CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 9-2-2024 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek Ziha tu dressing cheap hbs! Fashion2 dia semua hauk x classy langsung mcm beli baju kat Times Square. Dgn cara jalan mcm kepit
kencing. Keje dia hari2 buat video tertonggek2. Apa jela sumbangan kau kat diri sendiri dan laki lau. Laki dia x segan ke bawa g majlis? Euw!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 10:22 PM | Show all posts
black_handbag replied at 29-1-2024 04:50 PM
malunya. eh nak cari g spot ni bukan sekali buat terus jumpa ye.. konfem la dah lunyai meneroka ha ...



I kenal tyra ni.. Sama skolah I sek rendah dulu tp dia junior I. Mummy dia dgn mak I kawan sama kerja dulu.
Tyra ni sbenarnya budak pandai, masuk mrsm. Bnyk trauma la dia ni, lps spm x sambung blaja.. Terus pilih shortcut. And I rasa dia dah kawin dgn DSS tu sbb mak dia selalu je g visit tyra kat kl
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 10:28 PM | Show all posts
Sailormoon17 replied at 29-1-2024 06:40 PM
I prnh bca ig story dia.. Dia ank pompuan tunggal.. Ada abg n adik lelaki.. Tp tk taula brpa org

...



Betul. And adik bradik dia hensem2 sbb mak nya lawo.
Tp muka tyra & mak dia lain.
Mak dia dulu suka melawa pakai kebaya hari2, org nya tinggi badan slim.
Tp skrg I tgk mak dia mcm dah jd alim pakai tudung labuh bila dah tua2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
purplelilac replied at 9-2-2024 12:38 PM
Mek Ziha tu dressing cheap hbs! Fashion2 dia semua hauk x classy langsung mcm beli baju kat Times Sq ...

Bimboo minah ni..Cmne la doktor yg educated nk buat bini..Nk sembang laki bini pun x seiring xde topik yg sesuai..Sbb sorang acah2 bbnu, minat kpop padahal umur dah 34..Pakaian nauzubillah mcm lahir2 trus kat KL..padahal asal negeri kepok losong..Btul2 culture shock..Kadang kesian tgk bdk2 perempuan melayu dari kmpung..Lagi teruk dari kite yg mmg sah2 lahir n membesar kat KL..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 3-2-2024 10:46 AM
Die mmg gatai pantang tgk lelaki hensem..lagi2 yg oversea punye artis..abis die tag semua laki2 he ...

Dia mmg kebulur laki hensem tapi selera pulak dgn doktor muka belebam. Nasib la berrrrduit. Tutup lampu tutup mata selesai. Gigih menayang kereta harta. Ntah apa yg nak di banggakan ntah. Bukan hasil sendiri. Aku da selamat kene block lama sbb sound mek ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
shumil replied at 24-1-2024 07:02 PM
Bosan lah hidup tinyah. Dah lah suka gelak fake. Kawan pulak dengan geng2 baju ala2 power rangers na ...

Kawan dia pon banyak fake. Kawan silih berganti tapi takde sapa pon real friend. Bila dia dgn laki dia ke dalam hari tu semua mcm tikus diam je mcm tak kenal.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-2-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 11-2-2024 09:11 AM
Kawan dia pon banyak fake. Kawan silih berganti tapi takde sapa pon real friend. Bila dia dgn laki ...

Tu lah padan muka dpt kawan fake..Hidup duk tabur duit mmg la kawan2 lekat kerumun time senang..Susah esok bila ke dalam balik baru tau langit tinggi rendah..

I ada follow ig kakak si kana..Nmpk kakak sulung nye selalu post quotes2 agama n berpesan2.. i rasa kakaknye mkn hati jgk n puas nasihat dah kana n tin yah tapi x jalan..Ada die ckp seolah2 mcm rindu anak2 buah..Mgkin dah lost contact jgk..Kakak die pun duk johor n hidup biasa2 je..Sblm ni pun xde menempel n tumpang senang si kana..tak mcm adik perempuan dia lily kana tu..ada je dtg rmh tinyah menempel.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 11-2-2024 09:09 AM
Dia mmg kebulur laki hensem tapi selera pulak dgn doktor muka belebam. Nasib la berrrrduit. Tutup  ...

Demi duit sanggup je..Apa susah jaga body je,  duit masuk setiap bulan..Bg layan puas2..i rasa doc tu pun mmg x hingin anak dgn dia..Just utk pemuas nafsu halal je kat rumah..Dgn bini tua dulu mgkin dah ada anak..

Biar la mek penyu tu dgn keseronokan n enjoy je..Perempuan baru merasa kaya pegang duit byk..Nikmat dunia dia..ujian istidraj utk die..Lahir2 dulu minah kmpung duk hadap lembu, ayam kat reban je..Hujung minggu dulu lepak pantai, pasar payang..Sekarang dah senang seksi mengalahkn org kl yg urban..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2024 03:08 PM | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 2-2-2024 11:05 PM
Mek ziha ni I rasa husband dia fetish artis porno kot. Haha sebab husband dia sendiri yg ambil gamba ...

