CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Kampung’ Rohingya terbesar di Negeri Sembilan digempur

  [Copy link]
Post time 4-3-2024 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AkokKocik at 4-3-2024 08:40 PM

Dah ditahan di depo tahanan inigresen, lepas tu imi buat apa lagi?? Brapa lama pati nk tinggal di depo disara oleh rakyat mesia sblum dhantar pulang??? Klu dihantar pulang, sapa yg tanggung?? Guna duit cukai rakyat ke camana??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sodok la rumah tu biar rata
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Abahmung replied at 4-3-2024 04:36 PM
Zaman Madani skrg byk penempatan rohingya/Pati yg dah establish berpuluh tahun kena serbu..

harap bukan lakonan utk mengaburi semata2
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Israel versi gelap
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nusaraya replied at 4-3-2024 08:16 PM
Rohingya tampaknya lebih suka tinggal dan hidup di Malaysia dan mereka betol-betol selesa tinggal d ...

Hahahaha yindosian sama juga mahu tinggal di Malaysia konon ada hati jadi Melayu kemudiandi mau tukar identiti tapi ngak mahu pulang ke Malaysia kerana status kerja susah dapatm Jngn risau rohingnya akan ke Indonesia mau aja kawin supaya identitas supaya banyak lagi bangsa kmu boleh klem jdi indon brjya. Puih
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 11:09 PM | Show all posts
Lor takyah buat gempak sangat lah. Di gempur konon. Besok nya korang biar diorang balik naik bas balik kt umah masing2. Bukannya kau deport kan diorang pun

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-3-2024 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 4-3-2024 03:17 PM

Serbu pehtu? Pehtu? PEHTU? HAPA JADIK?

Aku ada terbaca hada porumer2 pertikai apsal tak serbu ja halau pilak2 kat Sabah ni. Penakut Sabahans ni pengecut tak berani lak halau warga asing tempat sindri bla bla bla katanya.

Aku senyum sinis ja porumer yang taip tak tengok cirimin sebegini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 4-3-2024 01:48 PM
1995 dh duduk sini? Immi msia buat bodo.....Junta myanmar dh ada ke masa tu? Entah2 nama myanmar blm ...

Ada junta tu dah ada sebelum tu. Tahun 1989 tukar nama ke Myanmar. 1988 Aung San Suu Kyi balik ke Burma dan ditangkap tak lama lepas tu. Kalau nak kira, military junta oleh Tatmadaw ni dah bermula sejak 1962.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia ni walaupun sejemput hujung tanjung je, ramai jugak yg dtg menumpang, indon bangla, rohingers, china bukit.. sampai berpuluh tahun pulak tu beranak pinak. Tapi masing2 bawak perangai ulu dari kampung. Kalau ke singapore, australia pandai pulak ikut law n rules sana. Dulu, melayu kena pijak pendatang inggeris, skrg kena pijak pendatang kulit kepam pulak.. memang tak habis2 kena pijak. Adoiii lah
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
leluhur parashit paling hina dan terkutuk di atas muka bumi
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kacau? Yg ari tu nk pecah masuk rumah org tu bukan ke dorg ke, yg kejadian kat n9 gak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejak 16 tahun lalu??
Selama ni Jabatan Immigresen, Polis, buat apa?? Hangpa tido kaa?? Bodohhhhhhhhhh
Patut la anak2 immigresen dan polis x menjadi sbb bapak makan duit haram rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 4-3-2024 11:15 PM
Serbu pehtu? Pehtu? PEHTU? HAPA JADIK?

Aku ada terbaca hada porumer2 pertikai apsal tak serbu ja ha ...

Setakat serbu je la
Nmpk la immigresen dan polis N9 ni mcm ada function sket...bleh le masuk news jap demi pujian.
Pastu pandai2 korang la nk hidup cemana..x smpi 1 week nanti rohingya ni blk la ke taman tu balik
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
nusaraya replied at 4-3-2024 08:16 PM
Rohingya tampaknya lebih suka tinggal dan hidup di Malaysia dan mereka betol-betol selesa tinggal d ...

Orang Malaysia baik-baik belaka bukan macam yindon yang suka menghina Malaysia konon banyak pendatang sekali skrang ramei pelarian rohingnya ke indon mencari tapak baru tanah di yindon. Padan muka lho jilat balik penghinaan indon pd Malaysia. Tunggu aja leluhur rohingnya jadi indon hahaa.,
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeah .16 tahun
DPT Anak dah form 4
Gitchuu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
AkokKocik replied at 4-3-2024 08:39 PM
Dah ditahan di depo tahanan inigresen, lepas tu imi buat apa lagi?? Brapa lama pati nk tinggal di de ...

Selalu bg.makan Nasi n ikan Kering je uols..
Ada indon takde dokumen bgtau iols depa kena bg duit kalau nak Makan sedap...n.nak beli ticket..
Kedutaan.indon nan Hado je nak layan depa2 neh ..
Hahahaha...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2024 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
berhampirsn rumah lama haku nie...dlm group sikamat tu ramai org nyampah ngan puak2 nie sbb taman jujur nie da mmg kg nyer btl...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 4-3-2024 11:09 PM
Lor takyah buat gempak sangat lah. Di gempur konon. Besok nya korang biar diorang balik naik bas bal ...

Kannn.....buat perabih duit tax payer byr gaji penguatkuasa buat kerja claim overtime gembur kg pati yg dh 30 thn hidup aman damai, ujong2 rohingok beranak pinak lps kena serbu blk kg haram depa.

Pati punya pasal sst bagi naik kekonon nk bagi subsidi tersasar walhal yg dpt minyak peket peniaga haram rohingok pastu sorok buat stok byk2 bg kat kaum diorg sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 02:35 PM | Show all posts
gempur, tangkap sumbat dalam penjara..buang ke pulau2 terpencil
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
setakat serbu gempur tu je lah
buat acah2 gempak sikit masuk berita mcm buat kerja
pastu kau humban balik depa kat situ
diulang2 sampai sejota thn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87618 Replies : 35
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40285 Replies : 334
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59372 Replies : 107
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85697 Replies : 204
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 36104 Replies : 111
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33405 Replies : 231
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14890 Replies : 19
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92925 Replies : 1185
Peniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special’ Campur Ais Krim Berharga RM6.Anda berminat?
YgBenarPeniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special
Views : 12654 Replies : 3

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 05:50 AM GMT+8 , Processed in 0.058335 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list