CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2268|Reply: 16

Sambal Village Park

  [Copy link]
Post time 23-5-2023 12:23 PM | Show all posts |Read mode
Edited by delima.H at 23-5-2023 12:23 PM


Gais korg dah pernah cuba ke samball ni? Korg mesti pernah makan nasi lemak kat village park grocer kan ,mesti teringat ingat kat sambal tu ,rasa padu dan kaw! Sy beli sebotol je sbb nak try almaklumlah sambal dalam botol ni iklan je gempak tapi rasa ke laut, mengejutkan rasa sambal ni mmg sebiji dgn rasa sambal kat village tu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2023 02:21 PM | Show all posts
dah ada dalam botol
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2023 03:58 PM | Show all posts
x penah try lg ni. nnt nk order la kt grab, nk try
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 11:27 AM | Show all posts
bes jugak sambal ni. lama x makan nasi lemak village grocer tu. sedap. makan ngan ayam goreng tu perrgghh. puas. ak rekomen sambal ni,mmg padu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 11:33 AM | Show all posts
boleh tahan pedas dia. minyak pun x banyak. ok sedap.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 12:01 PM | Show all posts
pretty good sambal. ive tried it. a good mix of sweet and spicy and just enough salt

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-5-2023 12:07 PM | Show all posts
dah ada dalam botol senang nak beli. boleh masak2 kat rumah. sambal ni ok la mmg padu, wangi harum dan rasa sebiji macam kat village park tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2023 12:45 PM | Show all posts
farhanfendi908 replied at 24-5-2023 12:07 PM
dah ada dalam botol senang nak beli. boleh masak2 kat rumah. sambal ni ok la mmg padu, wangi harum d ...

oklah senang nk masak nasi lemak...nasi lemak bab leceh menumis sambal. setakat nasi nya senang je...pastu goreng ayam, goreng telor anak2 iols happy la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2023 01:48 PM | Show all posts
Komee.. ada belacan dak sambal ni?? kalau xde nak try.  Mama ada resdung and sinusitis yg teruk komee..x leh kalau tersalah makan
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2023 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh try nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2023 09:27 PM | Show all posts
I nmpk ada jual kt Jaya Grocer.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2023 08:25 AM | Show all posts
bagi aku tk sedap sambal village park.harap pedas je.yg dalam botol ni tk tau la camne tak pernah rasa. aku dtg makan sbb suka ayam goreng dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2023 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh try nnt..kadang teringin nak masak nasi lemak sendiri tapi aku sorang je makan sambal..habis masa berejam masak sambal secoet
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh try nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh try beli nanti
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ooo nnti nk try la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2024 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade jual kat mne
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 07:49 AM GMT+8 , Processed in 0.071576 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list