CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 26-2-2024 12:24 AM | Show all posts
Sailormoon17 replied at 24-2-2024 04:03 PM
Lupa nk tnya u.. Brpa umur tyra tu ye?... Rsa blum 30 lg kan?



Dia x jauh beza dari I.. Dlm setaun dua je. I rasa dia around 30 or 31 this year
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2024 12:28 AM | Show all posts
black_handbag replied at 16-2-2024 06:50 PM
so maksudnya kalau dah nikah dgn tyra pon, DSS tu dah x sleep around ke maksudnya.. apa jadi anak2 ...



Tyra tu pun minum je I tgk. Apatah lg dss..
Org2 style dorg ni selalunya kalau convert to muslim nikah pun for the sake of paperwork ja. Xde makna dia nak tggal lifestyle dia.
Plus cina xkan divorced first wife.. Deyols percaya suwei hidup kalau cerai 1st wife.

I pcy je kalau dia ada ramai belaan. And tino2 mcm tyra, nadira ni kena redha saja sbb nak hidup senang.. Kena jaga market sbb tu duk upgrade tets, bonts dan sebagainya
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 25-2-2024 06:56 PM
tipu je kot, yeke tu, org suka show off bersekedudukan pun tayang. takkan kawin baru sorok2 melain ...

Tp semua Fmly member dia hadir kn.
I pn wonder sapa husband br dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
malaysiaku123 replied at 26-2-2024 01:00 AM
Tp semua Fmly member dia hadir kn.
I pn wonder sapa husband br dia.

Rasanya mcm betul kot dah nikah

Ramai sedara mara ada

Maybe this time around nk low profile mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ashna21 replied at 26-2-2024 03:27 AM
Rasanya mcm betul kot dah nikah

Ramai sedara mara ada

I rasa memang dah nikah.. sebab semalam dlm IG stories ternampak tangan sheols berinai..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dah nikah.sbb i tengok igs kakak arviena tu, cousin dia, yusmalisa n adik yusmalisa tu ada upload.mak yusmalisa pun ada pergi. Nampak arviena dgn baju nikah putih.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-2-2024 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 26-2-2024 11:36 AM
I rasa memang dah nikah.. sebab semalam dlm IG stories ternampak tangan sheols berinai..

Aha nmpk juga makeup2 dekat igstory dia
Dlm bilik tgh bersipa
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts


Ni yang sempat i ss

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma rupa suami ke 4 dia je i tak dapat tengok di mana-mana haha.manalah tau sape2 boleh csi rupa lelaki ke 4 dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaavee15 replied at 26-2-2024 03:48 PM
Ni yang sempat i ss

wow dpt kat mana u, baru perasan tangan vie berukir, murah rezeki jodoh dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaavee15 replied at 26-2-2024 03:50 PM
Cuma rupa suami ke 4 dia je i tak dapat tengok di mana-mana haha.manalah tau sape2 boleh csi rupa le ...




test, tgk geng dorang follow dia ni, tgk muka mcm budak muda je

ig farithalid

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts


ni kot dpt kat fb

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bungaavee15 at 26-2-2024 04:43 PM
hotmak replied at 26-2-2024 04:08 PM
ni kot dpt kat fb


Mungkin betul kot.

sbb igs kakak dia ( airiena ) tu.masa dia tunjuk sipi yang duduk sebelah arviena tu..rupa ala2 cmni je.igs tu masih ada lagi.igs ke 4 kakak dia.mula2 tunjuk arviena.then dah nak akhir2 tu.dia tunjuk muka adik lelaki dia dan sebelah adik dia tu ada sorang ni muka ala2 cmni haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaavee15 replied at 26-2-2024 04:31 PM
Mungkin betul kot.

sbb igs kakak dia ( airiena ) tu.masa dia tunjuk sipi yang duduk sebelah arvie ...

haa kan ala konon nak sorok2 mcm lah kita tak boleh siasat
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bungaavee15 at 26-2-2024 04:54 PM

Hahaha tula. Tak faham pulak kali ni apa motif nak sorok2. Masa yang ketiga elok je tunjuk????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaavee15 replied at 26-2-2024 04:44 PM
Hahaha tula. Tak faham pulak kali ni apa motif nak sorok2. Masa yang ketiga dulu bersekedudukan,elok ...

ala u rupanya ada je video mamat tu kat ig dia, kita je tak perasan, scroll bawah last year bulan 11 ada konon menang contest awang tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2024 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 26-2-2024 04:52 PM
ala u rupanya ada je video mamat tu kat ig dia, kita je tak perasan, scroll bawah last year bulan  ...

Ohh yeke? Ok i pergi cari
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 02:09 PM | Show all posts
kiranya vie di thailand tu honeymoonlah ye.
dia ni kalau dah pakai baju tali spageti tu...janganlah pakai bra yg bertali. buruk nampaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 02:37 PM | Show all posts
bungaavee15 replied at 26-2-2024 04:44 PM
Hahaha tula. Tak faham pulak kali ni apa motif nak sorok2. Masa yang ketiga elok je tunjuk????

takut tak lama mcm ex ex yang lepas...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 02:43 PM | Show all posts
hotmak replied at 26-2-2024 04:02 PM
wow dpt kat mana u, baru perasan tangan vie berukir, murah rezeki jodoh dia

kan.. cepat sungguh dia jumpa jodoh... tak sempat nak single lama lama...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 03:44 PM GMT+8 , Processed in 0.258346 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list