CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Tiada Yang Berubah, Cuma Dia Bukan Milikku Dalam Islam” – Nedim Nazri

21-6-2024 10:50 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9868| Komen: 42

Description: Bekas suami kepada pelakon jelita Nora Danish, Nedim Nazri berkata perceraian yang berlaku di antara mereka tidak akan mengubah hubungan baik yang sedia terjalin antara keduanya.


Bekas suami kepada pelakon jelita Nora Danish, Nedim Nazri berkata perceraian yang berlaku di antara mereka tidak akan mengubah hubungan baik yang sedia terjalin antara keduanya.

Kata Nedim, hubungan baik akan terus terjalin meskipun bukan lagi bergelar suami isteri.


"Tiada yang berubah, cuma dia bukan milikku dalam Islam."

Lelaki itu berkongsikan mengenai hal itu menerusi satu hantaran Instagram miliknya pada awal pagi Khamis.

Dia juga dilihat seolah-olah meletakkan harapan agar jodoh antara mereka kembali bertaut.


"Percayalah kalau dia milikku, dia akan kembali menjadi milikku."

Terdahulu, pasangan sensasi ini sah bercerai talak satu setelah keduanya dilihat hadir ke Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur untuk urusan itu pada malam rabu.


Kedua-duanya bernikah pada 30 Mac 2017 dan hasil perkongsian hidup, mereka berdua dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Mohamed Neqayl, 6 tahun.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CoffeeOverdose 21-6-2024 10:54 PM
Nowa dh move on.
Quote _blackbird 21-6-2024 11:04 PM
Nedim dah boleh lantik president terpaling move on utk jadi juru cakap & terapis utk cepat move on
Quote dua_chzy 21-6-2024 11:10 PM
Semoga ditutup jalan untuk kembali2.
Quote dua_chzy 21-6-2024 11:18 PM
Apsal thread ni di CI? Sebab Cari MROK gila glem?
Quote _kelly 21-6-2024 11:57 PM
dua_chzy replied at 21-6-2024 11:10 PM
Semoga ditutup jalan untuk kembali2.

hahaha savage betul doa chuols
Quote ultra78 22-6-2024 01:01 AM
dua_chzy replied at 21-6-2024 11:10 PM
Semoga ditutup jalan untuk kembali2.

Yang penting,kita enjoy!

Quote allshares 22-6-2024 01:02 AM
Dah tarap bewok dah takyah la berimpian sgt. Dulu boleh la apak payung sampai dmeroyan crew tu jadi acah2 perasan geng2 elite gossip girl. Padahal kertu2 dah memasing.
Quote sharlenetexas 22-6-2024 01:04 AM
Bercinta lama2. Nak kekal yg halal tu susah.

Quote sharlenetexas 22-6-2024 01:04 AM
Mak tiri takyah gembira sangat.

Quote orangbiasaje 22-6-2024 03:00 AM
_blackbird: Nedim dah boleh lantik preside ...


sape lak ni?
Quote orangbiasaje 22-6-2024 03:01 AM
Tak faham. Maksudnya masih milik tapi secara bukan Islam? guane tu?
Quote nolya 22-6-2024 03:42 AM
orangbiasaje replied at 22-6-2024 03:01 AM
Tak faham. Maksudnya masih milik tapi secara bukan Islam? guane tu?

Mungkin maksudnya lebih kurang "Mencintai tidak mesti memiliki. Walaupun hukum yg memisah namun kasih tidak terpisah".  Gitu agaknya.
Quote dua_chzy 22-6-2024 09:39 AM
_kelly replied at 21-6-2024 03:57 PM
hahaha savage betul doa chuols

Aiols benci Nazri Aziz, Haflin bini muda n Nedim ni. Huhu.
Quote naina 22-6-2024 10:46 AM
Apa benda la dia taip ni masih milik ku dalam Islam..ohh maybe masih eddah kot eh bolehlah kata gitu..
Quote naina 22-6-2024 10:47 AM
Btw tersebar ke medsos gambar dia dengan Nora mandi buih bersama dulu..Wakaka. Janna nick is watching
Quote lightheaded67 22-6-2024 12:32 PM
dua_chzy: Semoga ditutup jalan untuk kem ...

aminnnnn wah gitu
Quote orangbiasaje 22-6-2024 01:33 PM
nolya replied at 22-6-2024 03:42 AM
Mungkin maksudnya lebih kurang "Mencintai tidak mesti memiliki. Walaupun hukum yg memisah namun ka ...

Ohh...okay...husnudzon betul uols. Hati hitam sis terbyg mcm walau bukan dimilik dalam berkahwin, kehiduoan gaya barat dan bebas kami masih bersama gitu.
Quote Shayang 22-6-2024 01:50 PM
Alahai saja la tu
Cuba la tenang mcm ex wife tu
Dia takde post apa2 pun, tak buka ruang org nak speku dan mengata.
Fikirla sikit anak2 dh besar boleh baca komen2 netizen tu.
Dahla suka post quote gaslight hari2, pi la wat menda berpekdah.
Sejak dulu lagi aku taktau apa dia buat, kalau tak kawen ngn artis popular mmg takdenya aku kenal dia nih.
Kelebihan dia anak bekas menteri je, lelain takde.
Tak minat aku lelaki yg tak aktif bersukan nih nak plak anak org kaya, haruslah byk keje2 yg dia tak reti buat waima nak pasang frame gambar kat dinding.
Quote B40tastePosh 22-6-2024 01:54 PM
Kau masuk la agama lain...agama omputeh ke ape, mungkin ceritanya akan lain.

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 12:16 AM GMT+8 , Processed in 0.046120 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top