CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3114|Reply: 8

Minum kopi boleh menang RM10!

[Copy link]
Post time 10-8-2023 10:21 AM | Show all posts |Read mode
Ada peminat kopi kat sini? Ha korang tau tak, korang boleh dapat free RM10 grab food evoucher hanya dengan share resit pembelian air kopi korang tau.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2023 03:19 PM | Show all posts
cemana tu nak dapat..benda free kena ambil, rugi kalau tolak..lagipun aku ni mmg hantu kopi..dh lepas secawan dah tu rm10..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2023 05:39 PM | Show all posts
he1she replied at 13-8-2023 03:19 PM
cemana tu nak dapat..benda free kena ambil, rugi kalau tolak..lagipun aku ni mmg hantu kopi..dh lepa ...

https://www.facebook.com/watch/?v=846016833546251 . tgok sini, aku pun member ada share. kongsilah daripada korg beli kopi buang resit tu baik ko buat bnda yg berbalik untung sikit ye tak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2023 01:33 PM | Show all posts
liumandy61 replied at 13-8-2023 05:39 PM
https://www.facebook.com/watch/?v=846016833546251 . tgok sini, aku pun member ada share. kongsilah ...

kena download app Zcity tu dulu eh..baru plan nk g starbuck ni boleh la cuba nasib scan resit masuk..mana tau rezeki..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2023 02:37 PM | Show all posts
paddyfeel replied at 14-8-2023 01:33 PM
kena download app Zcity tu dulu eh..baru plan nk g starbuck ni boleh la cuba nasib scan resit masu ...

ye kena download dan register dulu. tgok lah kat fb dorg lebih detail. hritu tgok campaign ni 7/9/23.ada bnyak masa juga lah nak scan masuk hari2 pun takpa asal sekali sehari.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2023 04:49 PM | Show all posts
bukan mudah yer nak dpt benda free skrg ni.. minum kopi pun boleh dpt vocer free ek
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-8-2023 05:23 PM | Show all posts
liumandy61 replied at 14-8-2023 02:37 PM
ye kena download dan register dulu. tgok lah kat fb dorg lebih detail. hritu tgok campaign ni 7/9/ ...

adehhh aq klu kena register dolod2 ni malaih btul lahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2023 05:38 PM | Show all posts
liumandy61 replied at 13-8-2023 05:39 PM
https://www.facebook.com/watch/?v=846016833546251 . tgok sini, aku pun member ada share. kongsilah ...

wehhh pasni kena simpan semua resit lepas beli zus, aku dah lah hr2 g beli cawfeee kat zus tu!!! thanksss tauuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2023 05:47 PM | Show all posts
RM10 grabvoucher? byk gak tu..mana nk dpt kan? blh lah nak join nanti... tq info
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 11:21 PM GMT+8 , Processed in 0.088525 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list