Register Login
CariDotMy Return home

intanazlynna's space https://mforum3.cari.com.my/?1086744 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 90

    No Albums yet

    No doings found

  • Sitehttp://
  • Birth Day1982 - 12 - 4
  • GenderFemale

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


intanazlynna 11-10-2018 02:43 PM
Wsalam,

Alahai...

kalau dah dpaat refusal letter, kena proceed visa subclass 600 tapi embassy akan reply dalam 2 minggu paling awal atau sebulan mcm tu...

tapi 19 Oct mcm dah dekat je ni... takut x sempat...

apa reason embassy bagi? fund x cukup atau doc x lengkap?
kalau doc x lengkap, boleh je email mereka docs yg lengkap

Tq
Sharmia 10-10-2018 03:48 PM
Salam intan
blh tlg guide akak tak...
buntu dalam applying visa    da dpt refusal letter. tp still nak try sehingga dpt. flight 19hb oktober ni.
czuka05 16-8-2013 11:36 PM
Salam. Cik Intan, saya nak buat ETA dgn cik intan..still buat lg ke?
Chipsmore88 7-11-2012 09:31 AM
Salam Intan, Saya dari Ipoh nak buat ETA dgn intan..u still buat lai ke? tq :)
Write to Wall
Visitors

No visitors yet

Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 09:27 PM GMT+8 , Processed in 0.141903 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top