CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: manop

[Tempatan] Cari Gosip Kelab Makcik2 Kepam!!!?

  [Copy link]
Post time 11-4-2024 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Achik2 forum kepam masam tercungap2 sebab tak cukup oksigen.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2024 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 10-4-2024 11:21 PM
Tapi harini iols mengaku iols kepam. Gi melaka jem 3 jam mmg mcm nur raka bethol tadi.


normal la mana ada org 24 jam wangi

fuh 3 jam baik duk umah lg best mcm tu
iols td pun jenuh tunggu turn nak isi minyak keta

tengah ramai2 mcm tu la sempat lg si polan ni nak sembang2 sambil lap windshield
adoi rasa nak maki je tp sabor je la
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti porumer jenis SR je
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
"Nothing more, nothing less"

Stail acik porum sangat yg melahar di socmed ittew
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah lah…kata la apa ko nak kata
Forum tetap teratas di hatiku - acik forum tp xkepam
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 11:43 AM | Show all posts
acik2 porem...mcm mak2 berleter
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-4-2024 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapo tu yer.. Sila muncul kan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahriman replied at 10-4-2024 04:49 PM
Oh..iols pon mcm tau orngnya.

Elehh tiba2 jew! Reveal lah.. setakat klaim cam yindon saperpun bleh!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2024 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau lepak dekat bodgos mmg rasa mcm lepak kat twitter der bahasa dia. Kalau dulu rajin poremer jual kneepad..ni dah boleh start jual balik mesti kencang bisnes
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 12-4-2024 02:39 PM
kalau lepak dekat bodgos mmg rasa mcm lepak kat twitter der bahasa dia. Kalau dulu rajin poremer jua ...


Dah tak best dah tak sama mcm dulu2...

Bod gosip tu dah banyak bbnu serang personal orang lain yang tak berlaga angin dgn retis sembahan depa
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 12-4-2024 02:42 PM
Dah tak best dah tak sama mcm dulu2...

Bod gosip tu dah banyak bbnu serang personal orang lain y ...

yeee meolls dah tua2 ni tak larat nak bergasak dah. Scroll je lah yg mana merengsakan tu. Pastu mmg ada certain threads yg kena avoid sbb pemenat2 over yg sgt memenatkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi korang tak perasan ke ayat dia tu general statement je bukan mengutuk pon. dia tu pon sah la acik kepam porem gak
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedolu memang best
Reputz pun cedok gosip dari sini
Gambau2 panas

Sekarang?
Asyik2 benang bini retis kena sondol

Isu Semasa pun cedok berita Tele
Apoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 12-4-2024 08:12 PM
Dedolu memang best
Reputz pun cedok gosip dari sini
Gambau2 panas


Aiols harap geng2 yang berkuntum mengumpat forumers kat tele tu kena hack and scam

Mohon eddy bawang hack phone diorang
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
PembacaSenyap replied at 11-4-2024 09:55 AM
Forum ni awal² tahun 2000an seronok la.. forumer sume gempak² dgn info masing².. bahasa pon xde m ...

Siap ada gathering lagi kan? Tapi aku tak pi lah masa tu
Menua kepam bersama2 kita semua
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 12-4-2024 02:50 PM
yeee meolls dah tua2 ni tak larat nak bergasak dah. Scroll je lah yg mana merengsakan tu. Pastu mm ...

Thread sembahan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2024 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
PembacaSenyap replied at 11-4-2024 01:55 AM
Forum ni awal² tahun 2000an seronok la.. forumer sume gempak² dgn info masing².. bahasa pon xde m ...

Apa lak bahasa hormat orang bagai. Tak ingat ka Diknaz, Ashna dah wujud zaman tu? Kalau ko berkampung di bod AF, bod gosip, tau la level neraka masing2. Sama ja dulu dengan sekarang. Cuma porumer yang dulu bbnu darah panas sekarang dah kertu, so dah malas buat perangai bbnu macam dulu. Diganti pula dengan ppnu (porumer2 baru nak up).
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 10-4-2024 11:33 AM
Mcm ku kenal laras bahasa tu

Dudaberhias ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-4-2024 11:31 PM
Apa lak bahasa hormat orang bagai. Tak ingat ka Diknaz, Ashna dah wujud zaman tu? Kalau ko berkamp ...

Ashna tu changa kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2024 11:54 PM | Show all posts
sekngucing replied at 10-4-2024 11:12 AM
Forum cari 5-10 tahun lepas memang top, sekarang yg tinggal semua kertu2 saja

Dah bnyk forumers yg inactive skrg ni, Sarah82 dh lama iol x nmpk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 141254 Replies : 1798
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 26832 Replies : 46
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 28487 Replies : 24
Kucing Rafizi nama Muffin hilang di Putrajaya
YgBenarKucing Rafizi nama Muffin hilang di Putr
Views : 27759 Replies : 62
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 3770 Replies : 7
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91760 Replies : 719
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28176 Replies : 28
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 22130 Replies : 154
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19423 Replies : 253
Bila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
ciksepatuBila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
Views : 20145 Replies : 111

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 05:46 PM GMT+8 , Processed in 0.080065 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list