CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3229|Reply: 1

Stroller Baby Untuk Travel Mana Yang Terbaik

  [Copy link]
Post time 6-8-2023 01:05 PM | Show all posts |Read mode
Edited by masterdin at 11-8-2023 01:30 AM

Assalamualaikum dan salam sejahera semua.

Aku bulan 9 ni dijangkakan akan ke luar negara bersama isteri dan 1 orang anak berumur 2 tahun 5 bulan.

Aku dah ada stroller sekarang ni, tapi bapak besar giler, nak bawa cabin flight konfem lah tak lepas. Nak letak dalam cargo pula, risau sampai-sampai detinasi patah. dah lah beribu aku beli tu, sayang pula kalau patah.

Baru-baru ni aku terjumpa 1 iklan dekat facebook mengenai stroller jenama terbaru dari Malaysia ni iaitu dari Movon. Aku berkenan dengan 1 stroller ni dari Movon iaitu TravelMate.

Ni website dia:- https://www.movonstroller.com/p/movon-travelmate-stroller-travel.html



Nampak kualiti menyakinkan dan harga pun boleh tahan RM2500. Tapi ada bayaran ansuran bulanan serendah RM70 je. Aku rasa macam boleh beli je, tak perlu nak kumpul duit lain, dan duit sedia ada boleh pakai nanti masa melancong. haha

Apa pendapat korang pasal stroller Movon TravelMate ni ada pernah beli ke? atau ada cadangan lain lebih berbaloi untuk aku beli sekarang. Pengalaman korang pulak macam mana pergi melancong dengan anak?

btw, aku start berkenan pasal stroller pasal Emma maaembong review hari tu



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-8-2023 01:17 PM | Show all posts
rupa-rupanya bila servey pasal stroller ni, baru tahu ada banyak jenis, untuk travel, untuk jogging, untuk shopping. haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 12:34 AM GMT+8 , Processed in 0.512065 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list