CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 11497|Reply: 68

“Kau Bod*h Bang” - Netizen Geram Dengan Tindakan Lelaki Ini Lepas Dapat Tahu Isteri Curang Dengan Rakan Sekerja

  [Copy link]
Post time 8-2-2024 10:06 AM | Show all posts |Read mode
Gambar sekadar hiasan





Luahan seorang lelaki bergelar suami tentang isterinya baru-baru ini tular selepas ia mendapat perhatian ramai warganet di Twitter.


Menerusi perkongsian itu, dia meluahkan bahawa isterinya berlaku curang namun dia enggan menceraikan wanita tersebut kerana mereka memiliki dua cahaya mata.


Menurut lelaki itu, mereka sudah lapan tahun berkahwin dan mempunyai anak berusia empat dan tujuh tahun namun tindakannya selepas mendapat tahu kecurangan isteri dipertikai warganet.


Kata lelaki berkenaan, dia tahu tentang hal tersebut namun menanti selama dua bulan sebelum akhirnya berdepan dengan isterinya yang berusia 35 tahun itu.


"Bila dah kantoi, gambar ada love bite, dia boleh cakap ‘saya dah tau yang saya kantoi’."




Meskipun sudah kantoi namun isterinya masih menjalinkan hubungan dengan lelaki sama yang juga merupakan rakan sepejabat malah officemates juga memberi mereka ‘restu’.


Pelbagai hadiah sudah diberikan olehnya kepada isteri untuk menambar hatinya semula agar rumah tangga kembali bahagia namun ia tidak berhasil.


"Aku dah nasihat dan dah serang laki tu dekat Whatsapp. Dua dua dah minta maaf tapi masih berlaku. Hadiah jangan cakap la. Aku dah bagi macam macam, beg baru, phone, camera…."


Malah, isterinya kemudian mula menggunakan ‘anti peeping’ pada telefon dan turut mengunci Whatsapp agar dia tidak dapat membaca mesej mereka.









Ujarnya lagi, isterinya itu asyik berkata bahawa dia menyayangi lelaki tersebut namun masih mahu meneruskan perkahwinan kerana memerlukannya sebagai ayah kepada anak-anak.


Dia turut bertanya pendapat orang ramai apa yang patut dilakukannya untuk membuat isterinya berhenti berhubung dengan lelaki berkenaan.


"atut ke saya larang dia bekerja dan jadi suri rumah atau rampas kunci kereta dan telefon supaya dia lupa laki tu. Atau, cerai?"









Perkongsian tersebut mengundang pertikaian ramai pengguna Twitter yang tidak mengerti mengapa dia masih bertahan dan tidak bercerai sahaja selepas diperlakukan sebegitu.


Dalam pada itu, segelintir individu berpendapat sikapnya yang tidak tegas mungkin menjadi punca kepada isterinya berani ‘pijak kepala’.











Bukan itu sahaja, beberapa individu turut tertanya jika lelaki tersebut dikira sebagai dayus kerana tahu kecurangan isteri namun tidak mengambil tindakan sewajarnya.


"Boleh anggap dayus ke ni? Sebab tahu isteri ada affair tapi biarkan berlarutan."



Jadi apa pula pandangan anda?


Sumber : Beautifulnara.com
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia narcissist ke.. pandai manipulate laki sampai bodo piang dayus lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 10:20 AM | Show all posts
apa beza laki ni dengan pompuan yang tak nak cerai bila laki curang?
sama je bodohnya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sangat kot bini dia, suara sedap ke. Selalu laki jadi bodoh sebab perempuan cantik. Hadap jelah, kau pon nak dia lagi siap bagi hadiah macam²
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena nasi kangkang ke chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sexy kot.. tu yang x sanggup nak cerai.

Hadap jelah dah ko yg nak..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-2-2024 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini blow baik..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 11:05 AM | Show all posts
ceraikan shj...kahwin baru...hidup aman boleh masuk syurga...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 11:21 AM | Show all posts
ni mesti honda civic bini bayar kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 11:26 AM | Show all posts
content je tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 11:42 AM | Show all posts
ni namanya bingai
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 11:54 AM | Show all posts
lelaki yg suka kacau bini org ni memang antara makhluk tuhan yg sama taraf dgn babi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 12:06 PM | Show all posts
Dayusnya, bini dah main ranjang sampai bawak balik love bite pun masih nak simpan.

Btw, mak2 orang yang berzina ni tak ada rasa malu kat anak2 ke?
Kot iye tak malu kat Allah sebab tak nampak?

Balik rumah tengok muka anak2 tak de rasa bersalah ke?

Camana kau nak didik anak2 & tunjuk contoh teladan yang baik bila kau sendiri hidup bergelumang dosa zina?

Patut kena rejam sampai mampus je laki/bini orang yang kaki zina ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 12:07 PM | Show all posts
sebab tu dlm islam, isteri atau suami yg curang, kena rejam sampai mati
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 12:14 PM | Show all posts
jijiknya eh perangai pompuan tu. mohon laki tu jgn berendam sgt dgn kebodohan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini nafsu kuda kuat ngesek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 12:23 PM | Show all posts
hukum sahaja diri sendiri dengan potong konek dek.

nak simpan buat hiasan bini pun dah tak pandang
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:00 PM | Show all posts
office romance...    gosip tempat keje....   
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:31 PM | Show all posts
aku tak fikir ini sebab sex addiction

jantan ni memang loser menyebabkan bini makin tawar hati

cerai ja lah. Untuk kebaikan anak2 juga.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:46 PM | Show all posts
a ah la.. kau bodoh
xpela hidup didunia ni sementara je.. bodo je la kau sampai mati. sabar la kejap ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.302784 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list