CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Raya bakal tiba:rekaan baju Melayu ‘see-through’, saya tidak melucahkan baju Melayu - Pereka fesyen tempatan, Arma Rahman

  [Copy link]
Post time 2-3-2024 04:53 PM | Show all posts
Untuk cuaca panas berkuap macam malaysia ni hanya pakai cawat je yang sesuai. Tempat yang sesuai untuk training sebelum masuk neraka. Mohong sangat ada fabrik boleh rasa sejuk.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2024 04:54 PM | Show all posts
cicicumel replied at 2-3-2024 08:30 AM
Bapok ke?mcm perempuan tulen tu

Kalau bapok sendiri yang cakap, you better believe it. They must know their own kind.



Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 04:59 PM | Show all posts
syamzana replied at 2-3-2024 09:00 AM
runsing plak jd trend bg salam nak beraya yg keluar zantanss pakai samping je semua:2l ...

Belah pagi elok lagi, lepas tengah hari kang samping semua terbang. Lebih dari puting pun ko dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lilacomot replied at 2-3-2024 09:21 AM
Akma ni pondan yg cntik.. Dulu aku ingt pompuan..suara x mcm jantan.. Skali tgk kt ig dia p umrah pk ...

Tak kena ramas dgn Pak Arab ke payudara dia kalau tutup dengan sehelai kain tak berjahit?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by B40tastePosh at 2-3-2024 06:06 PM

Bemaafam sambil gentel dan jentik puting kot.

Senang cari puting untuk saling berjentik dan bergentel maaf memaafkan minal aidil wal faiizin
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 2-3-2024 10:40 AM
I mencari baju melayu banyak pasang.. 5 boys and 3 adults..  kat mana nak beli online je mudah.. t ...

Expo raya banyak jual
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-3-2024 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 2-3-2024 02:28 AM

Ok apa pak arab kata aurat lelaki dari pusat ke bawah sehingga ke aras bawah lutut sedikit. Tak mau pakai baju pun tak apa.

Jadi kepada kaum wanita semua jangan jeles… jika nakan aurat sama seperti kaum lelaki silakan pergi mengadap pak arab. Minta kebenaran dari mereka!
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 2-3-2024 02:30 AM

Apa sudah jadi dengan cari forum?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2024 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini buat kaka suka baca forum ni, baca sambil guling2  menahan ketawa masing2 punya typing
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 2-3-2024 06:21 PM
Ok apa pak arab kata aurat lelaki dari pusat ke bawah sehingga ke aras bawah lutut sedikit. Tak mau  ...

Ankel foker ni agama apa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 07:55 PM | Show all posts
apa yg ai tgk selama ni yg gigih bergaya berbaju melayu samada tradisional atau mengikut trend fesyen terkini sakan ujung2 petang raya tu suma tukar pakai t-shirt dgn seluar jean jer...  jarang yg pakai sampai seharian kecuali masa beraya rumah org...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 2-3-2024 11:26 AM
"Diciptakan seorang insan..  Pabila berkataaa..."

Sora bapok terkeluar juge.

Kalau tak bukak mulut, iols ingatkan pompan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 09:43 PM | Show all posts
Nk solat raya pun tk sah lutut nampak
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Puting baju raya Melayu:



Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 02:10 AM | Show all posts
Edited by stingerkaypoh at 3-3-2024 02:12 AM
FOTHER-MUCKER replied at 2-3-2024 06:23 PM
Apa sudah jadi dengan cari forum?

Paham2 le....demi 0.03 sen se-klik...demi sesuap lemang cari duit raya lebih pinned sedozen benang sendiri. Nak harap bonus dari tauke Big Boss Seberang Perai lambert lah lagik dekkkk.






Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 2-3-2024 10:48 AM
Aku tak suka tengok lelaki pakai baju melayu slim fit... Nampak huduh dan tak macho, bagi aku baju ...

Betul tu slim fit ni sama mcm tgk budak bbnu pakai jeans slim fit ketat halus je sampai buku lali
Ntahlah nampak selekeh lelagi kalau yg dah abah2 pastu peha besar

Baju melayu berpesak juga yg helok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2024 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
lucky_peace replied at 2-3-2024 10:33 AM
Drop the brand atau shop sis~

Kalau baju yg iols beli material cotton lembut dan lengan 3 suku tu
Iols beli ngn Empayar Rumbawe
Depa ni jual baju ala2 pendekar
Baju melayu yg iols beli nama dia baju rakyat.
Baju asing ngn seluar so boleh matching2 sendiri la
Sbb baju simple je so boleh pakai harian nk solat ke apa
Ni nk upah org buat pun boleh iols penah tempah tuk saiz kanak2 ngn tailor utk tema hari merdeka.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 2-3-2024 08:13 AM
Seronok ke pompuan nengok putin jantan?

Perempuan mungkin tak seronok. Tapi encik2 gayah pasti teruja.nak2 nanti time solat hari raya kat mesjid.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 2-3-2024 04:08 PM

Fashion begini untuk gay ka?.... Sebab gayes tempat aku suka pakai material begini....bafi akan perempuan tidak nampak sexy lelaki pakai begini untuk pull nipple lelaki... Otak vision untuk perempuan works differently.... Lelaki nampak perempuan sexy ber beza...

Update.. Designer tranny no wonder lah... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 2-3-2024 01:20 AM
dah nama pon baju melayu, bang.. watpe plak nak see thru bagai. melayu kena tutop2 wpon tghr lit2.

Mana ada melayu kena tutop sisss… melayu asal pakai semuar jah sis. Atau pun kain pelikat siss… keris usah dilupa gayyytuh sis.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:59 AM GMT+8 , Processed in 0.100635 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list