View: 4067|Reply: 28
|
Kalau Tiada USD2000,Jangan Harap Makan Di Restoran Ini..
[Copy link]
|
|
x bole blah yg rege usd800 tu..
btul2 mentekedarah restoran tuh.. |
|
|
|
|
|
|
|
selalunya makanan peranchis ni memang terkenal diseluruh dunia.....mahal sbb bahannya semua di impot ke? |
|
|
|
|
|
|
|
Agak mahal harganya. Rasanya yang datang makan kat sini pun bukannya makan sebab lapar tapi lebih kepada nak privasi je. |
|
|
|
|
|
|
|
masak lomak cili api lagi menggoyang lidah |
|
|
|
|
|
|
|
usd800 tuk sekali ngap aje.. |
|
|
|
|
|
|
|
Bagus aku makan kat warung dr perabis USD120 utk makanan secoet ni..Persetankan feeling2 urban & hi-class ni.. |
|
|
|
|
|
|
|
mkn mhl2 pun kuar jd baja gak... |
|
|
|
|
|
|
|
tak berbaloi...sekali telan dh abih ratus ratus |
|
|
|
|
|
|
|
Pemiliknya adalah Thomas Keller, bekas ketua jurumasak yang sempat mendapat pengiktirafan juru masak terbaik di Amerika Syarikat menurut versi sebuah majalah. Dan restoran ini adalah merupakan restoran Perancis yang terkenal dengan menu nya yang menggoyang lidah.
sara2511 Post at 11-5-2012 21:58 [/quote]
klo kita mkn lidah kita x goyang ker? |
|
|
|
|
|
|
|
tak hingin.baik aku makan hawaiian pizza.baru 30 inggit |
|
|
|
|
|
|
|
mahal gile.cam tak berbaloi jah. |
|
|
|
|
|
|
|
utk makanan secebis gitu pun nk byr riban2??? wth.... |
|
|
|
|
|
|
|
ermm..xperlah, tgk pun makanan ciput2 tak lepas tekak aku... |
|
|
|
|
|
|
|
giler mahai.............
dpt berlian skali ke ade klo order tu ........... |
|
|
|
|
|
|
| |
|