CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: manop

[Tempatan] Cari Gosip Kelab Makcik2 Kepam!!!?

  [Copy link]
Post time 13-4-2024 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat porumer semut merah ke apa namanya, mcm senyap lepas kantoi pasal kahwin/ngandung ke apa ye, lupa sudah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2024 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-4-2024 07:16 AM
Iya.

Porumer lama ni suka delusional konon porom Cari dulu lebih baik blah blah blah.

Kannn...setuju sgt...dulu lagi teruk P.A..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua açık porum kat sini semua bertopengkan kepam, bushukk, gemok.. bayangkanlah yg kepoh2 semua açık porum cari. Dalam ni je hokay.. dieorang tak tahu kat luar forum bersalin kulit.. level erra Fazira.. drive Mini Cooper, kelek prada.. kat dalam porum je tunjuk terpaling miskin terpaling masammmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:40 AM | Show all posts
Ha.ha.ha. tak setuju dgn aku lantak la. I'm saying it in general. Aku x kata dulu xde yg pa. Ada je. Bersepah je yg bergasak. Tapi suasana dulu lain dari skrg. Klu x setuju, lantak kome le
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 13-4-2024 07:37 AM
Both... Stingok dgn labah tu.. kalo confirm dah mampos mohon roger2 la sini ye

Aiols nak buat pul ...

Aiol nak tambah Hannah Buntalnya. PA aiols takpa. Jangan PA anak2. Itu sebabnya Stinkingok2 tu PA aiols merata. Sebab dulu aiol defend sorang forumer lelaki masa Stinkingok2 babi tu pi PA forumer tu yang meluah kesedihan anaknya meninggal. Buduh punya hewan hina. Apa la salah forumer tu buka tered pasal anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 14-4-2024 12:52 PM
mawarika replied at 13-4-2024 07:56 PM
Semua açık porum kat sini semua bertopengkan kepam, bushukk, gemok.. bayangkanlah yg kepoh2 semua  ...


Cuolz.. acik forem sini ada yang wife vice president, ceo pun ada sini uolz.. bukan stakat dalam malaysia.. ceo2 kat UK US sinun...

Bukan aiols tau.. aiols laki bini pemakan gaji biasa aje.. non existence
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-4-2024 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 14-4-2024 12:56 PM
dua_chzy replied at 14-4-2024 12:41 PM
Aiol nak tambah Hannah Buntalnya.  PA aiols takpa. Jangan PA anak2. Itu sebabnya Stinkingok2  ...


Sama.. maki aiols, takpe.. tp kalo kutuk laki, anak, family mmg aiols hangen...

Kita kemain jaga anak, laki, family nak make sure diorang naik berjaya.. alih2 org fitnah, tuduh, maki... mmg aku hembus tak cukup tanah le...

Orang nak tuduh aiols kepam, gundu, hodoh, hantu gigi.. go ahead.. mcm lah yang mengata aiols tu cantek2... tapak kaki aku lg licin
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 05:20 PM | Show all posts
PembacaSenyap replied at 11-4-2024 09:55 AM
Forum ni awal² tahun 2000an seronok la.. forumer sume gempak² dgn info masing².. bahasa pon xde m ...

id lama apa tu??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-4-2024 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-4-2024 11:14 PM
Aiols mengaku jee takde hal acik kepam forom.. terpaling kepam?!!

So what...

Hahahah..
Selamat Hari raye...
Dalam Ni semua acik2 kepam..luar gojes.okeh..hahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 04:28 PM | Show all posts
kepammers


embrace it y'all

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 04:35 PM | Show all posts
weols rasa,  sekarang ni, weols acik porem paling kepam hahahah.

Registration date 16-4-2002 05:55 PM
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 15-4-2024 04:35 PM
weols rasa,  sekarang ni, weols acik porem paling kepam hahahah.

Registration date 16-4-2002 05:55  ...


Wuih lama nyehh  

Aiols register nick ni in 2009, tp hasil sepersalinan kulit nick lama 2006

Sama lah ye kepam kita ni

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 15-4-2024 10:39 AM
Hahahah..
Selamat Hari raye...
Dalam Ni semua acik2 kepam..luar gojes.okeh..hahah

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 04:54 PM | Show all posts
Edited by cantthinkofany at 15-4-2024 04:56 PM
sayawifenikmie replied at 10-4-2024 04:25 PM
CARI Forum sekarang memang lain dari  dulu
dulu kami kami bergossip juga
tapi tak ada bahasa caci  ...

those were the days............aku stop kejap sbb keje kat atas laut....internet semput...balik kerja darat...aku lupa password...jenuh merayu kat jizzz kling klong utk tolong...sib baik ada mod kucing tolong pujuk jizz utk dapatkan usernama lama aku balik...

tapi honestly dulu mmg meriah....
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 04:55 PM | Show all posts
green~tea replied at 15-4-2024 04:41 PM
Wuih lama nyehh  

Aiols register nick ni in 2009, tp hasil sepersalinan kulit nick lama 2006

atira bertahan sejak 2002 uols.
pernah kene banhammer sementara sekali je.
weols acik kepam yang beretika
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-4-2024 05:52 PM | Show all posts
Kepamnya korang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 10-4-2024 08:44 PM
Rasanya yang suka main twitter ni yang kepam. Dulu I pernah try main twitter. Ada yang agak famous k ...

Aku pnah jumpa penaung twitterjaya once upon a time, lepak sama omg heshe kepam sungguh rupanya.. kalo tweet tu dialah yg terpaling but bila face to face nak menyembang pun terkedu gitu je… sorry la heshe memang not my league.. gebang kuat jah depa ni aihh
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Saja la nak share, raya pertama itu hari aku pergi beraya ada budak panggil aku acik.. aku taktau la aku in denial ke tapi hello adik, aku punya la vogey de vass kelek beg LV paling latest ko acik kan aku je dik aduhh sentap sampai raya 2025 la gini
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 15-4-2024 04:41 PM


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 01:17 AM GMT+8 , Processed in 0.456005 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list