CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ammar Alfian nafi belasah kekasih - "Nateh bukan aku gila"

9-7-2024 09:02 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 16120| Komen: 19

Description: Pelakon, Ammar Alfian menafikan dakwaan dia pelakon yang membelasah kekasih seperti yang dilaporkan media hari ini.

Pelakon, Ammar Alfian menafikan dakwaan dia pelakon yang membelasah kekasih seperti yang dilaporkan media hari ini.

Ammar, 37, yang juga pelakon filem Paskal membuat kenyataan itu menerusi ruangan komen bagi membalas pertanyaan seorang pengguna laman sosial.

"Nateh bukan aku gila," tulisnya beserta emoji gelak.


Sebelumnya komen pengguna itu memetik nama Ammar dan bertanya adakah dia pelakon yang dimaksudkan dalam laporan berita disiarkan.

"Ammar Alfian ka tu? Macam sesuai dengan watak dia," tulis pengguna itu.

Terdahulu, Harian Metro melaporkan seorang wanita dibelasah teman lelakinya yang juga pelakon dalam kejadian di Ara Damansara, di sini, awal pagi semalam.


Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Shahrulnizam Ja'afar@Ismail berkata, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian itu kira-kira jam 6 petang, semalam.

"Dalam kejadian kira-kira jam 3 pagi itu, mangsa berusia 25 tahun keluar bersama kakaknya sebelum dihubungi suspek yang memarahinya kerana perselisihan faham.

"Teman lelaki mangsa berusia 37 tahun kemudian meminta wanita berkenaan untuk datang berjumpanya sebelum mereka bertemu di Ara Damansara," katanya ketika dihubungi.

Sumber : Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 9-7-2024 09:20 AM
so siapa sbnrnye gosip tu?
Quote prince_marhaen 9-7-2024 09:25 AM
Nanas ke? ngan Amelia? kan dah break? tapi nanas sebaya iols - 39
Quote Ytee 9-7-2024 11:15 AM
nak tau gak sapa
Quote theorkedd 9-7-2024 11:18 AM
Itu tatoo betul ke uols
Quote ezacbee 9-7-2024 11:21 AM
theorkedd replied at 9-7-2024 11:18 AM
Itu tatoo betul ke uols

Tatoo betul..

Klo bukan dia, sapekah???
Quote Purplehaz 9-7-2024 12:59 PM
Arhh xkan nk mengaku kan..
mase berantakan dgn ex dulu pun tak mengaku fitnah tuduhan katenya..
sekali mahkamah benarkan cerai tebus talak.

Kes tumbuk belasah org pun mmg ada dulu.
Quote hokeypokey 9-7-2024 01:18 PM
dari semalam tak dapat jawapan lagi ke??? ahh pedulik hapa ammar nk ngaku ke tak, kita tuduh jer dia n sharnaaz.. sharnaz diam jer tu ntah2 memang dia.. sape lagi duda sado??? hisham hamid bleh masuk tak??
Quote BoongaKertas 9-7-2024 01:42 PM
ala gatalnya kepala iols takde jwpn lg ke gais? hahaha
Quote katakauu 9-7-2024 02:00 PM
hokeypokey replied at 9-7-2024 01:18 PM
dari semalam tak dapat jawapan lagi ke??? ahh pedulik hapa ammar nk ngaku ke tak, kita tuduh jer dia ...

dato merah sado tak hahahahah
Quote hokeypokey 9-7-2024 02:16 PM
katakauu replied at 9-7-2024 02:00 PM
dato merah sado tak hahahahah

yg tu dah lah tak sado, tua plak tu.. dh 40an tok red tu.. okt katanya umur 37.. adam shah pun duda tapi dh lepas had umur..
Quote shark_eow7 9-7-2024 02:57 PM
sapa ni yg sebaya iolss ni.. tkleh fikir lagi siapa orgnya
Quote LembingDayanti 10-7-2024 01:00 AM
islamn ke yindia dia ni yg ada tatu tatu ni? ke batak singapore mari??
Quote sharlenetexas 10-7-2024 01:29 AM
Nateh tu apa?


Quote amarakasih 11-7-2024 01:54 AM
Ni ex-presiden kan?
Quote sharlenetexas 11-7-2024 02:25 AM
Boleh kawan dgn jumanji.


Quote Bungatulip1171 11-7-2024 08:17 AM
Ohh nate rupanya..ingatkan apa nateh hahaha
Quote mamapea 11-7-2024 08:26 AM
gerun aku tgk dia ni...mcmana la ps dulu blh dgn dia...
Quote sarah_ary2 11-7-2024 08:30 AM
walau aiols geli dgn heols sekarang dgn jambang, tp kalau real life heols ni agak hensem pernah nampak heols dgn ex wife
Quote dua_chzy 11-7-2024 08:40 AM
LembingDayanti replied at 9-7-2024 05:00 PM
islamn ke yindia dia ni yg ada tatu tatu ni? ke batak singapore mari??


Tak pernah jumpa Melayu Malaysia bertattoo kew sister? Aiol pernah jumpa. Tu si Syomir Izwa fashion designer tu ha. Siap pi shalat Jumaat yach walau kulit bercacah.

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 06:28 PM GMT+8 , Processed in 0.061322 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top