|
Reply #236 mulberi's post
tq.....neisya seronok bila baca stage anak dalam perut ni...........tp web tu neisya tak leh masuk....access denied! |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #228 ehem_ehem79's post
neisya leh drive....sbb dekat aja kut ofis neisya dari rumah...tak sampai 5km..... |
|
|
|
|
|
|
|
teruknye page mendap ni...... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #228 ehem_ehem79's post
dah beli buku apa2 nnt...bagitau la...leh neisya intai2 sama... |
|
|
|
|
|
|
|
adehhhhhhhhh pening nak lunch apa tengahari ni ... tp terasa2 nak makan buah tembikai .. nyummmmmmm nyummmmm |
|
|
|
|
|
|
|
wahh kat sini pon page stuck jgak ker... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by ehem_ehem79 at 19-3-2008 10:52 AM
adehhhhhhhhh pening nak lunch apa tengahari ni ... tp terasa2 nak makan buah tembikai .. nyummmmmmm nyummmmm
kembar... ishhh nak jd mak yung balik aaa..... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by neisya at 19-3-2008 10:19 AM
samala kita.....teruk kan?...tapi cokelat ok lagi sbb takdak anak kecik...mcm neisya ni mau tak mau kena gak bgn..kesian mira lak duk tengah bermanja......sekarang ni tak leh makan sikt...p ...
aduiii sian neisyaaa .. seksa kan ..
tp yerk la ... dah rezeki kita macam tueeeee ... sabar banyak2 ... cepat la berlalu 3month ..
masa ehem preggy suffiya smp 7bulan tau takleh makan
berat naik pun 5kg jerk ...
nasib la suffiya sehat ... walaupun tecik molek jerk. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #269 ehem_ehem79's post
tu la....now sehari dua ni rasa dah ok sikit...cuma bab nak ke bilik air je meremang tekak...wangi dah pun cleaner tu cuci...tp ku tetap bau busuk....parah tul... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #252 mulberi's post
neisya ada buku tu.....mmg my fev pun baca novel.....tebal2 tu....2 hari je ku perabih..... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #253 mulberi's post
dah sihat ke ur son tu....kesiannya...
moga cepat sembuh |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #250 cakbacak's post
cak..pelangi punyer ek?
sweethonesty pun ade 1 buku kehamilan&cara penjagaan bayi gak...mmg best buku tu.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #257 neisya's post
neisya..ade gmbor tbaru..tp sweethonesty blm save lg dlm pendrive nie..haritu rasenye sweethonesty pernah attach gmbor dlm thread mana ntah..sweethonesty pun tak ingat..
sweethonesty try2 gak cari neisya kat mane nak tunjuk gmbo tu,tp xjmpe..insya allah nnti sweethonesty tepekkan kat sini..nak letak jd avatar mmg hancus tak reti langsung..hehehhehe |
|
|
|
|
|
|
|
mul..mul nak tggu 3 bln nnti baru check Dr ek? |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #274 sweethonesty's post
nak letak kat avatar....kena edit kat profile...p kat kotak avatar tu...click kat image link...copy..pastu paste ke kotak avatar tu.....
teringin nak tgk irdina....mesti comel..... |
|
|
|
|
|
|
|
Salam maulidurrasul buat semua.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #256 ehem_ehem79's post
Ptutla bila mul gosok gg pagi2 pas bgn tido, rase loya smcmmm je.. . Tp nk tunggu 2 jam, takut terlupa plakk nk gosok gg trus .. |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by neisya at 19-3-2008 01:21 PM
neisya ada buku tu.....mmg my fev pun baca novel.....tebal2 tu....2 hari je ku perabih.....
Mul siap stay up sampai jauh mlm semata2 nak abihkan novel! |
|
|
|
|
|
|
| |
|