|
jiha1602 posted on 11-2-2013 08:44 PM
ade lagi satu ,,,ni pengalamn sendiri la...
aritu gi jejalan around jalan TAR,,so sebelum nak g sho ...
nasik kandar biasanya pilih lauk... takde order2..
biasa org mkn nasi beriyani kat rest insaf tu..
|
|
|
|
|
|
|
|
las month je terkena kat kedai tomyam kat ipoh ni:
1.lambat,cust 2 grup br klua.tukang masak br nk prepare bhn baru kut.
2.tpksa panggil 2 kali tnya apsal tak sampai2 lg.
3.pkerja byk duduk..skali bos dia dtg sume bangkit lap2 meja
4.Akhirnya yg paling frust,ns gorng MENTAH..huaaaaa..pilih2 la mn boleh mkn sbb dh lapar pastu tinggalkan aje.
masa nk byr sy komplen nasi mentah.so byr duit air je.
|
|
|
|
|
|
|
|
aqyueetda posted on 17-10-2013 03:22 PM
las month je terkena kat kedai tomyam kat ipoh ni:
1.lambat,cust 2 grup br klua.tukang masak br n ...
Bab pekerja malas ni .. satu ketika aku pernah ke suatu restoran, nama dia Nasi Lemak Cikgu kat Kelana Jaya.. aku duduk .. tunggu pelayan tak nampak pun, kat belakang ada la satu couple.. kepala aku pusing mencari pelayan, rupa2nya lelaki yg duk belakang aku tu la pelayan nya.. dia bangun dan datang ambik order kekekeke...
Restoran melayu ni banyak kurang arif pasal "hygiene".. kain buruk yg mcm kain batik tu dia gantung kat baby-chair.. dulu masa anak aku kecik, aku tengok mcm tu aku tak jadi la... baik pi mcd lagi murah & lagi bersih.. Satu kedai tomyam di sri petaling pula, kawan aku dah panggil "kedai spenda" sebab dia gantung spenda kat belakang dapur (luar la).. tapi org boleh nampak la.. tu dulu la.. skrg tak tau la.. kekekeke
|
|
|
|
|
|
|
| |
|