CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Malu La Sikit Main Tuduh-Tuduh” – Ruang Komen IG Diserang Netizen, Syazwan Zulkifly Nafi Belasah Kekasih

10-7-2024 08:40 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6618| Komen: 16

Description: Selepas Ammar Alfian, pelakon Syazwan Zulkifly turut dikaitkan dengan dakwaan aktor lelaki menumbuk teman wanitanya pada Ahad lalu.

Selepas Ammar Alfian, pelakon Syazwan Zulkifly turut dikaitkan dengan dakwaan aktor lelaki menumbuk teman wanitanya pada Ahad lalu.

Menerusi komen di Instagram, Syazwan menafikan dakwaan netizen itu serta meminta supaya tidak membuat tuduhan melulu.



Dalam komen lain, Syazwan turut menjelaskan bahawa pelakon tersebut bukan dirinya, malah ada individu turut hairan dengan sikap netizen yang suka memetik nama Syazwan.

Sementara itu, Syazwan turut mempersoal netizen yang sibuk mencari  ‘aktor’ tersebut, seolah-olah mangsa merupakan rakan mereka.

Terdahulu, seorang pelakon didakwa belasah kekasih di dalam kenderaan utiliti sukan (SUV) di Ara Damansara pada awal pagi Sabtu.


Difahamkan, pelakon berusia 37 tahun itu memarahi mangsa disebabkan perselisihan faham yang berlaku antara mereka.

Sumber : Rotikaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ciksom 10-7-2024 08:57 AM
Susah juga kalau kita dah dicop dgn sesuatu gelaran. Netizen Pun memang yg penting mengutuk dulu. Betul tak betul nombor dua.
Quote takutlipas 10-7-2024 09:07 AM
Sedap aje ckp org dayus, netizen ni laju betul jari
Quote BoongaKertas 10-7-2024 09:52 AM
tulah iols baca komen kemain memasing petik heols or AA. siap meols ingtkan si azwan ali yach!
Quote zuriey 10-7-2024 09:54 AM
NetiZen mmg boodh suka serang ig artis..
Quote fifie_olin 10-7-2024 09:56 AM
ntah2 retis sendu
Quote hanihan16 10-7-2024 10:00 AM
nasib baik dia tak jawab, nak belasah mende, awek pun tak hadooo
Quote marchikobonzo 10-7-2024 11:34 AM
Jari lagi laju dari otak..bodo, kau main sembur je kat ig orang tu..
Quote tasha 10-7-2024 11:37 AM
Nitizen kt socmed tu acah suci sarang sana sini meluat!!
Quote Carcosa 10-7-2024 02:18 PM
Walaupun aku tak minat si berkerak likat ni, tapi aku lagi meluat dgn si babi Wawafiyy hanjing tu yach.

Dasar betina ulu banat sekolah tak tinggi banjingan kera! Sesuka nenek kauuuu je eh, main hembus dkt IG mamat tu? Dah org tu deny, senang je kau, ckp ramai org petik, then sorry.
Eh babi, org petik pun, org tu tak serang mamat ni dkt his own IG. Semua berteka teki lagi.
Eh bodoh ek kau Wawafiyy?? Semoga kau mampos kena benam di perigi.
Quote bolamata 10-7-2024 02:26 PM
takut baca komen2 netizen kat ig, tiktok.. main sembur aje menuduh
Quote Manusiabesa 10-7-2024 02:48 PM
Celah kotey mana sador. Haram xsador. Body mcm polis traffic nihh. Sador ie zulripin, canaz ,aaron, tu jerrrrr..... stakat body mamat ni penjual durian area gerik byk.
Quote Manusiabesa 10-7-2024 02:50 PM
Amar alpian tu sador lah. Tp dia dh deny. Baik je dia..penah join live dia, tny soklan dia jwb. Baran2 pun xpulak rasa dia pukul pempuan. Klu canaz tu ya ,tempered much mcm dunia ni bawah tapak kaki dia punya eksyen. Dpt anak lidah terjulur mcm lidah unta dgn ex bini body mcm bapuk je pun.... gigih rasa hebat.
Quote 800214 10-7-2024 02:52 PM
zuriey replied at 10-7-2024 09:54 AM
NetiZen mmg boodh suka serang ig artis..

Bodoh kan? I mencerca dkt forum@ gossip ngan bff kat wasap je. Koser nak mengomen dkt ig fb
Quote lilacomot 10-7-2024 03:14 PM
konon hebat laa sgt tu menceceh menuduh kt ig retis...skali dpt malu je.. patut d kahak kn org mcm ni...
Quote hokeypokey 10-7-2024 03:51 PM
dia ni tak sado dan bukan duda ye..
Quote lifeline 10-7-2024 03:54 PM
SA kot kan? dia mcm diam x cakap pape kan?
btw lama x nmpk SZ berlakon

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 06:11 PM GMT+8 , Processed in 0.305352 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top