rasa, celup balik sudu yang sama dalam kuah untuk rasa lagi sekali..so unhygienic ye orang meniaga mcmni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 16-11-2022 11:00 AM
Hauknya perangai Mendoza. Sama hauk dengan fashion sense sheols. Elok pulak si Deeba punya respons ...

Dia punya reply tu memang playsafe.. tp blkg mendozah... dia pegi bgtau grup telegram psl conversation ni... grup telegram yg dibuat utk bully mebdozah.... n diam2.. dibahhhh is part of it.. hahahha diam2 perangai lagi evil...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:41 AM | Show all posts
black_handbag replied at 16-11-2022 12:08 AM
ya allah perangai mcm budak2. macam zaman sek kebangsaan kecik2 dulu, adala kwn macam ni warning2 t ...

chuols kene paham.. rebut2 menempel ni sbb nk duit kana tu je... ye la kana ni satu benda part kawan2 bini ke apa dia x lokek... mkn tmpt memahal spend ribu2 takde hal... dosah ni insecure kalo2 next time kana melancong tak bawa dia etc.. kalo kana tu jatuh miskin .. tgk la sape nk menempel
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:50 AM | Show all posts
nut.legacy replied at 16-11-2022 11:41 AM
chuols kene paham.. rebut2 menempel ni sbb nk duit kana tu je... ye la kana ni satu benda part kaw ...

teringat masa dorg g jepun ramai2 tu. dosah ni kemain nak berpesen hauk matchy2 la apa la. biba tu ada la  jugak function tlg jaga anak n tlg masak. dosah nyampah2 makan jugak biba masak
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 16-11-2022 10:55 AM
Baju zack nie mmg xde yg loose kn...semua ketat padat melekat...kadang2 mcm x bernafas tgk die pak ...

Aku menyampah tgk si zack ni tetek mcm nk pecah..xde rasa malu ke pakai mcm gro ke hulur hilir..dkt ig org lain x seputih filter pun..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:56 AM | Show all posts
cikkuntum replied at 16-11-2022 10:56 AM
mybe tinyah seronok jadi rebutan

Yg merebut pn 2 ekor tu jeee.
Sgt laaa x bebaloi. hahaa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-11-2022 11:59 AM | Show all posts
nut.legacy replied at 16-11-2022 11:41 AM
chuols kene paham.. rebut2 menempel ni sbb nk duit kana tu je... ye la kana ni satu benda part kaw ...

Duit scam, blnje je lah kan sekampung bkn blh masuk dlm bank.
Itu x ksh blnja org kot, sbb every day cash masuk jeee.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Zergasi tu i wonder sape la nk buat jadi bini. Over betul pakaian dia, sexy mcm tk ade hari esok. Pergi plak tmpt yg rmai melayu. Tk malu ke bapak2 mak2 bertudung tgok korg pkai mcm tk ckup kain?
Same mcm si sara ana tu, ble tgok  story dia kt langkawi g mkn nasi dagang tu, penuh acik2 melayu bertudung tgh mkn dgn family. Kau teks nk terkeluar dpn belakang lopong. Reti malu cover ngan rmbut..
I bet mst menyumpah acik2 kt situ, iols tahu la coz klu kluar dgn family nmpk ppuan melayu mcm nk terkeluar teks, Haruslah mak2 caruts.

Bertempat lah nk sexy pn. Tgok kdaan, tgok tmpt.. mati esok2 kang jenuh nk cari gmbr sopan.

Klu tnye zergasi ni, keje as ape ye? Review barang dkt Instagram
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 12:08 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 16-11-2022 03:50 AM
teringat masa dorg g jepun ramai2 tu. dosah ni kemain nak berpesen hauk matchy2 la apa la. biba tu ...

ye la.. kalo x pasal kana mana dia merasa holiday ditanggung 100% ... dia tau packing and gedik loncat2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:09 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 16-11-2022 03:59 AM
Duit scam, blnje je lah kan sekampung bkn blh masuk dlm bank.
Itu x ksh blnja org kot, sbb every  ...

iyo.. beli birkin pn pakai cash sis... kes dah sejuk kan???? so apedehal nk show off.. dh la shopping hermes kt butik reseller.. bukan dr hermes itself.. janji byr cash
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:14 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 16-11-2022 12:09 PM
iyo.. beli birkin pn pakai cash sis... kes dah sejuk kan???? so apedehal nk show off.. dh la shopp ...

