CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Ramai yang persoalkan kenapa usahawan & pempengaruh, Hafiz Mahamad rakam dan upload cium Hajar Aswad

  [Copy link]
Post time 4-3-2024 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah idola kan heols ni dr zaman bujang sampai dh beranak pinak ni. Tapi iols terkejut yachh betapa ramai maknosia dlm ruangan komen tu rasa mcm content mcm ni biasa je as if xde bnde pelik pun.. ko pergi umrah off je la content dlu, betul2 mendalami masa2 private kau dgn tuhan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendatangkn fitnah pada islam.

Anyway ada dapat apa2 ganjaran ke kalau dapat cium? Dapatkan pegang kaabah? Dapat kain kaabah? Dapat masuk kaabah?

No wonderla masih ada manusia yg taksub dan buat amalan khurafat macam sembah kubur.

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni den rs mcm nak membodohkan org yg mmg nmpk bodoh...org2 mcm ni lah yg memberi fitnah dan tanggapan buruk terhdp agama...gila mereng...nak mampus...baik mampus je la ko mamat bodoh......

Ye arini den mmg memaki kasar..sbb den rs betul2 sakit ati dgn org2 bodoh mcm ni... harktuihhhhhhhhhhj
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:54 PM | Show all posts
Zaman dulu, camera dan handphone tak sekali. Sapa bawak camera, dia tak bagi bawak masuk. Zaman mula berubah, camera sekali dengan handphone. Jemaah yang sibuk ambil gamba/video laju je kena tegur disuruh fokus dengan ibadat.

Dulu ada saja mana-mana manusia yang akan tegur kelalaian jemaah. Baju pendek/nampak bentuk badan pun akan ada manusia yang tegur.

Sekarang dah tak terhalang. Pandai2 lah hidup agaknya. Nak tunggu hajarul aswad tu kosong pun dah tak terpakai taktik tunggu jam 2-3 pagi. Banyak manusia dah berebut sanggup bersengkang mata.

Pergi sana kejar dunia, dapatlah dunia. Pergi sana kejar akhirat, dapatlah dunia akhirat.



Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:12 PM | Show all posts
bored_atticus replied at 4-3-2024 12:51 PM
perasan hero betul dia .. apa dia cakap, jangan tolak, ada perempuan bla bla bla..

Dia tolak kepala orang tua tak pe la pulak kan?

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:29 PM | Show all posts
aku gi mekah taun 2010 langsung xleh bawak hp n kamera ye
kat pintu2 masjid tu ade pengawal yg akan raba dan cek setiap badan
klu dorg jumpe, mmg kene rampas
dlu2 pegi, mmg takde gambar kenangan dlm masjid tu
mmg sedih la tp best dlu, xde la org dok mengkonten sgt
skrg nie entahlah. sume bende nk wat konten
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-3-2024 03:44 PM | Show all posts
yang pompuan pun, gigih nak berebut
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun aurat lelaki diantara pusat n lutut
Tapi kalau dah bertelanjang dada gitu, dgn bersesak2 bergesel2 lelaki perempuan.
Aku percaya aje ada yg terangsang n berimaginasi.
Tidak ke itu dah mendapat dosa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 4-3-2024 02:50 PM
Mendatangkn fitnah pada islam.

Anyway ada dapat apa2 ganjaran ke kalau dapat cium? Dapatkan pegang  ...

Pahala ntah mana silap2 dosa lg sbb dah berhimpit2 mcm tu. Dulu2 ustaz dah tegur x pyh la dok bergasak semata mata nak cium hajar aswad tu. Dr sebok nak mengejar pahala kang dosa lak yg dpt.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:53 PM | Show all posts
bila ibadat dibuat content gini lah jadi nya.bila umrah sekadar untuk melancong.ibi la padahnya.padahal dlm agama unrah tu sekali seumur hidup pun dah cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
secara umumnye, ramai influenza sanggup buat macam2 cara demi content
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
gila!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 05:07 PM | Show all posts
stop la buat benda2 show off terlebih  ni, mcmn drg ni jaga hati spy ibadah yg dibuat tu x burn gitu saja?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 05:26 PM | Show all posts
Dia ni sales tak laku ke? Kemain beria pehal oh.. Ko retis ke bhai?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin gila dah manusia sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 06:29 PM | Show all posts
soalan noob: kan ke islam tu agama yg sangat menjaga aurat berlainan jantina, sampai dlm negara pon ada polis aurat retis, kat kelate nun konsert dan panggung wayang pon siap ada tirai nak bezakan jantina. lobai pon kata haram lelaki dan perempuan bersentuhan. tapi depan kaabah takpa ya lelaki perempuan bertolak2 perpusu2 dan lekat2 mcm tu nak cium Hajar Aswad?? tak haram dah ke. sekian terima kasih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 4-3-2024 06:29 PM
soalan noob: kan ke islam tu agama yg sangat menjaga aurat berlainan jantina, sampai dlm negara pon  ...

Dkt sana takpa janji xnaik syahwat
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti berair pompuan2 bbnu & walafiz2 tengok keheroan & kesadoan hafiz cover team dia utk dpt cium hajar aswad

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mlampau sgt depan kabah buat perangai cam gitu. Ntah mana letak iman dan rasa malu berhimpit lelaki pompuan. Dunia da semakin gila dengan org2 yg asal boleh buat content. Xder kesedaran langsung. Niat tidak menghalalkan cara.

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido replied at 4-3-2024 07:04 PM
Dkt sana takpa janji xnaik syahwat

Mmg boleh ya. So takda isu la berhimpit2 tersepit sampai muka mcm meneran berak sembelit cenggitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21940 Replies : 409
Guru tidak berpuas hati apabila dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak mengambil dos penggalak. NUTP Kata Tindakan tatatertib wajar dikenakan.Wajar atau tidak zaman sekarang?
YgBenarGuru tidak berpuas hati apabila dikenaka
Views : 34365 Replies : 17
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114538 Replies : 2984
Siti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat anak’ melalui kaedah persenyawaan in-vitro (IVF).
YgBenarSiti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat a
Views : 15618 Replies : 8
Kieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ baju, tak mahu makan duit haram - ‘Refund’ baju semula kepada kami, kami tanggung rugi"
CARI-HBZKieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ b
Views : 19109 Replies : 54
Harga minuman tanpa gula turun 10 sen
AbahmungHarga minuman tanpa gula turun 10 sen
Views : 17279 Replies : 29
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 93172 Replies : 1240
CUACA PANAS
keypochinoCUACA PANAS
Views : 14839 Replies : 1
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 130012 Replies : 664
Mainan budak-budak 70an - 80an -
dexaMainan budak-budak 70an - 80an -
Views : 1832 Replies : 6

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.087013 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list