CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 28-2-2024 06:41 PM | Show all posts

ni ke laki baru arvina.. nape busuk nau nampak. ada bau2 biawak hidup sampai ke sini. so sheols lawa2 gitu pon menikah dengan biawak hidup lagi ke kali ni.. padahal muka lawa badan letup mcm tu patut leh dpt laki kaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-2-2024 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 28-2-2024 06:41 PM
ni ke laki baru arvina.. nape busuk nau nampak. ada bau2 biawak hidup sampai ke sini. so sheols la ...

kan, suka lah rempit2, biawak, pastu merentan non stop kerja, dah kali ke 4 pun tak cerdik lg cari pasangan

tu gambar lama u, klu rajin scroll bawah sikit bulan november tahun lps, ada video mamat ni menang contest, v off komen, tu muka terbaru dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 28-2-2024 06:41 PM
ni ke laki baru arvina.. nape busuk nau nampak. ada bau2 biawak hidup sampai ke sini. so sheols la ...

Laki no 1 smpai ke no 3 mmg biawak haha.tak tahu la no 4 ni mcmana pulak tapi mcm u cakap.bau biawak tu mcm kuat jugak.
Ntah la dia kan.bila lah nak belajar dari kesilapan.

Cuma kali ni dia nak sorok2.
Kita tengok la sampai bila nak acah2 sorok.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 28-2-2024 08:48 PM
kan, suka lah rempit2, biawak, pastu merentan non stop kerja, dah kali ke 4 pun tak cerdik lg cari ...

La yg menang komputer to ke.makna nya scam la to yg menang pn bg pd kroni je.xkn time to blm kenal2 lg kan.sbb to xnk tnjuk muka agknya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-2-2024 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
yatie86 replied at 29-2-2024 09:07 AM
La yg menang komputer to ke.makna nya scam la to yg menang pn bg pd kroni je.xkn time to blm kenal ...

dah kenal dah, cuba tgk reaksi muka dia pastu gambar bulan 12, buat review tempat dia nikah tu, siap ckp nanti nak nikah situ, lama dah dia bagi hint kita je yg tak perasan
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:34 PM | Show all posts
bungaavee15 replied at 28-2-2024 11:49 PM
Laki no 1 smpai ke no 3 mmg biawak haha.tak tahu la no 4 ni mcmana pulak tapi mcm u cakap.bau biaw ...

betul.. bau biawak kuat ...

tapi 1 je la respect kat v ni... dia tak sapu laki orang ...
4 kali pun tetap cari yang bujang...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-2-2024 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 29-2-2024 09:11 AM
dah kenal dah, cuba tgk reaksi muka dia  pastu gambar bulan 12, buat review tempat dia nikah tu, ...

Mesti time to dah kenal kan.kita je yg xperasan hint yg dia bg.tgk je sampai bila nk sorok2 to.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 01:51 PM | Show all posts
hotmak replied at 28-2-2024 08:48 PM
kan, suka lah rempit2, biawak, pastu merentan non stop kerja, dah kali ke 4 pun tak cerdik lg cari ...

dia nak berlawan dgn kaknab janda nenas kot, nak berlawan bilang laki. saje buat sedap la kot, kalau dia kena tanggung laki pon takde hal. sayang weh ko tu lawa, masa muda bergetah tu carilah yg ada keje tetap. sesia je tuhan bagi muka lawa. kalau tak pandai belajar pon, amikla shortcut lain utk hidup senang

sampai bila ko v nak berpanas berhujan keje jadi pak pacak kat event tu. tak penat ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
laaaa i baru tengok dekat ig dia laki yang menang laptop tu.. memang dr dulu taste vie ni stock rempit kan.. sygnya muka lawa body cantik tp tak cari laki yang kaya or smart
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2024 11:50 AM | Show all posts
shashalala replied at 2-2-2024 09:32 AM
mek ziha is too slutty, xde beza dh dgn tyra tu
lakinya pun dulu cerai kan bini 1st sbb kawen dgn di ...

Dlu nampak jugak la lawa si tony nie...lepas operate muka nmpk lain terus
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Vina ni ada pattern yg easily attracted to toxic relationships. 10 kali nikah tetap akan nikah dengan lelaki yg sama jenis…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-3-2024 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
vie tu, tak serik menipu ye, dulu menipu kata dah nikah dgn jepun, masa org bising2 duduk serumah, alih kantoi baru nikah

yg ni tak mengaku nikah, org tak peduli pun tapi sibuk lah bagi hint mcm2, lapar perhatian ke, dah berlaki baru duduk jelah dendiam

