CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Olumis

Adira nekad cerai, Datuk Red anggap balasan angkara sendiri

  [Copy link]
Post time 5-3-2024 03:36 PM | Show all posts
  1. “Bayangkan tiba-tiba ada dua tapi boleh hilang sekelip mata.[b] Kalau kenangkan dulu, mungkin boleh cari perempuan lain tapi sekarang tidak[/b], lebih-lebih lagi anak pun sudah ramai,” katanya kepada HibGlam.
Copy the Code


dah ko xde duit mmg laa xde pompuan yg nk ngendeng...cuba msa berduit tu....asik bertukar2 pompuan je kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2024 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lilacomot replied at 5-3-2024 03:36 PM
dah ko xde duit mmg laa xde pompuan yg nk ngendeng...cuba msa berduit tu....asik bertukar2 pompuan ...

Bengang pulak baca statement si bured ni. Kes tengah bicara pon masih nak fikir pasal betina.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 5-3-2024 07:40 AM
Bengang pulak baca statement si bured ni. Kes tengah bicara pon masih nak fikir pasal betina.

Gitulah kalau dasar bured. Dulu baru nikoh Adira pun dah kedapatan deting peluk pinggang dengan retis pompuan kuat menggeletar tu. Ei dah lupa nama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dah ko pikat diaorg pun dengan duit..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-3-2024 02:34 PM
Mengekek iols gelak tgk tok red ni selamba je bawak motor sambil layan corner

Btw lain ya muka adi ...

Dah papa kedana ke bawak motor je? beriya sungguh jubah si adira ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 04:04 PM | Show all posts
kau punya perkataan nekad bercerai tu ntah dah berapa ratus kali dah rakyat msia dgr .. sampai dah masuk tahun 2024 pun masih lg nekad bercerai tp bercerai nya tak juga ...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-3-2024 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-3-2024 03:15 PM
Tu la mcm suci bebenor adira tu. pdhal sama je menyondol tanpa kebenaran bini no 1. Sikit i xkesia ...

Masalahnya bini no 1 si datin red tu pon penyondol jugak asal usulnya chuols hahaha bila laki kwen adira, datin red tu naik pangkat penyondol tersakiti.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 5-3-2024 04:14 PM
Masalahnya bini no 1 si datin red tu pon penyondol jugak asal usulnya chuols hahaha bila laki kwen ...

Ya i tau tu so sama je adira ni dgn no 1 yg penyondol tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2024 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka dah tua² terkontang kanting kena tinggal dgn bini² hot. Masa muda perasan hebat sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 5-3-2024 02:25 PM
Rasanye mmg dah misekin si tok red ni dah xde job..Tgk ofis company die pun dah totop..Bisnes hara ...

tgkkan harga rumah tanah mahal skg i kdg terpikir bestnya jadi org kaya.
tp org kaya kebanyakan nya biz yg haram, emmm so xpelah life i biasa2 je, kalo nk kaya mgkin kena berani pejam mata biz haram menipu org, rasuah, pecah amanah dll.
i xbrani nak tambah dosa sedia ada so xpelah kalo xkaya pon. wpon hati nurani kadang sbg insan biasa tringin nak kaya jugekkkk ade rumah besau2 haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-3-2024 03:14 PM
Kiranya masa senang berduit adira nak, dah miskin dia xnk  tp ank tokred lahir kt sg buloh u. Dk ...

Kat pmc kah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-3-2024 02:34 PM
Mengekek iols gelak tgk tok red ni selamba je bawak motor sambil layan corner

Btw lain ya muka adi ...

Tapi untuk mid 30s lawa kan? Anak 4 dah
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:01 PM | Show all posts
Edited by nuril86 at 5-3-2024 05:03 PM
Suchi replied at 5-3-2024 02:40 PM
Iols pun rasa gitu
Ekceli selalu je ada penampakkan dia dlm vtt adira tu tp dorang nampak mcm hosm ...

tepat ramalan sis...  dlm TT semua dah tulis mcm tu... kena tinggal sbb dah semekin...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 5-3-2024 04:30 PM
tgkkan harga rumah tanah mahal skg i kdg terpikir bestnya jadi org kaya.
tp org kaya kebanyakan ny ...

Betul tu..bila fikir balik betul2 secara logik mana lah dapat duit byk bebenauu sgt contoh tok vida dan kebykkn founder..produknyaaa tak nampak pon laku cam minyk seri murni ke....ape ke..tapi diorng punyaa kayaa tu mengalahkan sultan brunaii..padahal bila tunjuk produk mcm ape nih..tak pernah nampkkk....
Memg 100% adalah tu cuci duit kann..tentu punyaa la...
Memg of course la  duit byk tu tak halal. Rezeki sumber haram...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 5-3-2024 03:40 PM
Bengang pulak baca statement si bured ni. Kes tengah bicara pon masih nak fikir pasal betina.

hahaha chuols lupa ke masa wartawan tanya bured ni kes adira filekan cerai entah zaman bila dulu, jawapan dia baru je ehem ehem , tak cerai lah.. memang kepala dia pk benda tu je ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-3-2024 03:43 PM
Gitulah kalau dasar bured. Dulu baru nikoh Adira pun dah kedapatan deting peluk pinggang dengan re ...

gambar inikah chuolsss kohkohkohh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-3-2024 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
abaikan la Adira oii . mana tau dapat orka vip lepas ni. sedangkan vie sabah feefeeling terpaling alim boleh sambar jerung apa lagi adira yang muda lagi cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimo.mimo replied at 5-3-2024 04:31 PM
Kat pmc kah?

Ye uols. Mesti rumah adira n tokred area2 SB tu jgk
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 5-3-2024 05:32 PM
gambar inikah chuolsss kohkohkohh

Pompuan baju hijau ni adel ke ape nama entah kan? Yg terpaling berjuang ke luar negara syria ke mana entah
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimo.mimo replied at 5-3-2024 04:32 PM
Tapi untuk mid 30s lawa kan? Anak 4 dah

Baru early 30s tp bg i lawa utk mak ank 4. Semua czer plak tu. adira ni xhbis sekolah ke ek? Sbb bodo semacam. Nikah kt thailand, sggup dicurangi berkali2. Lps dgn adira, ada gmbar tok buret dgn adel punya la seksi, gmbar rangkul pinggang ruhainies, ada gosip ngorat nonny nadirah tahun 2017, tup2 2022 keluar ank ke 4. Dah ikat peranakan smua baru la hegeh2 nk cerai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40285 Replies : 334
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59372 Replies : 107
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85596 Replies : 204
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 36104 Replies : 111
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33405 Replies : 231
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14890 Replies : 19
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92925 Replies : 1185
Peniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special’ Campur Ais Krim Berharga RM6.Anda berminat?
YgBenarPeniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special
Views : 10432 Replies : 3
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87552 Replies : 34

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.070098 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list