CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Marissa Antara Pelajar Paling Berjaya Di Maahad Tahfiz As Sofa, Berjaya Hafal Enam Juzuk Al-Quran Dalam Tempoh Setahun

  [Copy link]
Post time 13-2-2024 12:05 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 11-2-2024 10:41 PM
Memang camni pun you. Dalam pendidikan islam, suka sangat cakap bab persetubuhan. Dah kenapa kita  ...

Kononnya nak brsetubuh ni msti ada prsediaan, tu bgi org2 yg merenyam ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 12:08 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 13-2-2024 12:05 PM
Dalam kelompok masyarakat pun ada kenal jenis gini, nampak jantan kemain sopan santun sekali janta ...

Aiol plak no comment psl jdi bini brnombor psl irl rmai je tpi x dpt liputan & aman2 je, so it's ok. Yg tang pkai glasses tpi x rabun & cuma acah2 nerd, ni yg iol pantang nnek moyang sbb iol dri thun 2003 pkai glasses sbb mmg rabun jauh, iol x fham yg eksen2 pkai glasses tpi sebenarnya x rabun, like buang msa doeeee, ingat sng ke btul2 ada rabun jauh ni? Susah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 12:10 PM | Show all posts
doodlediddle replied at 12-2-2024 11:01 AM
Of course lah dia tahu dia cantik dik non. Kalau x, xde lah dia pose gitu gini dekat medsoc dia. D ...

Except klau pihak Aslam dh sedia & tahu nak jdikn dia sbgai bini kdua, org lain pun dh tahu, mungkin xde lh bnda cmni trjadi. Bnda ni heboh sbb cra dia slh je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-2-2024 11:54 AM
Bgi iol kwn2 dia dlm gmbr tu smua cntik2 je, mungkin x selevel dia tpi still cntik in their own wa ...

Betul. Semua cantik2, dan comel2. Cuma Markisah ni diajar untuk jadi dewasa sebelum umur. Yang lain2 semua comel2 untuk umur diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 01:31 PM | Show all posts
gideoncross replied at 13-2-2024 11:57 AM
Dlu msa iol msih Form 6, ex classmates prmpuan iol smuanya x sbr2 nak khwin & klau wktu recess msti ...

Kannnn kita umur 19 gitu keje nak melompat je pegi seronok2...budak2 pondok konon disekat entertaimnt tapi dihidangkan dgn keindahan cinta bersetubuh ...tu pasai tak abis2 ckp pasal laki nak kawin
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 01:53 PM | Show all posts
aioll dah byk kali komen benda yg sama....knp abg n adik yg terang hati menghafaz al quran ni mak bapak dia tak usahakan utk sambung belajar ke peringkat lagi tinggi? ..sekolah dah hantar yg elok2 dah...takkan sampai form 5 je??...mmg takde perancangan agaknya ehh...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-2-2024 01:55 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 11-2-2024 12:59 PM
Betul. Semua cantik tapi rasanya gambar tu kena sabotaj sebab si Markisah sorang aje pakai tudung  ...

Klau btul dia gi skolah boleh pkai makeup, boleh tahan skolah tu, skolah iol dlu klau ada yg pkai celak, dh msuk bilik disiplin dh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 01:57 PM | Show all posts
Meiizu replied at 13-2-2024 01:31 PM
Kannnn kita umur 19 gitu keje nak melompat je pegi seronok2...budak2 pondok konon disekat entertaim ...

Cpat sngt dorg ni d sua kn psl hal prsetubuhan & ehem2, pelik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 04:10 PM | Show all posts
Anak dalam peringkat rebel...memberontak..lagi dilarang lagi nak cuba.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 12:32 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 13-2-2024 12:02 PM
I ada kenal jugak, muka mmg baik.. Bapak siak masjid, family mmg orang baik-baik chuols.. Mak adik ...

Aiyok, meremang, a wolf in disguise gitu. Makpak, cekgu cekgi & kwn2 trmsuk adik bradik pun x thu dorg ada makhluk mcm ni dlm circle dorg. Dpn org baik tpi blakang?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 12:36 AM | Show all posts
cm_vungtau replied at 13-2-2024 12:35 PM
Betul. Semua cantik2, dan comel2. Cuma Markisah ni diajar untuk jadi dewasa sebelum umur. Yang lai ...

Pmbawaan dri makpak lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 12:39 AM | Show all posts
Meiizu replied at 13-2-2024 01:31 PM
Kannnn kita umur 19 gitu keje nak melompat je pegi seronok2...budak2 pondok konon disekat entertaim ...

Aseklah d sebut psl cpt khwin & then cekgi2 pompuan pula ada yg asek galakkan "Klau x tahan, baik khwin, boleh buat tiap2 hri". Mindset jahanam
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 09:25 AM | Show all posts
gideoncross replied at 18-2-2024 04:32 PM
Aiyok, meremang, a wolf in disguise gitu. Makpak, cekgu cekgi & kwn2 trmsuk adik bradik pun x thu  ...

Kalau kita ngadu kat orang takde sape percaya pun uols, kata dorang tu baik kita ni fitnah.. mcm kes2 pak setad buat taik tu ginilah. EH dia kan muka baik, takkanlah nak buat gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 13-2-2024 12:35 PM
Betul. Semua cantik2, dan comel2. Cuma Markisah ni diajar untuk jadi dewasa sebelum umur. Yang lai ...

Dulu kat sekolah pun memang boys akan lebih terpikat pada girls yg nampak matang sikit, usually dorang ni akan lebih popular gitew kat sekolah ni sekolah ai dululah hahahahah x taulah kalau sekolah lain mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 01:06 PM | Show all posts
anak2 ni dia belajar dari tgkah laku mak bapak.
benda yg kita suruh lambat dia nk ikut
berbanding dia ikut apa yg kita buat

kes MD ni dia copy sungguh2, walaupun dha tua berbulu
masih tak pandai nk asing baik dan buruk
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 04:00 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 19-2-2024 09:25 AM
Kalau kita ngadu kat orang takde sape percaya pun uols, kata dorang tu baik kita ni fitnah.. mcm k ...

Lgi2 klau llaki tu anak mak, lgi org susah nak prcya yg dia tu satan's spawn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 02:29 PM GMT+8 , Processed in 0.223354 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list