pastu ada juga org percaya ye dia tak kawin lg
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2024 09:37 AM | Show all posts
ya allah seram i tengok baju zekkkk nak gi berbuka puasa kat hotel. walau pakai baju kurung tapi melekat kat badan ketat macam ular sawa baru telan lembu dah rupanya. dengan teks besar punggung besar. ada baju yg warna nude black tu, jaring2 mcm ular sawa dah. sumpah i malu tengok dia pakai baju tu. nak buka puasa kot ko takleh hormat orang berpuasa dan orang nak berbuka ke? tak boleh ke pakai jubah loose elok2, ko pakai jaring2 macam tu ko nak tangkap perhatian sape

murahen betul zek ni. patutla dok meratib jet lapar peyut bunyi ini yang buat jet nak mamam ni, mamam banyak2 lepastu tembammm, tapi peyut kita lapar wakkk

caption mcm budak darjah 1, pelat2. umo ko nak 40 dah kot, sedar diri lah wei
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2024 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 17-3-2024 09:37 AM
ya allah seram i tengok baju zekkkk nak gi berbuka puasa kat hotel. walau pakai baju kurung tapi mel ...

Kan.xabis2 ckp tembam2 dah ko asik melantak mmg la tembam.pasto asik la ckp diri to classy sbb to mahal.xpernah tgk z pakai baju longgar2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2024 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 17-3-2024 09:37 AM
ya allah seram i tengok baju zekkkk nak gi berbuka puasa kat hotel. walau pakai baju kurung tapi mel ...

Body n gaya zek ni boleh sama dgn acik sorang ni datin ezzn. Styling out terus. Asyik tunjuk aset belakang dgn panties yg kecik dr punggung. Siap pakai kain terselak2 nmpk undies. Xtau la sapa jaga medsoc datin tu, xde nak cut ke suggest apa2 yg appropriate ke.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2024 08:41 AM | Show all posts
hotmak replied at 26-2-2024 04:52 PM
ala u rupanya ada je video mamat tu kat ig dia, kita je tak perasan, scroll bawah last year bulan  ...

hapo malam buta pakai spek itam chuolsssss...... hahahahahaha

ke ni detik perkenalan dgn laki dia chuols? hahahaha adoii gitu je rupa laki dia kalini.. kimura tu bewak berupa la jugak.. kimura tu dh nikoh lain eh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-3-2024 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 18-3-2024 08:41 AM
hapo malam buta pakai spek itam chuolsssss...... hahahahahaha

ke ni detik perkenalan dgn laki dia ...

tak nampak pulak, dia jarang update, dulu adalah tunjuk ada gf skrg mcm takde tayang apa pun, ke iols yg terlepas story
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2024 08:52 AM | Show all posts
black_handbag replied at 17-3-2024 09:37 AM
ya allah seram i tengok baju zekkkk nak gi berbuka puasa kat hotel. walau pakai baju kurung tapi mel ...

bukan i seram tgk z je chuols.. geng2 dorang tu awatlah besar betol teks dgn bonts.. tak penat ke bawak kulur kilir.. i tengok pon berat uols....
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2024 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-3-2024 08:52 AM
tak nampak pulak, dia jarang update, dulu adalah tunjuk ada gf skrg mcm takde tayang apa pun, ke i ...

Red flag betol si mamat kimura perasan jepun tu..Setiap kali ada kisah atau berita pasal isteri curang atau derhaka je die mencapub buat story..Ayat pulak mcm ko bagus sebagai suami, siap ckp nk bunuh klau bini aku la buat mcm tu..Klau i jadi gf die dah lama angkat kaki sebelum nikah..Vee nk ko dulu pun dah ckup bagos nak menanggung ko..Tak abis2 mengungkit kisah2 pasal wife di jadikan story nk perli ex wife..tak move on ke ape..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2024 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kate_spade replied at 28-2-2024 02:43 PM
kan.. cepat sungguh dia jumpa jodoh... tak sempat nak single lama lama...

Asal boleh je pun die pilih calon suami..Jenis x boleh hidup single lama2 gini lah..Mcm tak amik iktibar dgn ex2 dulu..tak serik menikah..lepas cerai biasanye sekejap die move on la kunun wanita berkerjaya mcm die x heran xde lelaki dlm hidup, pndai usaha sendri bagai..Sudahnye tetap nak berlaki.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 141254 Replies : 1798
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 26832 Replies : 46
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 28487 Replies : 24
Kucing Rafizi nama Muffin hilang di Putrajaya
YgBenarKucing Rafizi nama Muffin hilang di Putr
Views : 27759 Replies : 62
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 3770 Replies : 7
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91760 Replies : 719
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28176 Replies : 28
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 22130 Replies : 154
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19423 Replies : 253
Bila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
ciksepatuBila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
Views : 20145 Replies : 111

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 06:00 PM GMT+8 , Processed in 0.283567 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list