CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 21224|Reply: 126

[Tempatan] Ramai yang persoalkan kenapa usahawan & pempengaruh, Hafiz Mahamad rakam dan upload cium Hajar Aswad

  [Copy link]
Post time 4-3-2024 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 4-3-2024 08:24 AM

Pelbagai komen diberikan warganet susulan video ini yang dikongsikan usahawan & pempengaruh, Hafiz Mahamad menerusi platform media sosialnya




“Mereka teringin sangat, kita cuba usahakan”

MasyaAllah semua dengan izinnya. Dari semalam lg Aina cakap ada team nk ke Hajar Aswad. Abang boleh bawakan ? Boleh. Tp malam awak kena urut pinggang

Alhamdulilah, semoga jadi kenangan untuk team semua

Datanglah ke Bumi Allah, akan hadir semangat & kekuatan hati. Nanti saya ada nak bg 1 ticket Umrah. Saya selesaikan semua ni dulu & nanti saya update.

Haritu dah bg dekat 2 customer. Kalini, saya nk bg pada awak sahabat soc media. Ada rezeki lebih saya tambah ticket lagi tau

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 11:15 AM | Show all posts
stop laa bg stupid people famous. dah makin merepek laa dia ni. tgk video td pon gigih nau kau sampai mcm tu. serius memalukan umat islam je. mufti pn dah bersuara. kalau takde rasa malu tak tau nak cakap. serius makin melampau puak2 lapar content ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Perangai dah macam penganut agama h…..

Memalukan
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 11:40 AM | Show all posts
Batak media sosial. Next.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Try hard sgt hafiz mahamad ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ketahian apa kah ini
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-3-2024 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Memalukan jemaah msia buat perangai batak sakai mcm ni, kalau bukan rezeki kau, perlu ke dipaksakan?..kesudahannya utk mengisi content semata.. org pegi awal2 pagi sebelum subuh aman2 jer tak pyh berteriak melalak2 bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tgk deme beramai2 tu tiber tingat kat itaewon..

Awat takde sistem penggiliran?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 12:02 PM | Show all posts
"saya akan pastikan semua team sy dapat cium " pundekk betul perangai gini
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf tanye, mmg boleh ke bercampur laki pompuan berhimpit2 kat situ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:07 PM | Show all posts
jangan cemari agama dgn kejahilan anda

bukankah bini dier ni kena pancut gambarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:11 PM | Show all posts
geli sungguh tengok dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah nak diharapkan dkt org yg sanggup buat konten bila member meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 4-3-2024 12:16 PM

over nye lah hai. tp kalau yg bini dia n team pempuan tu tak mintak nak ciom hajarulaswad, laki dia ni pun mesti tak naik dia punya gila. sayang bini pastu kemaruk konten lagi. eloklahhhh. stakat ni ramai dh ustaz pesan org pempuan takyah lah buat gila kat area ni kalau tgah ramai org.cari lah masa lain. adoilah. pikirlah bnde tu satu je mesti lah org berebut nk merasa jugak. org pempuan pun jgn lah yg bukan bukan mintak laki turut, nk tcabut kopek laki nya aku tgk habis merah2 badan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:19 PM | Show all posts
xkena panah petir plk tu kan..pentaksub2 natang nih
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:21 PM | Show all posts
kalau teringin sgt nak cium hajarulaswad tu pi la pukul 2 pagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 12:22 PM | Show all posts
makin mengada-ngada la dia ni..benci melihatnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:24 PM | Show all posts
sapo kau ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ke sial dia tanggal kain ihram tunjuk badan mcm tu???
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:29 PM | Show all posts
Hp still berjahit kt tgn...gler tul, org pg umrah skrg mmg pg bercuti je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 05:37 AM GMT+8 , Processed in 0.068886 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list