CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 15-11-2022 04:38 PM | Show all posts
Zaien replied at 15-11-2022 04:30 PM
iye benerrrr.. slalo berlepit dgn z grmok tu

zack tu kdg2 tgk die jalan dri belakang mcm pakai pampers
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 04:40 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 15-11-2022 04:34 PM
Dia mn thn tgk dibah dpt menempel sedangkan dia yg knl tinyah dlu.
Hihihhihihi mesti panas jee jiw ...

kan dozah pnah ckp dia yg rapat dlu dgn tinyah siap warning sesape yg nk nempel dgn tinyah...harus la cemburu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 15-11-2022 10:41 AM
betul ke umo dozah udah 35 lebih.. mak ai.. anak dara tua la dia ye kiranya (anak dara ke?) gitu s ...

Dozah tu dh tua youuu.. dh 34 umur dia. Tp terkinja2 mcm pmpuan baru nk tumbuh bulu. Tergedik gedik. Dia ingat comel kot perangai gitu. Padahal mcm kera.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 15-11-2022 10:41 AM
betul ke umo dozah udah 35 lebih.. mak ai.. anak dara tua la dia ye kiranya (anak dara ke?) gitu s ...

Mcm mustahil jgk la ada jntan nk ke dozah unless she sponsored. Sedangkan kakkm & arwah ciknon pon boleh berlaki. So xmustahil dozah pon berlaki 1 hari nanti. Tp perangai n rupa dia mmg hauk utk dibuat bini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 15-11-2022 11:25 AM
la ib tu nak kawen dengan iamwatie tu kee. iols tak tengok la pulak thread dok sebut watie watie t ...

Mmg taste ib gitu. Dlu sblm arwah bertudung n bertudung labuh, kan agk “hot” jgk rambut kepuk berkaler2 . Lawa la perubahan dia dari sblm kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 15-11-2022 04:40 PM
kan dozah pnah ckp dia yg rapat dlu dgn tinyah siap warning sesape yg nk nempel dgn tinyah...harus ...

Ye betol. Dia warning x bg rapat.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-11-2022 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 15-11-2022 11:49 AM
manala mak mertua berkenan perempuan mcm dozah tu. pakej mulut hanat sekali. dahla tak lawa, cucuk ...


Lagi 1 laki nak bawa g teman main futsal ke badminton pun malu.. kang d gasaknya pakai boot wedges
Tu belum lagi kalau ajak g event
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 07:31 AM | Show all posts
matjerk replied at 16-11-2022 07:01 AM
Ye betol. Dia warning x bg rapat.

kne minta izin dgn die tauuuuuuu...jgn memandai nk klua tnpa mnta izin

baru2 nie nmpk mcm deeba rapat dlu ngan tinyah pastu bru dozah nie...

pastu eeehhhh ttbe baca kt story pasal pilih2 kawan nie plak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 08:08 AM | Show all posts
matjerk replied at 16-11-2022 07:01 AM
Ye betol. Dia warning x bg rapat.

ya allah perangai mcm budak2. macam zaman sek kebangsaan kecik2 dulu, adala kwn macam ni warning2 tak bagi rampas kawan dia. aku tak sangka dah tua kerepot pon ada lg masih berperangai mcm ni. lepas tu yg kena warning tu semua menikus pulak tu takutkan dozah berdosa. mcm tinyah tu hak mutlak dia. masa kana gemok tu masuk lokap, dia jauhkan diri dari tinyah. lps tu bajet nak kawan balik pulak.

kalau aku jadi deeba, dua2 aku tinggalkan. mcm hadap sgt nak berkawan dgn dozah dan tinyah. tak kawan pon tak pelah manusia begitu chuols
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 08:11 AM | Show all posts
cikkuntum replied at 15-11-2022 04:38 PM
zack tu kdg2 tgk die jalan dri belakang mcm pakai pampers

tepuk dahi i tengok dia pakai dress ketat merah yg melekap ke badan tu, amik video dari belakang masuk kawasan sawah padi tu. mesti penduduk disitu hairan ni pelac mana ni masuk kampung aku

mmg tak reti berfesyun. lain kali boleh belajar dari dozah dulu ye (dua2 hauk)

skrg doh gigih promote parti BN pulak. pakai baju macam nak meletop. tak tau i apa moslihat dia dok promote kelebihan BN pulak skrg ni. ke BN bayar dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 08:28 AM | Show all posts
mizruncing replied at 15-11-2022 12:16 PM
hahahha itu laa yg hangat diperkatakan kini. if dia pilih org mcm arwah dulu semua merestui suh ce ...

