CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 16-11-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 16-11-2022 01:15 PM
Kana ni takde bela sape2 eh? Ke hulu ke hilir dengan bini heols je. So walaupun scammer, at least  ...

Hahaaha
Tinyah pn dah terlbih lawa tok die
But yes die mampu
Cume mls kot hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 01:34 PM | Show all posts
cikkuntum replied at 15-11-2022 04:38 PM
zack tu kdg2 tgk die jalan dri belakang mcm pakai pampers

aku x ley brainnnn dia  pnah ckp berat dia baru dlm 60 lebih kg mcm tu la hahahahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 01:35 PM | Show all posts
anony-mous replied at 16-11-2022 02:11 AM
Mmg taste ib gitu. Dlu sblm arwah bertudung n bertudung labuh, kan agk “hot” jgk rambut kepuk be ...

agk hot pun tpi xde la jdi eskot girl / pkai trjojol tek kannn? mmg btol laa agknya mse arwah ade lgi mmg dh kwn je pun dgn wati tu kan..
men2 golf...



Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 01:38 PM | Show all posts
Sailormoon17 replied at 16-11-2022 10:28 AM
Z tu i tgok dia serius i yg rsa skit belakg.. Yela nk mmbawak d*da besar2 tu..

asset utama tu.. kte klau boleh nk cover x mau org tgk..
dia belanja sakan hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 01:45 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-11-2022 12:21 PM
yelah chuols. kalau duit simpan sendiri mesti sayang nak habiskan. kalau habiskan belanja kawan2 p ...

Iyee kita pn klo blnja kwn2 berpada2 jugak.
Bkn slalu blanja ajee, sbb tawu ssh cr duit.
Kwn2 pn xde mengharap blnja ajee, kwn mmg ikhlas.
Diorg ni i tgk mmg fake ajee kwn2, smua sbb nk benefit.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 01:46 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 16-11-2022 12:23 PM
susah u malaysia ni... corruption teruk sgt.. pak bijan pn smpi skang x masuk lokap though dh sabi ...

Org2 besar senang lepas u kt malaysia ni.
Yg kecik2 ikan bilis marhaen cm kita ni yg di target.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-11-2022 01:47 PM | Show all posts
anony-mous replied at 16-11-2022 12:53 PM
She dah tua sempat lg ke? Dgn bibir terjuih gitu mulut mcm langsuir. X sior teman

I pn x sure, moga sempat laa kot.
Wlu x belaki, tp sebelum masuk kubur tu dan laa tobat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 01:53 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 16-11-2022 05:15 AM
Kana ni takde bela sape2 eh? Ke hulu ke hilir dengan bini heols je. So walaupun scammer, at least  ...

iye u.. puji kana pasal tu.. so far xde plak nampak mcm ada pasang sana sni... layankan binik je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 01:55 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 16-11-2022 05:46 AM
Org2 besar senang lepas u kt malaysia ni.
Yg kecik2 ikan bilis marhaen cm kita ni yg di target.

yg kene tangkap pn bilis2 je.. i baru tgk ig aviena tu.. alamak haii pakaian skirt legging nude tu dh kenapa... hahahha sis tergelak nengok
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 02:30 PM | Show all posts
matjerk replied at 16-11-2022 11:12 AM
Dia punya reply tu memang playsafe.. tp blkg mendozah... dia pegi bgtau grup telegram psl conversa ...

iols dlu follow group yg yas wt dlu tu...mcm2 gmbr & cte dozah dlm tu...gmbar chipsm*** pon de
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 04:01 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 16-11-2022 01:55 PM
yg kene tangkap pn bilis2 je.. i baru tgk ig aviena tu.. alamak haii pakaian skirt legging nude tu ...

Itu laa jerung tu ade backup kuat.

Ahaa, dia pki tudung sbb jdik ambassador ajee tuu.
Dah abes kontrak dgn brand tudung tu, free hair laa blik tu.

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 04:02 PM | Show all posts
cikkuntum replied at 16-11-2022 02:30 PM
iols dlu follow group yg yas wt dlu tu...mcm2 gmbr & cte dozah dlm tu...gmbar chipsm*** pon de

Actually, apa jd lepas diorg reveal bnda2 gitu lam group tu?
Iols msa tu x follow lg rempit2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 16-11-2022 01:34 PM
aku x ley brainnnn dia  pnah ckp berat dia baru dlm 60 lebih kg mcm tu la hahahahahahaa

Yeke haha rasenye 70 lbih nie
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 16-11-2022 01:55 PM
yg kene tangkap pn bilis2 je.. i baru tgk ig aviena tu.. alamak haii pakaian skirt legging nude tu ...

Yer sis oi
Ape punye pesen la die tu

Dah serupa xpakai legging
Rasenye aurat bg die rmbut je kot
Tu pn Kadang2 on off jgk hahahahah

Die punye dressing same je mcm mase dulu
Tmbh skarf atas pale
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Si vie dok meroyan dlm edah xde bagi nafkah
Dlm edah bole ke sane ke sini ke
Xnmpk plk die berkurung
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-11-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 16-11-2022 04:18 PM
Si vie dok meroyan dlm edah xde bagi nafkah
Dlm edah bole ke sane ke sini ke
Xnmpk plk die berkurung ...

siap perli hantaran hutang, nak tergelak baca, ko cerdik sangat bagi hutang dah kenapa

kelakar dah serai habis semua aib bukak, padahal dia juga yg tanggung jantan tu masa org tu dtg duduk kl kan, dgn tak kerja takde rumah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 16-11-2022 05:00 PM
siap perli hantaran hutang, nak tergelak baca, ko cerdik sangat bagi hutang dah kenapa

kelakar ...

Kannn
Lain la klo xthu. Ni mmg dh thu xde keje
Mase syg sume ok
Lol

10k hutang hantaran lol
Skang da ade awek bru duda die tu katenye
Iols x follow dak jepun tu
Private plk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-11-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 16-11-2022 05:04 PM
Kannn
Lain la klo xthu. Ni mmg dh thu xde keje
Mase syg sume ok

takde pulak nampak tunjuk gambar gf ke apa, ke di wa story taktaulah tu, vie bitter ke org tu cepat ada penganti
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 05:10 PM | Show all posts
adda tu bukan ke ada kawin kejap dengan ewal yg beria ria duet bagai..

apa dah berlaku?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 16-11-2022 01:15 PM
Kana ni takde bela sape2 eh? Ke hulu ke hilir dengan bini heols je. So walaupun scammer, at least  ...

pernah sembang pasal ni dgn kawan opis iols..kawan opis i ni lelaki..

i cam kagum la part kana ni byk duit tp xde skandal n setia dgn wife..

kawan laki i kata..dia rasa mcm ada je skandal touch n go tu tp wife dia pon xkn nk tinggalkan dia kalau tahu dia ada skandal..lubuk duit wife dia tu..

i pon mcm.. oo ye jugak kan

kalau kana ada skandal..uols rasa kalau tinyah tahu,tinyah akan tinggalkan dia ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14675 Replies : 44
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12627 Replies : 96
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12757 Replies : 78
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114348 Replies : 2976
Tengok le perangai AI sekarang
bensolo333Tengok le perangai AI sekarang
Views : 9992 Replies : 11
Hati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
lucky_peaceHati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
Views : 46093 Replies : 139
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87643 Replies : 36
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40302 Replies : 335
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59473 Replies : 107

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 08:32 AM GMT+8 , Processed in 0.704977 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list