CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13037|Reply: 108

Tok Jamal Abdillah bakal timang anak ke-7!

  [Copy link]
Post time 25-6-2024 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by doubleA at 26-6-2024 09:47 AM

Semoga selamat la semuanya ye. Berita di bawah credit ohmedia.cc
Sekadar info, 6 tahun perkahwinan, hampir 5 kali beranak czer (credit porumer),
Anak first lahir november 2019
2nd : december 2020
3rd : februari 2022
4th : april 2023


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah tp risau laa
Ingatkan aritu dah ikat
Moga selamat sampai melahirkan dan sihat sampai bila2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
selang setahun je la dari anak ke 5 kan
pergh isteri dia baya umur kakak kita je
semoga dipermudahkan la hatok & bininya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2024 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 25-6-2024 08:14 PM
selang setahun je la dari anak ke 5 kan
pergh isteri dia baya umur kakak kita je
semoga dipermudahk ...

Dan semua kelahiran anak4nya yg sebelum ni czer. Memang high risk sebab beza umur pun jarak kurang 2 tahun. Iols pun seriau baca dulu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kata nak stop dah ke?

Anak comel2 la sbb ikut muka wife. Harapnya cukup lah fund utk education anak sampai masuk universiti.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
amboi tok mal bukan main menyusun anak..mcm kata dah cukup aritu..asalkan anak bini terjamin masa depan ikut suka
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-6-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 25-6-2024 08:38 PM
amboi tok mal bukan main menyusun anak..mcm kata dah cukup aritu..asalkan anak bini terjamin masa de ...

org tua ni kerja nk menghenjut je…tak padan ngan tua
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah masih produktif lg
Bkn aritu kata nak tutup kilang ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 25-6-2024 08:18 PM
Dan semua kelahiran anak4nya yg sebelum ni czer. Memang high risk sebab beza umur pun jarak kurang ...

tulah kan sbb rasa mcm baru je baca dia timang anak ke 6
kesian kat bini tu je la dia yg menangggung sakit tu nnt
eh entahlah pandai2 la depa

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Non stop beranak ye dari 2019..Baca pon rasa ngilu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana rupa scar dia eh..meols 2x czer pun tobat dahla wpun bekas czer tu nipis jak gap pun jauh tp cukup2 sudahhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
eizarz replied at 25-6-2024 09:10 PM
org tua ni kerja nk menghenjut je…tak padan ngan tua

Ikat la dl.. Lps tu nak menghenjut lantak p la..kesian pulak ke wife dia sampai mcm ni..bukan dia beranak...perut isteri dia kn operete tu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:30 PM | Show all posts
Meols harap tok jamal ada ambil hibah kurg2 1 juta yach untuk bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
All out ye tok mal ni. Kerja menghenjut je. Dah boleh neuter dah orang tua ni  
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
iols nak komen lain tp mcm kejam plak harap semuanya selamat la ya
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..Tahniah..masih kuat lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..ingatkan dah ikat
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kmbg replied at 25-6-2024 09:14 PM
Mcm mana rupa scar dia eh..meols 2x czer pun tobat dahla wpun bekas czer tu nipis jak gap pun jauh t ...

Sepp sikit. Ngilu pk luka czer dia. Dgn gap rapat2. Aku yg 2 kali pn terus tobat dh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh..kaler ape la sticker buku pink dia. Dah sampai ke ijn pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat ngesek jugak ye tokmal nie..yelah bini muda lawa lak tue..geram tak sudah lah kot..tapi atleast janganlah berderet mcm nie..asal kuaq citer tokmal mesti pasal bini nak beranak..tak penat ke anak berderet mcm nie..tokmal bukan pon dah 65 tahun..berapa lama nak tongkat langit..nanti anak kecik2 dah jadi anak yatim sementara kawan2 lain masih ada mak bapak lagi..setakat 3 tue dah cukup kot..apa perlunya sampai nak jadi 5..tak kesian kat anak2 ke..ayah dah tuan serupa tokwan..tak kesian bini pon ye jugak..cuba kau yang kena beranak mesti idok maunyer..sakit alahan..penat mengandung dgn anak kecik2..sakit beranak lagi..kau ada mampu ke tokmal oiiittt..

#done melahar tokmal..ikutkan panjang lagi tapi aku fail bab karangan..idea banyak tapi hilang arah tuju..sekian..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 3217 Replies : 19
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38135 Replies : 296
Gadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wajar atau tidak zaman sekarang
YgBenarGadis Nak Bakal Suami Bergaji RM9,000.Wa
Views : 34632 Replies : 214
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 172164 Replies : 2845
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19879 Replies : 294
Tidak perlu tunggu 24 jam untuk lapor kes orang hilang - KPN
mojarean_XTidak perlu tunggu 24 jam untuk lapor ke
Views : 18010 Replies : 19
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31522 Replies : 210
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91925 Replies : 794
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 28349 Replies : 92
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 7183 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 07:28 PM GMT+8 , Processed in 0.082448 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list