CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 15-2-2024 04:51 PM | Show all posts
kerani_je replied at 10-2-2024 10:11 AM
Bimboo minah ni..Cmne la doktor yg educated nk buat bini..Nk sembang laki bini pun x seiring xde t ...

nampak mekziha ni lost dan kesunyian. agaknya dia teringin nak beranak maklum umodah nak masuk isyak.. tapi agaknya doktor tak nak anak. mekziha enjoys macam apa je dok kejar retis kpop yg datang msia, dok pulun gi tengok konsert sambil perasan penyanyi tu pandang dia dan nak try dia sbb dia perasan dia lawa kan.. ada laki pon perangai gitu lagi ye. mcm tak puas muda

sian hidup dalam sangkar emas. apa nak semua dpt tapi tak happy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2024 09:00 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 15-2-2024 04:17 PM
Kawan2 joget sheols tu semua muka hauk walaupun dah repair. Perut buncit masing2 tapi gigih nak pa ...

kan...yg hujung sekali tu...dhla gemss...pakai ketat igt cantik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 10:06 AM | Show all posts
anyclassything replied at 9-2-2024 02:22 PM
I kenal tyra ni.. Sama skolah I sek rendah dulu tp dia junior I. Mummy dia dgn mak I kawan sama  ...

I memang speku sheols dah nikah sebenarnya dengan DSS. But tak boleh nak publicize sebab revert untuk cukup syarat nak nikah je and bukan nak practise pun since heols masih tunggang terbalik togok beer bagai.

Kalau mak sheols datang, memang sheols datang rumah decor 90s theyols yang wall orange tu kan. So the mom is well aware.

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 06:50 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 16-2-2024 10:06 AM
I memang speku sheols dah nikah sebenarnya dengan DSS. But tak boleh nak publicize sebab revert unt ...

so maksudnya kalau dah nikah dgn tyra pon, DSS tu dah x sleep around ke maksudnya.. apa jadi anak2 hekan dia dulu yg bercekau sesama sendiri berebutkan DSS tu.. nadira, dan beberapa org lg kan.. adakah DSS dah setia pada yg satu skrg sejak nikah?

takkanla DSS tu nak masuk islam. tgk sambut bday kat pub tu togok beer dgn kawan2 mat saleh beliau. i tak rasa dia menikah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 15-2-2024 01:41 PM
Sumpah i terkejut tgk dia pakai muslimah g waterpark tu.

Tgk next post, oo patutlag. Dgn family h ...

Tu family belah dia ke belah lakinya?
Sebab sebelum tu ada tengok igs lakinya bagi bunga ada budak muda muka macam lakinya
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
reenz013 replied at 15-2-2024 02:25 PM
tinyah ni celebrate birthday berapa kali la kan...pastu sambutan mcm apa je...pakai sexy pusing2 jog ...

Tinyah tak celebrate pun bday mendozah walaupun fm tu cakap dia bff tinyah..sedeh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-2-2024 08:07 AM | Show all posts
black_handbag replied at 16-2-2024 10:50 AM
so maksudnya kalau dah nikah dgn tyra pon, DSS tu dah x sleep around ke maksudnya.. apa jadi anak2 ...

Sape lagi anak ikan heols other than Tyra and Nadira?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain menyerlah yeee

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
shumil replied at 20-2-2024 05:28 PM
Kemain menyerlah yeee

Tak malu kan... Brgmbr silang kaki mcm tu memang sngaja bg nmpk 3segi tu... Errrrrmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 19-2-2024 08:07 AM
Sape lagi anak ikan heols other than Tyra and Nadira?

Nadira yg join miss earth tu ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 08:08 AM | Show all posts
sayangkid replied at 20-2-2024 01:58 PM
Nadira yg join miss earth tu ke sis?

Yes. Sheols mengaku kan katanya DSS tu ex sheols, she was 19 katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
shumil replied at 20-2-2024 05:28 PM
Kemain menyerlah yeee



And nak jual

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheol kaya, tp shopping baju2 dr china ye. Liw class nye jdi gundik cina tk bersunat bertahun2
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 18-2-2024 12:06 AM
Tu family belah dia ke belah lakinya?
Sebab sebelum tu ada tengok igs lakinya bagi bunga ada budak ...

Masa mandi manda tu die dgn family die dari tganu..Die mne masuk dgn family in laws nye..Die dari kmpung dgn bimboo nye..Family husband die mcm educated n kaya..Die mcm x bleh nk mingle je dgn family lakinye tgk gaya pada raya tahun2 lepas..Family lakinye duk bersembang speaking pasal career n so on..Die senyum2 mcm kerang busuk main kucing je..Mgkin sbb x faham n x tau nk sembang apa dgn educated people..Dgn lakinye pun  xtau ape je diorg sembang..mesti hambar je bab nk sembang laki bini..Cuma boleh hidang kerang je la si mek kepok ni hebat di ranjang..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 06:28 PM | Show all posts

seram tgk baju melekat kat badan mcm kulit kedua sheols. dahla kaler koko, dah macam telanjang
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
anyclassything replied at 9-2-2024 10:28 PM
Betul. And adik bradik dia hensem2 sbb mak nya lawo.
Tp muka tyra & mak dia lain.
Mak dia dulu  ...

Lupa nk tnya u.. Brpa umur tyra tu ye?... Rsa blum 30 lg kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2024 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Arviena dah kahwin kali ke 4..ade sape2 tahu muka laki dia kali ni tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2024 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaavee15 replied at 25-2-2024 06:08 PM
Arviena dah kahwin kali ke 4..ade sape2 tahu muka laki dia kali ni tak?

tipu je kot, yeke tu, org suka show off bersekedudukan pun tayang. takkan kawin baru sorok2 melainkan kawin suami org

dia ada tunjuk ke majlis nikah
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 08:45 PM | Show all posts
kerani_je replied at 22-2-2024 06:47 AM
Masa mandi manda tu die dgn family die dari tganu..Die mne masuk dgn family in laws nye..Die dari  ...

kan i pun wonder if dinner ke apa, tak ke tepu n awkward nak sembang apa..

mekziha mmg confident dgn skill sheols di katil la kot... tu yg dr pun ikut kan je la.. but dia ni mcm lonely pun ya jugak..ya la ada reta semua but dgn pasangan x sama wavelength ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 12:23 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 16-2-2024 10:06 AM
I memang speku sheols dah nikah sebenarnya dengan DSS. But tak boleh nak publicize sebab revert unt ...



I rasa dia dah nikah sbb I pnh tgk dia update story utk close fren a few times ada invitation card depan nama tyra ada DS Tyra.. A few times jugak dia sngaja upload tunjuk nama tu dkt close circle only.

Tp dia x openly tunjuk that part. So xtau la sama ada lakonan saje or sngaja nak coverina
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14675 Replies : 44
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12627 Replies : 96
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12757 Replies : 78
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114348 Replies : 2976
Tengok le perangai AI sekarang
bensolo333Tengok le perangai AI sekarang
Views : 9992 Replies : 11
Hati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
lucky_peaceHati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
Views : 46093 Replies : 139
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87643 Replies : 36
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40302 Replies : 335
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59473 Replies : 107

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 07:36 AM GMT+8 , Processed in 0.200955 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list