mungkin watieteks anggap takpe kawin dgn duda muka pecah pun janji kaya. i rasa soeb mesti lagi rendah dari watieteks kan. tak sangka ye gitu rupanya taste heols. i nampak soeb ni ala2 rebel mcm noh hujan tu. dia tu bukanla alim mana, bini yg alim tawaduk. tp menurut jelah bini sbb bini yg alim sangat. bila bercerai/salah sorang meninggal hoh terbukak habis semua yg tertahan selama ni.

mungkin watieteks anggap takpe duda anak berderet pon, boleh hire nanny sorang satu utk jaga anak. aku jaga laki aku jelah. itu yg tak penah nampak dia dukung baby bongsu tu ke apa.. nampak mcm jaga diri sendiri je tu masa dinner kat resto tu.. menten2 cantik lawa utk laki aku. anak2 sentuh pon tak anak agaknya. hadap pulak soeb ni buat bini. klu dia pilih yg elok2, kerja elok2, doktor ke cikgu ke.. sejuk sikit hati netizen. ini birah itu pilihan heols
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 08:31 AM | Show all posts
cikkuntum replied at 15-11-2022 04:40 PM
kan dozah pnah ckp dia yg rapat dlu dgn tinyah siap warning sesape yg nk nempel dgn tinyah...harus ...

Dozah tu buat tinyah tu mcm brg dia plk. Smpi x leh dgn org lain.
Tinyah pn rela plk tu. Aneh2 prangai
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 08:34 AM | Show all posts
anony-mous replied at 16-11-2022 02:09 AM
Mcm mustahil jgk la ada jntan nk ke dozah unless she sponsored. Sedangkan kakkm & arwah ciknon pon ...

Dozah klo nk kawen kme sucikan diri bebanyak.
Ni muka hauk, body hauk, prangai lagi hauk.

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 08:34 AM | Show all posts
matjerk replied at 16-11-2022 07:01 AM
Ye betol. Dia warning x bg rapat.

Dah mcm minah lesbo dah.
Tinyah ni mmg rela begini ke?
Rimasnya rsa
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 15-11-2022 04:30 PM
iye benerrrr.. slalo berlepit dgn z grmok tu

Z tu i tgok dia serius i yg rsa skit belakg.. Yela nk mmbawak d*da besar2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:49 AM | Show all posts
dozah pergi holiday dgn kawan2 dh agak mesti nnt deeba jumpe alya tgk2 deeba upload g mkn2 dgn alya..nantikan la si mendoza meroyan jap lg
lawak la diorg ni mcm budak2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 10:55 AM | Show all posts
black_handbag replied at 16-11-2022 08:11 AM
tepuk dahi i tengok dia pakai dress ketat merah yg melekap ke badan tu, amik video dari belakang m ...

Baju zack nie mmg xde yg loose kn...semua ketat padat melekat...kadang2 mcm x bernafas tgk die pakai baju...atas bawah besar...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 10:56 AM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 16-11-2022 08:31 AM
Dozah tu buat tinyah tu mcm brg dia plk. Smpi x leh dgn org lain.
Tinyah pn rela plk tu. Aneh2 pra ...

mybe tinyah seronok jadi rebutan
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:00 AM | Show all posts
matjerk replied at 15-11-2022 11:01 PM
Ye betol. Dia warning x bg rapat.

Hauknya perangai Mendoza. Sama hauk dengan fashion sense sheols. Elok pulak si Deeba punya response. Takde nak provoke2. Done bekap
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2022 11:10 AM | Show all posts
ingat g mana la beria sgt dosah tu sampai tunjuk tiket rege 1.3k. rupanya langkawi ajooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 142893 Replies : 1870
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 26991 Replies : 55
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 5997 Replies : 8
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 28487 Replies : 24
Kucing Rafizi nama Muffin hilang di Putrajaya
YgBenarKucing Rafizi nama Muffin hilang di Putr
Views : 27759 Replies : 62
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91760 Replies : 719
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28176 Replies : 28
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 22130 Replies : 154
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19423 Replies : 253
Bila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
ciksepatuBila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
Views : 20145 Replies : 111

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.454530 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list