Ade jerung kt blkg bekap, sejuk lee kes nyee tu.
Moga akan ada yg bongkar lg kes cmni tp trus ke jerung2 skali.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 16-11-2022 07:01 AM
Ye betol. Dia warning x bg rapat.

Overnya mendosa eventho dia yg kenalkan tinyah pd netizen malaysia.. haha so tinyah kena terima kasih pd mendosa tau.. kalu dak i xkenal uols hahaha

Yg si bibah pon kuat naw menempel.. mana pegi rojak petis sambal ko.. heran ya.. dlu masa berlaki asik duk puji kawan dia si adudu tu.. ingatkan kawen dgn adudu.. sekali tak.. katanya adudu ni anak dato, anak orka.. kete mewah slalu bibah show off tu adudu punya..

Dah cerai nempel dgn tinyak pulak.. halo bibah.. ada kelebihan guna la elok2.. boleh kaya dgn kelebihan.. tapi sibuk menempel dgn org lain.. stakat makan2, kenyang sekejap je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:21 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 16-11-2022 11:59 AM
Duit scam, blnje je lah kan sekampung bkn blh masuk dlm bank.
Itu x ksh blnja org kot, sbb every  ...

yelah chuols. kalau duit simpan sendiri mesti sayang nak habiskan. kalau habiskan belanja kawan2 pon mesti berpada pada sbb tau susah nak kumpul. duit scam org sedapla membazir
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:23 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 16-11-2022 04:14 AM
Ade jerung kt blkg bekap, sejuk lee kes nyee tu.
Moga akan ada yg bongkar lg kes cmni tp trus ke j ...

susah u malaysia ni... corruption teruk sgt.. pak bijan pn smpi skang x masuk lokap though dh sabit.. sedih sgt tgk keadaan skang ni.. org mcm kana enjoy je life.. kene tangkap tu sekadar wayang je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:24 PM | Show all posts
Bihungoreng replied at 16-11-2022 12:15 PM
Overnya mendosa eventho dia yg kenalkan tinyah pd netizen malaysia.. haha so tinyah kena terima ka ...

dibah dah cerai ke dgn lakinya chuols. orang dah biasa senang, dan sblm senang tu dah lama hidup susah dari kecik. mana nak buat keje susah2 letih2 menyambal merojak tu chuols. baik kepit tinyah, merasa jgk makan sedap shopping free
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:36 PM | Show all posts
semalam tgk ig dibah, dibah beli baju darib 3 pasang 1k++. lepas tu ada diskaun so jadi 9++ je. itu pon dia cakap murah. tak taula dibah ni mmg kaya duit tak habis ke apa.. tapi i rasa dia membazir. kalau dia kaya raya mcm tinyah xpe.. ni rumah pon sewa, pakej bersepah sekali. huntungla darab kecik2 dah pakai baju Rafloren ori
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 16-11-2022 08:34 AM
Dozah klo nk kawen kme sucikan diri bebanyak.
Ni muka hauk, body hauk, prangai lagi hauk.

She dah tua sempat lg ke? Dgn bibir terjuih gitu mulut mcm langsuir. X sior teman
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 01:15 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 16-11-2022 03:41 AM
chuols kene paham.. rebut2 menempel ni sbb nk duit kana tu je... ye la kana ni satu benda part kaw ...

Kana ni takde bela sape2 eh? Ke hulu ke hilir dengan bini heols je. So walaupun scammer, at least heols loyal kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk nye la percutian dozah n geng pink tu
Dah mcm persatuan rempit
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazuratah replied at 16-11-2022 11:51 AM
Aku menyampah tgk si zack ni tetek mcm nk pecah..xde rasa malu ke pakai mcm gro ke hulur hilir..dk ...

Hahaahah

Die x, tkut ke nti klo tetibe meninggal ke
Ig sume mcm modal lelaki gersang

Klo tgok kt ig org lain Kadang2 post die
Perut buncit n gemok sgt die nmpk
Ig sndiri je nmpk elok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 142893 Replies : 1870
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 26991 Replies : 55
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 5997 Replies : 8
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 28487 Replies : 24
Kucing Rafizi nama Muffin hilang di Putrajaya
YgBenarKucing Rafizi nama Muffin hilang di Putr
Views : 27759 Replies : 62
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91760 Replies : 719
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28176 Replies : 28
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 22130 Replies : 154
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19423 Replies : 253
Bila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
ciksepatuBila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
Views : 20145 Replies : 111

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 06:42 PM GMT+8 , Processed in 0.198612 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list