Sama mcm I fikirkan. Dari dulu laki dia yg rakam every video semua. Mek ni akan pkai bikini ke apa percik2 air dalam pool apa semua. Dia mmg mengaku tak pandai berenang kan. So just posing2 dlm pool n laki dia snap pic n video. B4 kawen mmg oversea saje kan. After x byk dah. Dalam Malaysia sajerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kemboja2020 replied at 14-2-2024 03:08 PM
Sama mcm I fikirkan. Dari dulu laki dia yg rakam every video semua. Mek ni akan pkai bikini ke apa ...

Mek ni x pakai bikini time kluar g theme park dhn family..Bukan main sopan swimming attire ala muslimah nye..Fake nye alahai..

Depan family pndai plak cari baju cukup benang time mkn2 n g pool..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 10:00 AM | Show all posts
kerani_je replied at 14-2-2024 11:20 PM
Mek ni x pakai bikini time kluar g theme park dhn family..Bukan main sopan swimming attire ala mus ...

Ya tu lah, terperanjat juga tgk semalam. Muslimah swimming attire hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 12:49 PM | Show all posts
kerani_je replied at 10-2-2024 10:11 AM
Bimboo minah ni..Cmne la doktor yg educated nk buat bini..Nk sembang laki bini pun x seiring xde t ...

aah betul u..mostly budak dr kg yg culture shock msk kl..ngalahkan org mmg lahir kt bandar...pastu duk tayang badan pki bra n spender ck...igt cantik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha lawak weh tengok baju mandi muslimah mek ganu tu beli lah baju mandi brand keknis ke matsalleh design ke walaupun tak muslimah mana. Ni dengan gelebeh nya alahai hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 14-2-2024 11:20 PM
Mek ni x pakai bikini time kluar g theme park dhn family..Bukan main sopan swimming attire ala mus ...

Sumpah i terkejut tgk dia pakai muslimah g waterpark tu.

Tgk next post, oo patutlag. Dgn family hahahha. Tahu malu rupanya.

Pastu dia cakap bikini dilarang. Padanlah tutup habis
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 02:25 PM | Show all posts
tinyah ni celebrate birthday berapa kali la kan...pastu sambutan mcm apa je...pakai sexy pusing2 joget2 ngn kawan...tiap thn cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 02:26 PM | Show all posts
311gurl replied at 9-2-2024 12:23 AM
si ziha tu xde anak ke? sheols secure betul jadi bini doc ya walaupun doc tu senang2 je boleh replac ...

xde u...i x rasa pun dia nk anak bt ms ni...tah2 laki dia pun xnk anak ngn dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2024 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
reenz013 replied at 15-2-2024 12:49 PM
aah betul u..mostly budak dr kg yg culture shock msk kl..ngalahkan org mmg lahir kt bandar...pastu ...

Kwn2 iols yg mmg asal keyell, kg pun dekat keyell pun dress up simple2 jer.. Pakai tudung bawal & t shirt lengan panjang jer.. iols perasan byk yg culture shock ni selalunya dtg dari pantai timur lagi2 negeri serambi Moscow dgn kg belah2 felda..  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 04:17 PM | Show all posts
reenz013 replied at 15-2-2024 06:25 AM
tinyah ni celebrate birthday berapa kali la kan...pastu sambutan mcm apa je...pakai sexy pusing2 jog ...

Kawan2 joget sheols tu semua muka hauk walaupun dah repair. Perut buncit masing2 tapi gigih nak pakai short dress. Jijik menengoknya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 04:44 PM | Show all posts
anyclassything replied at 9-2-2024 10:22 PM
I kenal tyra ni.. Sama skolah I sek rendah dulu tp dia junior I. Mummy dia dgn mak I kawan sama  ...

oh dah kawin ke.. kalau dah kawin kenapa nak sorok2.. so tok sani tu dah masuk islam la?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 04:48 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 15-2-2024 01:41 PM
Sumpah i terkejut tgk dia pakai muslimah g waterpark tu.

Tgk next post, oo patutlag. Dgn family h ...

comel je dia kalau pakai tutup2 gitu kan. munafik betul. kalau gi celup badan kat pool dgn doktor manusia kat hotel, tau pulak nak berbikini.. jadilah celup badan walau tak pandai berenang.

kalau i jadi dia, i mintak duit kat doktor tu nak masuk kelas renang proper. bila lagi nak hapgred kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14675 Replies : 44
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12627 Replies : 96
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12757 Replies : 78
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114348 Replies : 2976
Tengok le perangai AI sekarang
bensolo333Tengok le perangai AI sekarang
Views : 9992 Replies : 11
Hati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
lucky_peaceHati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
Views : 46093 Replies : 139
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87643 Replies : 36
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40302 Replies : 335
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59473 Replies : 107

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 07:58 AM GMT+8 , Processed in 0.531552 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list