CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: CARI-MAL

“Soal Dosa Itu Antara Aku Dengan Tuhan”- Habislah, Sajat Tak Maafkan Netizen?

  [Copy link]
Post time 15-5-2024 10:44 AM | Show all posts
Dulu mati2 kata dia perempuan. Sekarang dah dok Australia boleh plak cakap yang dia tu pondan. Apo lah Sajat ni. Siap pi umrah pakai pakaian perempuan, buat ibadat kat kawasan perempuan. Dia tak sedar ke apa y dia hadap tu datang dari Allah. Memang kat Mekah dia tak kena apa2, selamat balik tapi hidup dia lepas tu tenang ke? sekarang ni makin jauh ke makin dekat dengan Allah. Patut dia yang kena muhasabah diri. Kes saman pun dia yang kalah kes kat mahkamah, bukan org main cakap jer.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 11:05 AM | Show all posts
Takda mananya jais fitnah kau..memang kau ponen kann? Kau sendiri mengaku
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ponen terpaling…delulu much..move on je la idop kaw kt OZ nun…adan uke ..sndr carik penyakit..smoga dgn adik mustika pon bergocoh..mok kay bff heol pon gaduh.kt Oz bizz x laku tu yg back to kje hakiki as stripe nyah club..ujong2 kje seller pharmacy..blockout je la darai nih..matlamat x menghalalkan cara jat oiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 14-5-2024 10:41 PM
mungkin netizen boleh start buat gerakan jugak untuk block manusia cam sajat ni dan founder bengao y ...


Kalau cakap pasal trans segala ni. Ada je yg pegang jawatan top2 atau in public eyes macam si xexelicious, kipirajak, dasha, dan ramai lagi I pernah nampak post2 diorang lalu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sajad ada naluri wanita keibuan. Kasihan, Malaysia bukan negara barat so kena terima Jad.

Lahir jantina lelaki tak boleh suka2 jadi perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurtizen fitnah ko, jais fitnah ko.. fitnah apanya.. dah skang ko mengaku sendiri ko tu pondan kan..

Terpaling mangsa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-5-2024 12:23 PM | Show all posts
Lepas nanges2 mlm pegi joget separuh bogel sampai nampak bontot kerak dia tu.. euwwww
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jat. Kau lari sbb hutang bkn sbb pondan. Tp kau licik ride on hal pondan kan kan kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah salah jais pulak padahal dia yg fitnah diri sendiri. Jais ke yg paksa ko pakai telekung gi umroh? Jais ke yg bayar runner gi JPN utk tukar jantina? Jais ke yg kantoi kan surat akuan khunsa (medical report)? Doktor tu sendiri yg kantoi kan yer sebab ko yg bodoh gi upload kat ig.
Pelik la. Sambut je la birthday anak ko kat negara mesra LGBT. Simpan la duit beli tiket.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi kau dah tau dosa kan
asal tgk kemain ligat lagi menayang bogel bagai

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 03:09 PM | Show all posts
kak sherr bff dia tu pon dah ilang dari radar. ke join dia kat oz juge?
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 161070 Replies : 2413
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 120702 Replies : 1615
Pemandu e-hailing  Syahrul Ashraf Dahlan, 33, dilaporkan hilang , maklum hantar pelanggan ke Teluk Intan
YgBenarPemandu e-hailing Syahrul Ashraf Dahlan
Views : 27901 Replies : 34
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 27894 Replies : 83
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19674 Replies : 274
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 12906 Replies : 83
Bawah Payung Awan [Viu Malaysia : Ben Amir, Nabila Razali, Nelissa Nizam, Amyza Aznan, Adam Malek, Kodi Rasheed, Riz Amin]
NekNgahBawah Payung Awan [Viu Malaysia : Ben Am
Views : 29108 Replies : 10
Saya sokong penuh koc wanita. Tapi yang bengangnya, koc wanita masih banyak kosong, ke koc jantan juga masuknya.Netizen kiciwa koc wanita tidak dimanfaat sepenuhnya
YgBenarSaya sokong penuh koc wanita. Tapi yang
Views : 25467 Replies : 26
Benarkah gaji di Malaysia terlalu rendah?
chaconBenarkah gaji di Malaysia terlalu rendah
Views : 7152 Replies : 15
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91843 Replies : 759

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 12:33 PM GMT+8 , Processed in 0.052501 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list