CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 1-2-2024 08:53 AM | Show all posts
reenz013 replied at 31-1-2024 03:58 PM
i rasa laki dia mmg sejenis suka cmtu..suka jantan lain tgk bini dia sexy...x padan ngn doc kan la ...

mekziha ni what is her ig, baru stalk deebah ig, her life is soo boring not as pretty as the rest, life tyra tu more happening
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2024 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
reenz013 replied at 31-1-2024 03:58 PM
i rasa laki dia mmg sejenis suka cmtu..suka jantan lain tgk bini dia sexy...x padan ngn doc kan la ...

iols penah terjumpa lakinya mek ni, idok la seteruk dalam gambar yang mendoza viralkan dulu.
Tapi ya mek ni semakin seksa..adakah insecure dengan sapa2?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2024 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetchic82 replied at 1-2-2024 08:53 AM
mekziha ni what is her ig, baru stalk deebah ig, her life is soo boring not as pretty as t ...

Dia start byk tololwer sebab fren dgn mendoza kan.. kalu tidakkk takde yg kenal sheols pon…
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 09:32 AM | Show all posts
mek ziha is too slutty, xde beza dh dgn tyra tu
lakinya pun dulu cerai kan bini 1st sbb kawen dgn dia kan? hahahahha padanlah kalau insecure pun. xpelah mek ziha, kalau cerai pun at least rumah semua dh ada kan...

anyway, sape folow pondan heart tony tu? xde ke sape2 nk dm dia cakap[ dia x lawa? pls la dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 09:39 AM | Show all posts
shashalala replied at 2-2-2024 01:32 AM
mek ziha is too slutty, xde beza dh dgn tyra tu
lakinya pun dulu cerai kan bini 1st sbb kawen dgn di ...

Sape sebenarnya Mek Ziha yang chuols selalu mention ni. Apa IG sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 09:45 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 2-2-2024 09:39 AM
Sape sebenarnya Mek Ziha yang chuols selalu mention ni. Apa IG sheols?

ig dia miss n@ziha , mek ganu, perasan muka cam jenny BP..bini doctor pakar manusia hehehehheh
dulu geng2 mendozah jugak ni..
sblm reveal kawen dgn doc manusia ni, slalu g bercuti pic sorang2 x ngaku di bela doctor tu (mujur now dh angkat jd bini)
tp kawen pun xde pic ngn laki...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-2-2024 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 2-2-2024 09:32 AM
mek ziha is too slutty, xde beza dh dgn tyra tu
lakinya pun dulu cerai kan bini 1st sbb kawen dgn di ...

Sanggup ckp dia xlawa penat tau dia nak kuruskan badan.hehe.jd model lg.tp ttp nmpk insecure dgn yg lain.rambit xmcm yg lain.rimas tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 2-2-2024 09:45 AM
ig dia miss n@ziha , mek ganu, perasan muka cam jenny BP..bini doctor pakar manusia hehehehheh
dul ...

But at least kita tau la kan sapo doc tu
Ada lagi few ppl on ig tak reveal langsung sape laki
Ada yg nak beranak dah pun haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2024 12:27 PM | Show all posts
yatie86 replied at 2-2-2024 11:20 AM
Sanggup ckp dia xlawa penat tau dia nak kuruskan badan.hehe.jd model lg.tp ttp nmpk insecure dgn y ...

her bo*b tu buat kan? tp dia ckp xpernah buat, which i dun bilif haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 01:04 PM | Show all posts
shashalala replied at 2-2-2024 01:45 AM
ig dia miss n@ziha , mek ganu, perasan muka cam jenny BP..bini doctor pakar manusia hehehehheh
dul ...

Thanks chuols. Baru stalked sheols tadi. Sheols duk Shah Alam ke kenapa rumah sheols macam area rumah kawan I je

Tak sangka dapat berlakikan doctor. Sebab penampakan sheols memang nampak aura budak kelas belakang suka ponteng class and pakai tudung singkat masa dekat sekolah dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 04:18 PM | Show all posts
kemain merenyam eh mekziha jumpa david beckham. hadap betul laki hensem.

tp tang suami tak hensem takpe janji poket tebal.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 2-2-2024 12:27 PM
her bo*b tu buat kan? tp dia ckp xpernah buat, which i dun bilif haha

Buat juga to rsenye tp bkn kt malaysia la.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek ziha ni I rasa husband dia fetish artis porno kot. Haha sebab husband dia sendiri yg ambil gambar2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2024 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 1-2-2024 03:29 PM
iols penah terjumpa lakinya mek ni, idok la seteruk dalam gambar yang mendoza viralkan dulu.
Tapi  ...

Yg mendoza viralkn tu bapak gula dulu2 sblum doc ni..Mmg org lain..Ramai yg membela nye dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2024 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 2-2-2024 04:18 PM
kemain merenyam eh mekziha jumpa david beckham. hadap betul laki hensem.

tp tang suami tak hensem t ...

Die mmg gatai pantang tgk lelaki hensem..lagi2 yg oversea punye artis..abis die tag semua laki2 hensem oppa korea, footballer hensem, hero hindustan..mesti dlm hati nk berlaki kn suami hensem yg kaya..Tapi tu la klau laki hensem n kaya xnk plak minah kg mcm die..So hadap je la laki tua kaya duktur pakar tu..janji hidup senang mengangkang je x perlu g kerja mcm kite2 ni. Yg penting menyeksi aje tayang lurah, perut n punggung..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2024 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 3-2-2024 10:41 AM
Yg mendoza viralkn tu bapak gula dulu2 sblum doc ni..Mmg org lain..Ramai yg membela nye dulu..

Aduhhh..ingatkan sorang je yang membela sheols.
Ramai rupanya.
Kira untung jugak la ye sebab doc tu ambik jadi bini jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 2-2-2024 09:32 AM
mek ziha is too slutty, xde beza dh dgn tyra tu
lakinya pun dulu cerai kan bini 1st sbb kawen dgn di ...

Hahaha mcn teruk perasan cantik pondon sbh tu,,,stress tingok rambut dia yg serabai, muka makin tua kerepot sblm waktu,,,suara kepit nk mampus. Kalo cakap dia tak cantik, mau 7 keturunan, dia maki and viralkan hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 1-2-2024 03:29 PM
iols penah terjumpa lakinya mek ni, idok la seteruk dalam gambar yang mendoza viralkan dulu.
Tapi  ...

Terkezut iols tgok sheols bertupis Calvin Klein.. Aboh mok sheols kat ganu tu x marah ke? Nampak sheols mcm tgh rebel & insecure.. kalau iols dok diam2 jer perabiskan reta laki doc manusia tu lagi menayang lagi tinggi peluang utk dicaras..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2024 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 6-2-2024 01:44 AM
Terkezut iols tgok sheols bertupis Calvin Klein.. Aboh mok sheols kat ganu tu x marah ke? Nampak s ...

Mungkin ex bini doc tu letops jugak atau doc tengah mengintai belaan baru

Tapi iols paling takleh hadam masa dia g tengok wayang guna caption “busynya hari ni” , padahal kalau tengok dia tu merayap je g mall
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:23 AM | Show all posts
si ziha tu xde anak ke? sheols secure betul jadi bini doc ya walaupun doc tu senang2 je boleh replace sheols..but sheols sure tahap confident doc tak akan cari lagi seksa dari sheols

hebat sgt ke laki sheols tu? sure nurse2 n doctor2 hospital lain buat bahan ngutuk je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 03:58 PM GMT+8 , Processed in 0.220316 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list