CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 10-11-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 02:11 PM
X dpt belanja brg2 branded pun.. dpt belanja sesuap udang ketam..steak.. pun jadi lah...

Boleh er ...

eeuuwwww… diorg apa kisah suma dah jd darah daging.. dasar scammer!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts


Dia ni buat bre*st jugk ke ek?.. Elok trletak gitu...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 10-11-2022 05:50 PM
syitaeyqa replied at 10-11-2022 02:14 PM
bukan butik hermes ke yg tinyah beli tu? yg dlm gmbr tu?


Tertanya gak.. sebab kedai tu.. barefoot.  Pastu kat dinding ada tulih ni...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 10-11-2022 05:57 PM
Sailormoon17 replied at 10-11-2022 05:37 PM
Dia ni buat bre*st jugk ke ek?.. Elok trletak gitu...


Ni org kampung mana pulak ni.. mekjiha ganu... dozah kualer... btw.. masa mula2 jumpa IG dia.. tertengok miss_naziha is following mektyra ni... teruih aku dah tahu jenis set2 murahan gak ni....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 10-11-2022 05:31 PM
Aku kan smpi sekarang pelik. Dosah asik dok jual furniture kat umah dia.. Umah dia tu kedai perabot  ...

N dia duduk view klcc ke?? Bukan dulu dia duduk apartment murahan je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sailormoon17 replied at 10-11-2022 05:30 PM
Dasar duit cuci.. Klu legit punya duia dh tentu2 duk dlm card.. Tk pyh sush2 bwk cash.. Swipe2 je. ...

Jenis bawak duit cash ni = scammer = money laundry

Dah 2022 dah pun ada lagi ke yg bangga carry duit byk2 ni... ? Nampak sgt jenis tak berpengetahuan sgt.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-11-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
I perasan, masuk je dosa dlm hidup tinyah terus ada je pepelik.. padahal sebelum sakan gak tinyah shopping.. takde pulak tunjuk bayau cash ke apa..

Pastu takde la gosip buken2.. contohnya adda tu.. bibah la..

I tertanya2 mane pegi geng2 desica ke watie yg pegi langkwi dgn tinyah dulu2 eh
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 05:53 PM
N dia duduk view klcc ke?? Bukan dulu dia duduk apartment murahan je ke?

Ntahlah..  Dah itu yg dia tayang duduk View klcc.. Dia kan wang kepuk2 harus mampu bayar sewa View mahal2  kann... Tapi tu lah.. Tak kan duduk Condo View klcc x der built in wardrobe bagai? Skarang ni condo2 semua dah byk partly/fully furnished, tak yah pikir furniture sangat. Pelik kt situ lah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 10-11-2022 05:32 PM
menyampok..masa besday adda dia bayar si viviana jd mc 8.5k siap bg bilik lagi..byk duit dia perab ...

Pgil plak khirkhalid mekap gile la bukan kaleng2..mmg kaw2 dia show off
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 06:12 PM | Show all posts
mahalnya tinyah beli beg yang clemence, epsom ke togo je pun sampai 129 ghibu... dah la light used je nampak... orang lain dapat crocodile ke lizard yach... sesuai la tu scammer kena scam acik butik.... sama2 scam sesama sendiri gittuhh....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 06:15 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 10-11-2022 01:50 PM
bukan ke hermes ni payah nak beli? siap masuk waiting list. tp tgk tinyah ni boleh beli mcm beli c ...

PRE-LOVED tu kaka... ataupun reseller...
tapi syukur sebab scammer kena scam dek butik tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jihyomelly at 10-11-2022 06:25 PM
Sailormoon17 replied at 10-11-2022 05:37 PM
Dia ni buat bre*st jugk ke ek?.. Elok trletak gitu...


nampak memang bikin tek sbb tek dulu xde la camni - diorg yg buat tek mostly sepattern bulat terletak
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazuratah replied at 10-11-2022 06:10 PM
Pgil plak khirkhalid mekap gile la bukan kaleng2..mmg kaw2 dia show off

kan bukan main lagi show off…
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
JulietTheOrange replied at 10-11-2022 12:15 PM
mane si opie..
sile sambung tumpah teh
hahahaha

Mahap la uolss... I g sambung tumpah kat umah instapemes.. I malas nkntulis balik.. Baca la sini ye... Gahagagahah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 12:22 PM
Bak mai ig adda .. sapo plak adda ni

Adik rodi kristal uols... Kemain lavish hidup die hasil menjual kerang..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Adda ni kena buat hidung la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls pernah msuk rumah adda masa dia jual kek tapak kuda..i cod dkt residence dia wangsa maju..dia kecik comel je orgnya tp peramah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Si dozah tu dah berapa hari dok pakai serkup opah. Tak bau kepam ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-11-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 10-11-2022 06:02 PM
I perasan, masuk je dosa dlm hidup tinyah terus ada je pepelik.. padahal sebelum sakan gak tinyah sh ...

mcm bermusim, klu dgn geng zaza, dgn set2 tu jelah, tinyah ni jenis takde geng yg sama selalu tukar2

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-11-2022 06:15 PM
PRE-LOVED tu kaka... ataupun reseller...
tapi syukur sebab scammer kena scam dek butik tu...  ...

Laa preloved ke.. klu tak preloved bag hok 129k tu brape harga? Aku nmpk si tinyah ni jenis bodo2 alang... mmg mudah kena tipu gayanya.. org ckp apa2 dia angguk je nampak gayanya... sbb tu circle dia geng2 kelas belakang je.. sesuai laaaah kan... kang klu circle org2 kaya educated... tak tau nak menyembang pulak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 03:51 PM GMT+8 , Processed in 0.205569 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list