CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Ramai yang persoalkan kenapa usahawan & pempengaruh, Hafiz Mahamad rakam dan upload cium Hajar Aswad

  [Copy link]
Post time 4-3-2024 12:29 PM | Show all posts
Hari2 ada berita 2 ekor ni. Batak betui mai dari mana tah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 12:34 PM | Show all posts
Edited by lifeline at 4-3-2024 12:43 PM

kagum betul dgn grip tangan si pemegang henfon tu
berhimpit teruk mcm tu x jatuh oo phone dia

team dia yg perempuan tu dgn nk berhimpit dgn nk pegang phone lagi
serious ni pi beribadat sbb nk buat content ke mcm mna?

geng2 ni duit sntiasa ada tu yg orang kecam mcm mana pon di palaukan ajeee
tapi dia dah delete kan video tu
agaknya teruk kena kecam kot
dgn terbuka abis ihram dia tu ..nmpk hbis badan
sibbaik la sadooo hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:40 PM | Show all posts
disgusting!  Islam is perfect, but, MUSLIMS are NOT!  ini antara contohnya...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dri dulu tk suka dia,poyo yakmat.
Menunggu hari kejatuhan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana nak tengok video dia? Situ memang tempat tumpuan, berasak² org tolak/himpit. Pihak saudi patut buat sistem gilir² mcm solat dlm hijir ismail tu. Baru lah org pompuan ada peluang cium hajar aswad.
Iols dpt sentuh kaabah je, sblm tu kena tunggu org depan siap video call dulu. Lepas dia gerak baru iols dpt kedepan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:46 PM | Show all posts
mmg itulah situasi klu nak pegi dkt hajarul aswad..
tp yg bingainya mereka ni sbb pegi rakam
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-3-2024 12:47 PM | Show all posts
bukannya wajib kan? dah kenapa sampai sanggup buat macam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 12:51 PM | Show all posts
perasan hero betul dia .. apa dia cakap, jangan tolak, ada perempuan bla bla bla..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 12:59 PM | Show all posts
sekarang memang boleh bawa hp ye masuk masjidil haram?
siap ada cameraman segala..
kau gi nak beribadah ke nak buat content?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:06 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 4-3-2024 12:59 PM
sekarang memang boleh bawa hp ye masuk masjidil haram?
siap ada cameraman segala..
kau gi nak beriba ...

dah lama dah boleh bawak...7-8 thn dulu siap boleh bawak selfie stick yang berjela tu...mmg sgt2 menyusahkan org lain sbb beribu dok guna selfie stick....but lately ni dorang tak benarkan selfie stick....tp phone mmg boleh.....aku yang buta kemajuan terpaling ni sgt2 heran, mcm mana org boleh buat ibadah and at the same time dok buat 'live' or merakam di phone....i just cannot brain, kate bbdk sekarang...

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:07 PM | Show all posts
dia nak tunjuk nenen dia ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:07 PM | Show all posts
sonok eyh bergesel2 jate tino
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:07 PM | Show all posts
venom1 replied at 4-3-2024 12:47 PM
bukannya wajib kan? dah kenapa sampai sanggup buat macam tu?

tidak wajib, apatah lagi apabila ianya melibatkan kemudaratan kepada org keliling (tolak menolak, himpit menghimpit, aurat tersingkap so on and so forth)

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Herlok gak body heols, x buncit dan x hitam berkerak pon, badan pun putih ..so kita maapkan...next buka bawah lak
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn wajib pun cium hajar aswad.

Bkn diajar ke dlm kursus, buat isyarat cium tangan pun boleh right?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 4-3-2024 12:34 PM
kagum betul dgn grip tangan si pemegang henfon tu
berhimpit teruk mcm tu x jatuh oo phone dia


Kalo ada GST kang baru laaa diam tak berkutik anjing2 ni....

All out kot puak2 anjing tu cuci mencuci sementara gomen belum implement GST...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 01:57 PM | Show all posts
kalo gini gayanyyierrr ciom ipan lagi baikkkk

make sure puting ikut spesifikasi


biasa la ponder.. mana ada yg cerodik... smua bodohhhh belaka, next!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 4-3-2024 01:12 PM
Herlok gak body heols, x buncit dan x hitam berkerak pon, badan pun putih ..so kita maapkan...next b ...

Biar laah terhijab alat sulit di bawah tu..

Kot terbuka kang tiba2 kecewa size mcm budak di bawah umur

Biar lah acik2 gersang tu berimaginasi positif dahulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
terbayang kalu sajat ada kat masjidil  haram süre teruja tgk body apis. hahahhhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:30 PM | Show all posts
Sorry to say, iols geli dgn dia ni, dari dulu, too good to be trueeeeeeee, hak tuihhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 01:15 PM GMT+8 , Processed in 0.089010 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list