CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 16-11-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 16-11-2022 01:35 PM
agk hot pun tpi xde la jdi eskot girl / pkai trjojol tek kannn? mmg btol laa agknya mse arwah ade  ...

watie ni mmg eskot girl ke dulu? atau hanya suka pakai seksi? i xkenal sgt sheols ni..tahu pasal sheols pon sbb soeb
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 16-11-2022 05:06 PM
takde pulak nampak tunjuk gambar gf ke apa, ke di wa story taktaulah tu, vie bitter ke org tu cepa ...

Katenye dlm edah sebln dah dpt betik muda hahahaha
Ade informer la kot


Dieorg kn Kadang2 saling berlawan  ig post masing2 ade informer lah tu
Die pn edah x de gaya dlm edah pn
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 16-11-2022 05:21 PM
watie ni mmg eskot girl ke dulu? atau hanya suka pakai seksi? i xkenal sgt sheols ni..tahu pasal s ...

Ade ura2 kate gitu laa
But ntah la kan rumors kan
Sbb die mmg berahsia pasal bf ke ape
Kadang2 je kawan2 post terselit die n bf

X igt die ke adik or kakak nye tu
Sbb sepesen
Dulu la sepesen
But siblings die tu lawa sket i Think
Intanhanafiah tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
teddy_girl04 replied at 16-11-2022 05:10 PM
adda tu bukan ke ada kawin kejap dengan ewal yg beria ria duet bagai..

apa dah berlaku?

Xkawen lagi u
Tunang aje
Dah putus dah
Tokkana kate wayang je
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 16-11-2022 01:46 PM
Org2 besar senang lepas u kt malaysia ni.
Yg kecik2 ikan bilis marhaen cm kita ni yg di target.

Btol
Yg besar2 di jaga jerung
Ikan bilis xde org jaga
Amek 100 pn kene jel
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 05:36 PM | Show all posts
missyL replied at 16-11-2022 05:31 PM
Xkawen lagi u
Tunang aje
Dah putus dah

sorry i lambat masuk porum ni..

nape tokkanak spill tea ni?

apa punca?

oo baru tau x kawin lg.. tp cara mcm dah nikah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-11-2022 06:27 PM | Show all posts
missyL replied at 16-11-2022 05:31 PM
Xkawen lagi u
Tunang aje
Dah putus dah

Sheols dah 2 kali kawin cerai
Yg first tu 17 hari je..
Ooo....dah putus ye dengan Ewal tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 16-11-2022 06:27 PM
Sheols dah 2 kali kawin cerai
Yg first tu 17 hari je..
Ooo....dah putus ye dengan Ewal tu

Putus sudah u hehe
Tp x rase pn die nak sgt kt ewal tu

A ah kan
Track rekod kawen cerai die dasat gak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
teddy_girl04 replied at 16-11-2022 05:36 PM
sorry i lambat masuk porum ni..

nape tokkanak spill tea ni?


Ade kt dpn2 tu yg spill
  Eh bkn sini kot thread before kot
Kt dpn ade jgk sikit
Rasenye si adda ni mcm betrayal tokkana cmtu la
Tu la tokkna bgthu belake tu
Ade yg membela kate tokkna.

Yer u
Gaya cm dah nikah
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 09:08 PM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 16-11-2022 06:27 PM
Sheols dah 2 kali kawin cerai
Yg first tu 17 hari je..
Ooo....dah putus ye dengan Ewal tu

suami first siapakah gerangan??

tu la i tgk she hidup lavish tp kerja apa eh?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mula dah perangai peghak bibah show off bil maken2....so bibah dpt mkn sdap2 bila dgn tinyah je la eh....patheticnya life..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 15-11-2022 10:41 AM
betul ke umo dozah udah 35 lebih.. mak ai.. anak dara tua la dia ye kiranya (anak dara ke?) gitu s ...

Xsilap i cm tu la umur dia.. kn dlu ada gosip dia beli bf dia tp telompat sana sini sape yg nak kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-11-2022 11:28 AM
Mudah setahun dari juling... tapi dia penah panggil juling dulu janda tua.... hahahahah tak sedor  ...

Swei la juling jumpa dozah,  xtahan gadoh sbb ex laki juling yg kutip anggur.. tp dozah ni smua gadoh,
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:00 PM | Show all posts
Sydasyda replied at 16-11-2022 09:57 PM
Swei la juling jumpa dozah,  xtahan gadoh sbb ex laki juling yg kutip anggur.. tp dozah ni smua ga ...

mcm xde point kan...

ig penuh kebencian je she..

dah la rupa mcm mak lampir
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:02 PM | Show all posts
dozah ni pendeknya rasa mcm nk ketuk dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
teddy_girl04 replied at 16-11-2022 10:00 PM
mcm xde point kan...

ig penuh kebencian je she..

Iols telepas ketapi pasal dia gadoh pasal rumah sewa atau dia bg org sewa.. u tau x pasal tu??  Dia dia kompiden betul kan, muka dia buruk kot dgn perangai tejerit2 baju pon ntah pape
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 10:09 PM | Show all posts
Sydasyda replied at 16-11-2022 10:03 PM
Iols telepas ketapi pasal dia gadoh pasal rumah sewa atau dia bg org sewa.. u tau x pasal tu??  Di ...

i x faham mcm mana org boleh nk follow dia lg.

satu benda pun xde sedap mata memandang,, dengan tetek labuh bontot x propotionate pendek gitu

murahan sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
teddy_girl04 replied at 16-11-2022 10:09 PM
i x faham mcm mana org boleh nk follow dia lg.

satu benda pun xde sedap mata memandang,, dengan t ...

Syg dia ni kan.. Wktu brlakon ank pontianak dlu lawa je i rsa.. Sbb tk jga bdn n muda2 dh ada kontoversi gmbr na*ed sume trus kepam jdnya.. Klu jg elok2 kan bgus..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:27 PM | Show all posts
Sailormoon17 replied at 16-11-2022 10:17 PM
Syg dia ni kan.. Wktu brlakon ank pontianak dlu lawa je i rsa.. Sbb tk jga bdn n muda2 dh ada kont ...

cuba uols tepek pic she masa tgh helok..

xpernah tgk pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 16-11-2022 04:02 PM
Actually, apa jd lepas diorg reveal bnda2 gitu lam group tu?
Iols msa tu x follow lg rempit2 ni.
...

End up si yas kawen dgn juling hahahaha

Pastu dah cintan cintun terabai grup tu…

Terbubar…

Eh sebut juling.. gemok balik dia ye.. lepas telan belon  itu ari elok aje kurus..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 04:44 PM GMT+8 , Processed in 0.212836 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list