CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Tembam disebabkan obses botoks, Zac Efron disamakan Simon Cowell

9-7-2024 11:36 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 20118| Komen: 20

Description: SAAT pertama kali muncul dengan naskhah High School Musical hampir 20 tahun lalu, aktor Zac Efron menjadi kegilaan ramai dan buruan pihak produksi.

SAAT pertama kali muncul dengan naskhah High School Musical hampir 20 tahun lalu, aktor Zac Efron menjadi kegilaan ramai dan buruan pihak produksi.

Namun, seiring masa berlalu wajah Efron yang berusia 36 tahun itu dikatakan mengalami terlalu banyak perubahan.


Bukan disebabkan faktor peningkatan usia, tetapi ramai yang mengatakan pelakon filem A Family Affair itu obses dengan pembedahan plastik dan botoks.

Perkara tersebut lantas membuatkan penonton mual dan menolak untuk menonton karya terbaharunya itu yang ditayangkan dalam Netflix.

Tidak kurang juga yang menyamakan wajah Efron dengan penerbit muzik terkenal, Simon Cowell.


Biarpun begitu, penonton tidak menafikan filem A Family Affair merupakan sebuah naskhah menarik dan menghiburkan.

Sumber : Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 10-7-2024 12:32 AM
Hmm ms zaman HSM dlu punya herlokk
Quote MisXoXo 10-7-2024 05:04 AM
Turn off tgk dia dlm the family affair.lain benau muka diaaaaa..
Quote BoongaKertas 10-7-2024 08:22 AM
muka dia masyaallah, pelik sgguh. meols tgk sbb acik nichole jer lah kot and cathy bates.
Quote NaylaArisha 10-7-2024 08:49 AM
tak hensem dah sebab dah banyak suntik botoks
Quote kucingitam 10-7-2024 08:56 AM
buruk
Quote Prickford 10-7-2024 09:05 AM
MisXoXo replied at 9-7-2024 09:04 PM
Turn off tgk dia dlm the family affair.lain benau muka diaaaaa..

Yalah. Cringe giler. Rasa tak boleh nak habiskan movie tu. Dgn muka si Nicole Kidman doplohpatjam control cun. Baik amik Che Ta je berlakon.

Quote neve4881 10-7-2024 09:39 AM
Prickford replied at 10-7-2024 09:05 AM
Yalah. Cringe giler. Rasa tak boleh nak habiskan movie tu. Dgn muka si Nicole Kidman doplohpatjam  ...

ya lah..iols xleh nk tgk both watak..baik ZE n NK..still xleh beat The Idea of You
Quote shark_eow7 10-7-2024 09:49 AM
compared a family affairs dengan baywatch rasanya elok lagi dia dalam baywatch tu. yg latest ni mmg gaya esbox dah.
Quote PejuangBerani 10-7-2024 10:31 AM
adoii..muke dah sedia herlok kot..spoil betul la heols buat prosedur..abis muka diaaaa
Quote hokeypokey 10-7-2024 04:04 PM
huduh la woiii.. makin huduh bkn makin elok
Quote delia3003 10-7-2024 09:06 PM
Edited by delia3003 at 10-7-2024 09:09 PM

Zaman HSM dulu tak ketara sangat dia sebenarnye tak tinggi pun sebab badan masa tu tak sebagak sekarang dan Vanessa H pun katik je. Sekarang terserlah pendek dan muka pun dah keras kejung dan pelik.

Dalam gambar sebelah-sebelah kat atas tu, nampak elok lagi Simon C, otot² boleh gerak bila senyum.
Quote delia3003 10-7-2024 09:11 PM
Prickford replied at 10-7-2024 09:05 AM
Yalah. Cringe giler. Rasa tak boleh nak habiskan movie tu. Dgn muka si Nicole Kidman doplohpatjam  ...

NK pun muka keras kejung sekarang, elok sangat dia berlakon dengan Zac E, dua² muka keras kejung, tak rasa nak tengok pun latest netflix movie diorang tu.
Quote mamajawie 10-7-2024 10:04 PM
ambik Che Ta Kang sampai habis dok cakap Kedah jaa sampai ternganga mulut depa masing²..konfem hingaq[em:4:]
Quote AbukRokok 11-7-2024 09:53 AM
mengubah ciptaan semulajadi tuhan mmg xdpt kesan yg baik
apatah lagi sampai ketahap mengubah dna
Quote seri_mawr 11-7-2024 02:28 PM
muka tuhan dah bg hensem2 pi suntik sana sini...udah pelik....
Quote Mary_jane 11-7-2024 02:53 PM
Dulu jambu nya macam justin bieber zaman lagu baby baby. Ni sikit lagi dah serupa catwoman jocelyn wildebstein.
Quote haifawehbe 12-7-2024 04:13 AM
Muka heols dlm family affair mcm nyahhh.. iols kagum dgn acik Nicole badan kurus kemas walaupun dah jadi warga emas..
Quote shernazz 13-7-2024 09:59 AM
Euw
Teringat iols dolu sanggup dok depan tv pkl 9.30am sebab nak tengok high school musical hari ahad tau...
Assignment tolak tepi dolu..haha

Pastu last ipls tengok cite sarkas tu...
Best juga lagu rewrite the stars..

Skang muka alahai..mcm peliks je
Quote hyie 16-7-2024 04:16 AM
we're soaring flying

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 06:27 PM GMT+8 , Processed in 0.188484 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top