CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 28-5-2024 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
malaysiaku123 replied at 2-5-2024 09:49 PM
Kenapa pilihan vie semua cmni?
Dia pny lawa cantik xda ka org kaya2 Nak?
Xda taste lgsg ka?

I ada tgk IG vie.  Dalam ramai2, I rasa dia paling lawa sbb kurus dan xde reno depan belakang. Suka tgk reel dia esp yg dia menari tu.  Or i salah IG? @rvin@ kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2024 10:40 AM | Show all posts
lovechaser replied at 28-5-2024 10:28 AM
I ada tgk IG vie.  Dalam ramai2, I rasa dia paling lawa sbb kurus dan xde reno depan belakang. Suk ...

eh, ada tu buat renovation. bumper depan tu, besar semacam tu, letak filler ler tu.
Muka asal dia mcm si kembar dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2024 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
kate_spade replied at 28-5-2024 10:40 AM
eh, ada tu buat renovation. bumper depan tu, besar semacam tu, letak filler ler tu.
Muka asal dia  ...

Owh ingat kejadian secara natural hahaha.. Rupanya makhluk jadi-jadian gak..  Tapi xdelah smp freak mcm jett.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 01:19 PM | Show all posts
lovechaser replied at 28-5-2024 11:25 AM
Owh ingat kejadian secara natural hahaha.. Rupanya makhluk jadi-jadian gak..  Tapi xdelah smp frea ...

still rs xdpt jwpan yg memuaskan hati.
napa jett buat bdn bg jd chubby cmtu ntah.
dulu bkn ke dia size elok2 ja ke.
ni skrang smua selambak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2024 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
aryyan replied at 29-5-2024 01:19 PM
still rs xdpt jwpan yg memuaskan hati.
napa jett buat bdn bg jd chubby cmtu ntah.
dulu bkn ke dia  ...

Bagi i jet reno badan bahagian teks dgn butt  utk look  proportionate. Kalau buat atas aje mau x balance.  Nasib baik pinggang masih ada bentuk jadi okay lah gak.  Kalau x mau bersambung atas bawah.  

Vie and Amy cantik lah.  Inferiority complex i jadinya.  Amy tu sapa ye?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bubu gi bcuti dgn pak gula kew tuuuu???? kalau dgn geng2 dia mesti dh ada tyra dlm vid
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-6-2024 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
aryyan replied at 29-5-2024 01:19 PM
still rs xdpt jwpan yg memuaskan hati.
napa jett buat bdn bg jd chubby cmtu ntah.
dulu bkn ke dia  ...

Mungkin pak gula die fetish pada perempuan chubby..Fetish pada tek besar n punggung besar..Tu pasal die rela buat..Walaupun nmpk kesian berat bawak tek n punggung ke mane2 tapi demi duit sanggup aje perempuan belaan gini..Dah ada demand, sanggup aje lah buat badan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aaanf14 replied at 2-6-2024 09:56 PM
Bubu gi bcuti dgn pak gula kew tuuuu???? kalau dgn geng2 dia mesti dh ada tyra dlm vid

Rupa ada, badan cantik kenapalah sanggup jadi sugar girl orang tua, cina tua lak tu. Tak loya ke?  Takkan lah xde org muda yg nakkan dia? Maybe xlah sekaya sugardaddy, tapi berbaloi ke hancurkan your life jadi mcm tu. X faham betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2024 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
lovechaser replied at 4-6-2024 08:37 PM
Rupa ada, badan cantik kenapalah sanggup jadi sugar girl orang tua, cina tua lak tu. Tak loya ke?  ...

Yg dss tu pak gula tyra kan? Ke dorang share pak gula ???? ritu bubu update igs tgh vacay, tp mcm bukan dgn geng2 dia je???? cmtu je la hidup dorang.. makan kt hotel,holiday obersea
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
aaanf14 replied at 5-6-2024 01:38 AM
Yg dss tu pak gula tyra kan? Ke dorang share pak gula ???? ritu bubu update igs tgh vacay, tp mcm  ...

Owh yg cina tua tu bapa gula tyra ke? Ingatkan bubu. Sorry2.   Bapak gula dia sapa ye? Me- layu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
aaanf14 replied at 5-6-2024 01:38 AM
Yg dss tu pak gula tyra kan? Ke dorang share pak gula ???? ritu bubu update igs tgh vacay, tp mcm  ...

Nadira dgn dss lg ke?hr to wat tatto bkn main ltk sunny la gmbr matahari la.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
lovechaser replied at 5-6-2024 09:37 AM
Owh yg cina tua tu bapa gula tyra ke? Ingatkan bubu. Sorry2.   Bapak gula dia sapa ye? Me- layu ke ...

Aah tp slalu je tengok tyra bawak si bubu tu klua dgn DSS. Share bpk gula kot haha tp bubu tak pernah expose sape bpk gula dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 11:32 AM | Show all posts
hotmak replied at 6-4-2024 06:06 PM
tulah dulu ingat kot bernombor, ni tetiba je tayang, ke dah tukar title the only one

ada ke dia tayang lakinya tu. macam tak pernah tayang sebab aku speku dia bini bernombor.ms kawin pun takde pic laki. lakinya dato la kan sbb nampak org duk datin adda je kat dia. CSI la sapa lakinya tuuu. nampak mewah dan senang hidup dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuyooo dibah berbikini di phuket
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
shumil replied at 11-6-2024 05:35 PM
Fuyooo dibah berbikini di phuket

Dibah konon skrg hot la dia fikir. Geli aku tgk dia skrg dgn geng konon paling urban la. Tetap tak cantik diba. Da tak kawan dgn si alya scammer ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Jett tanya apa beza dia dgn lembu.  Bg i sama aje..  Boleh bagi jawapan tak?




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 12:44 AM GMT+8 , Processed in 0.160852 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list